- 18 Şubat 2018
- 11.880
- 52.922
- 44
Ben de kendimle çok iyi anlaşıyorumAslan burcuymussun vallahi hissetmiştim enerjiden. Aslanları çok severim en iyi anlaştığım burçlardan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de kendimle çok iyi anlaşıyorumAslan burcuymussun vallahi hissetmiştim enerjiden. Aslanları çok severim en iyi anlaştığım burçlardan
İzmitdoğum yeri de lazım
20102012de evlenmiş olabilir misin? Borellus80
Ateş hiç yok bir de sanki? Anca hava cıva ben senin kaç çıktı evlilik tarihi?Evet element dediğimiz bu ama uygulama nasıl hesapladı bilemiyorum tabi. En düşük toprak görünüyor senin. Toprağı dengelemen lazım
2004 veya 2016 da mı evlendinBu ne ayol
Şerefsiz ama iyidi birçok insan a göreNasıl biriydi kendisi
2010 da evlendim.2004 veya 2016 da mı evlendin
2012de evlenmiş olabilir misin? Borellus80
Ya 7. Evin yönetici gezegeni yazmıyor seninkinde. Bende direkt çıkmıştı. Seninkinde 7.evdski burca bakıp onun gezegenie baktım yanlış yapmış olabilirim. ruzgargulu_ bakarsa daha iyi çözer ama bak bekar iki arkadaşım da baktı şimdi hep ileri tarih çıktı
Ama benimle aynı tarihte doğduğuna göre çok özel biri olması gerekiyor du.Şerefsiz ama iyidi birçok insan a göre
Evet ben de gezegen göremedim ikizler yazıyor ya ikizlerin yöneticisi merkür diye ona baktım. Doğum yeri de İstanbul yazdım öylesine ama yine de yaklaştı bence yaDoğum yeri bilgisi olmadan doğru harita çıkmaz, bu yüzden sendeki veri doğru olmayabilir monicatak
Ben doğum yeri bilgisi girdim Borellus80 için öyle baktım, kadının 7.evinde gezegen yok iyi mi? Über şahsına münhasır bir insan kendisi
Aman saçma işte kendimizi kandırıyoruz tatlı küçük heyecanlar barnum etkisini duymuş muydunuz? Ben okuduğumdan beri burçlara çok kafa yormuyorum çok mantıklı geldi çünkü ama doğum haritası başka, kişiye özel ve cidden kaderle alakalı bir sürü şey yazıyor. Eski sevgilimle sinastri haritamiza bakmıştım, çok tehlikeli bir ilişki olduğunu ama çok büyük bir aşk olduğunu falan yazıyordu mesela, tehditler küfürler vs bir sürü detay yazıyor. Gerçekten de öyle bir ilişkiydi. Başka kimsede de öyle bi sonuç çıkmamıştı. Bi site var ben konusunu açmıştım bak onu paylaşayım mutlaka girin bakın sinastri haritaniza. Yabancı site ama chromedan girince Türkçeye çeviriyorO 7.ev ve evlilik tarihi şeyine baktım da benimki de tutmadı, evliliğimden 2 yıl sonrasını gösteriyor. Alakasız
Bunlar yanlış canım.
çok merak ettimAman saçma işte kendimizi kandırıyoruz tatlı küçük heyecanlar barnum etkisini duymuş muydunuz? Ben okuduğumdan beri burçlara çok kafa yormuyorum çok mantıklı geldi çünkü ama doğum haritası başka, kişiye özel ve cidden kaderle alakalı bir sürü şey yazıyor. Eski sevgilimle sinastri haritamiza bakmıştım, çok tehlikeli bir ilişki olduğunu ama çok büyük bir aşk olduğunu falan yazıyordu mesela, tehditler küfürler vs bir sürü detay yazıyor. Gerçekten de öyle bir ilişkiydi. Başka kimsede de öyle bi sonuç çıkmamıştı. Bi site var ben konusunu açmıştım bak onu paylaşayım mutlaka girin bakın sinastri haritaniza. Yabancı site ama chromedan girince Türkçeye çeviriyor
Bilgilendirsene canım uaAman saçma işte kendimizi kandırıyoruz tatlı küçük heyecanlar barnum etkisini duymuş muydunuz? Ben okuduğumdan beri burçlara çok kafa yormuyorum çok mantıklı geldi çünkü ama doğum haritası başka, kişiye özel ve cidden kaderle alakalı bir sürü şey yazıyor. Eski sevgilimle sinastri haritamiza bakmıştım, çok tehlikeli bir ilişki olduğunu ama çok büyük bir aşk olduğunu falan yazıyordu mesela, tehditler küfürler vs bir sürü detay yazıyor. Gerçekten de öyle bir ilişkiydi. Başka kimsede de öyle bi sonuç çıkmamıştı. Bi site var ben konusunu açmıştım bak onu paylaşayım mutlaka girin bakın sinastri haritaniza. Yabancı site ama chromedan girince Türkçeye çeviriyor