Amasya///05

selam canım... Hosgelmişsin..Amasyamız guseldır cook umarım sevmişsindir... Bende elazıgdayım görev gereği...

selam canım... Hosgelmişsin..Amasyamız guseldır cook umarım sevmişsindir... Bende elazıgdayım görev gereği...

evet evet sevdim şirin ufk bir yer.......zaten evli oluncada hergün gezecek halimiz yok yeterli yani görevin nedir kusura bakma belki yazmışsındır ama uzun zamandır girmedim bu konuya......ayrıcada şimdidende tanıştığıma memnun oldumkaydirigubbakcemile5

Yok canım eşimin işi geregı burdayız bızde Elazıgda... Ama aılem kocaelıde... Memleketımıs Amasya...Hatta Merzifon :) Her yaz okulllar tatıl olunca gelırdık Amasya ya... 1 ay önce oradaydım,belkı bayramda gene olcam...Bende cok memnun oldum canım

Yok canım eşimin işi geregı burdayız bızde Elazıgda... Ama aılem kocaelıde... Memleketımıs Amasya...Hatta Merzifon :) Her yaz okulllar tatıl olunca gelırdık Amasya ya... 1 ay önce oradaydım,belkı bayramda gene olcam...Bende cok memnun oldum canım

anladım canım................bende mersinimi çok özledim inşallah bende bayramda gidebilirim annemler gelmezse ben gideceğim 1 yıl olacak galıba gidemedim hatta daha fazla............................................................
işte böyleeeeeeeeeeeee
amasya yine sessizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz :eek:

amasyaaaaaaaaaaaaaaaaaa uyanınnnn herkese hayırlı ramazanalrrrr nerdesiniz yafuuuuuuuuuu sayfa terkedilmiş gibi duruyomafoldumben

evett yaa hayırlı ramazanlarr.rabbim dualrınızı kabuuull,etsinn.

kıss elchiiinn,geyikten fırsat bulamıyoss kii,aahh ahh :kedi:

eee anlatın bakım,ben iki gündür yiyom ,menopoza girdim ama ne hikmetse ramazanda cıkı veriyoom yahuu kaydirigubbakcemile3.tabe benide sinir ediyo ,başka zaman gözünü beklerim gelmez halacıım.orucluyken çat kapı .

sizlerde ne var yok.nasılsınız.özüm sen ne yaptın sıkılmıyosundur umarım elazığda.demk geldin merzifina haa,benimde kardeşlerim ordalar canım.
elchiin sen neresindensin hemşom memleketin,
ben suluovadanım,ufak küçümen yerim,iki saatte bitir otur şölee.zemuszemus

hadin iii geceler kızlaar.opuyorumnanaktan

com009235bc.gif
günaydııınn,

ben kapatmışım ben acam bari...

gelinde iki lafın belini kırak heriiii,, nerdesiniiizzz. :teytey: huuuuuuu

şimdi ben irna ablacım hacıköydeyim buralıyım canımcımm eltim suluovalı ordan gelin gelmiş belki akrabada çıkarsınız siz hehehehe

evett yaa hayırlı ramazanlarr.rabbim dualrınızı kabuuull,etsinn.

kıss elchiiinn,geyikten fırsat bulamıyoss kii,aahh ahh :kedi:

eee anlatın bakım,ben iki gündür yiyom ,menopoza girdim ama ne hikmetse ramazanda cıkı veriyoom yahuu kaydirigubbakcemile3.tabe benide sinir ediyo ,başka zaman gözünü beklerim gelmez halacıım.orucluyken çat kapı .

sizlerde ne var yok.nasılsınız.özüm sen ne yaptın sıkılmıyosundur umarım elazığda.demk geldin merzifina haa,benimde kardeşlerim ordalar canım.
elchiin sen neresindensin hemşom memleketin,
ben suluovadanım,ufak küçümen yerim,iki saatte bitir otur şölee.zemuszemus

hadin iii geceler kızlaar.opuyorumnanaktan

ivit :kedi: çok mu yapıyos yoksam geyiği aceppp neyse başka türlü zaman geçmiyo yafff

senin halan çok gıcıkmış gerçekten allah kolaylık versin benim yerimede ye içzemuszemus
ben bu sene taş çatlasın 3 tane oruç yiycem çünkü adet olmama gibi bi lüksüm yok acaba hamile olabilirmiyim diye bile düşünemiyorum delikafadulden

benım amcam ogluna düğün yapacaktıda dugune 10 gun kala gelın kactı valla baskasına... böle bı talıhsızlıgımız olduda duymussundur belkı demıstım....

