yok canım biraz yoğunluğum vardı..birde ara ara soyalleşemiyorum ben böyle içim çekilmiş gibi oluyorum..azıcık enerji toplarım ara araEvita1907 nerelerdesin canım inzivaya mı çekildin? Sesin çıkmıyor merak ettim seni, her şey yolunda mı?
Senin sayfayı biraz şey ettik de kusura bakma☺ooo ben yoıken sayfa kendini aşmış..bir sürü uzman var şu andur biraz daha okuyayım...
bu astro.com daki ilişki analizi ile aynı şeyleri verdi yalnız..sanırım aynı veri tabanını kullanıyorlar...Ayyy inanılmaz ya şoktayım ben şu an, bu kadar doğru çıkacağını beklemiyordum. Çok etkilendiğim başka şeyler de yazıyor. Biraz kendime gelmem lazım
sayfa benim değil ki...biz açtım ben...hepimizn... estapitipiti...Senin sayfayı biraz şey ettik de kusura bakma☺.
Neyse bizim kız bir geyik muhabbeti portali oluşturdu bizesayfa benim değil ki...biz açtım ben...hepimizn... estapitipiti...
özlettin ya, haber vereydin bari gitmeden merak ettikooo ben yoıken sayfa kendini aşmış..bir sürü uzman var şu andur biraz daha okuyayım...
Ani girdim depresyona vallahi benimde haberim olmadıözlettin ya, haber vereydin bari gitmeden merak ettik
Şimdi iyi ol da gerisi önemli değilAni girdim depresyona vallahi benimde haberim olmadı
kız şaka yaptım...yok sınava ,mülakata birşeylere gireceğim daha...Şimdi iyi ol da gerisi önemli değiltarot için sertifika alacaktın hallettin mi?
Tescilli tarot okuyucumuz olacak, azıcık koltuklarımız kabarmıyor değilkız şaka yaptım...yok sınava ,mülakata birşeylere gireceğim daha...
dur bakalım 80 ve üstü almam lazımmış...Tescilli tarot okuyucumuz olacak, azıcık koltuklarımız kabarmıyor değil
Alırsın, ne zaman sınavdur bakalım 80 ve üstü almam lazımmış...
çarşamba yazılı var cuma mülakat...Alırsın, ne zaman sınav
gezegenleri burçları falan katmam lazım..aksları vs..karışık biraz ..çalışıyorum..çarşamba yazılı var cuma mülakat...
Merakla bekliyorum, ve objektif olarak ilk hissiyatımı söylüyorum: geçeceksinçarşamba yazılı var cuma mülakat...
hadi inşallah ...Merakla bekliyorum, ve objektif olarak ilk hissiyatımı söylüyorum: geçeceksin
derin iş, zor tabi, ben de çok merak ediyorum, bize de bilgi kırıntıları serpiştir sen bitirdikten sonra :)gezegenleri burçları falan katmam lazım..aksları vs..karışık biraz ..çalışıyorum..
şu kadar söyleyeyim 15 dakikalık iş değil..hatta bu sertifikada sonra da almam gereken bir sürü eğitim vs daha var....hele o kadar uğraştıktan sonra 30 liralık falan da asla değil...telwedekiler ne yapıyorlar acaba çok merak ettim ki onlar onun yarısını bile almıyorlar..bu arada kartlar hakikaten müthiş..hiç yalan söylemiyorlar...derin iş, zor tabi, ben de çok merak ediyorum, bize de bilgi kırıntıları serpiştir sen bitirdikten sonra :)
Yaaaa ne güzel benim hayatıma doğru lazımşu kadar söyleyeyim 15 dakikalık iş değil..hatta bu sertifikada sonra da almam gereken bir sürü eğitim vs daha var....hele o kadar uğraştıktan sonra 30 liralık falan da asla değil...telwedekiler ne yapıyorlar acaba çok merak ettim ki onlar onun yarısını bile almıyorlar..bu arada kartlar hakikaten müthiş..hiç yalan söylemiyorlar...