benım amcam ogluna düğün yapacaktıda dugune 10 gun kala gelın kactı valla baskasına... böle bı talıhsızlıgımız olduda duymussundur belkı demıstım....

canım benim yaaa olsun zararın neresinden dönülse kardır ne biçim bi kız olduğunu anlamışsınız yol yakınken

ama duymadım bidenem duymuşsamda hatırlamıyorum yani açıkcası ben böyle muhabbetlere pek takılmam oda olabiliryerimseniben

Anladım tatlışım... Öle dıyoruz bızde.. işin kötü yanı resmı nıkah ta vardı... olmustu cook önceden... dedıgın gıbı nerden dönsek kar...

şimdi ben irna ablacım hacıköydeyim buralıyım canımcımm eltim suluovalı ordan gelin gelmiş belki akrabada çıkarsınız siz hehehehe
kimlerden olurmuş aceb suluovadan hacıköye gelin giden canım acık cıtlatsana.
ivit :kedi: çok mu yapıyos yoksam geyiği aceppp neyse başka türlü zaman geçmiyo yafff

senin halan çok gıcıkmış gerçekten allah kolaylık versin benim yerimede ye içzemuszemus
ben bu sene taş çatlasın 3 tane oruç yiycem çünkü adet olmama gibi bi lüksüm yok acaba hamile olabilirmiyim diye bile düşünemiyorum delikafadulden

sorma kıss gıcığın önde gideni,ayol adet olmama lüx değil kıss ,hele sen bi gir bakıyım menopoza ateşlerde kalıyon,çarpana çalıyo valla insan ben onu bir sene yaşadım ama şuan olduğumdan yok oldu.
lüx lük değil kuşum,rezillik keşke olaydım kaç kez demişimdir yani

özebus benim eltimin kızıda kaçtı dedim ondanmı bahsdiyo .:1shok:biran onu sandım ya kıı

evet yaa hayırlısı olsun.demekki kızın gönlü başkasındaydı,aile zoruyla he dedi sonrada kafasına koduğunu yapmış.
iyikide yapmış canım .gönlü başkasında olandan hayır cıkmazdı zaten.

şimdilik öpüyom kıslaarr.opuyorumnanaktan

kimlerden olurmuş aceb suluovadan hacıköye gelin giden canım acık cıtlatsana.

sorma kıss gıcığın önde gideni,ayol adet olmama lüx değil kıss ,hele sen bi gir bakıyım menopoza ateşlerde kalıyon,çarpana çalıyo valla insan ben onu bir sene yaşadım ama şuan olduğumdan yok oldu.
lüx lük değil kuşum,rezillik keşke olaydım kaç kez demişimdir yani

özebus benim eltimin kızıda kaçtı dedim ondanmı bahsdiyo .:1shok:biran onu sandım ya kıı

evet yaa hayırlısı olsun.demekki kızın gönlü başkasındaydı,aile zoruyla he dedi sonrada kafasına koduğunu yapmış.
iyikide yapmış canım .gönlü başkasında olandan hayır cıkmazdı zaten.

şimdilik öpüyom kıslaarr.opuyorumnanaktan

canım ablacım ben tanımıyorumki ailesini pek fazla isimlerini sadece kkikikiki :kedi: ondan dolayı çıtlatamam :çok üzgünüm:
canım bende olmak istemiyorum şöyyyle 9 ay filan :CüvCüv: inşallahhh sonrasına razıyım zaten
allah menapozda rahatlık versin herkese inşallahha.s.:teselli:

canım ablacım ben tanımıyorumki ailesini pek fazla isimlerini sadece kkikikiki :kedi: ondan dolayı çıtlatamam :çok üzgünüm:
canım bende olmak istemiyorum şöyyyle 9 ay filan :CüvCüv: inşallahhh sonrasına razıyım zaten
allah menapozda rahatlık versin herkese inşallahha.s.:teselli:

tamda benim tanıdığımın kızı gelin gitmişti hacıköye,kızımızın adı nergiz.
tek tanıyıp bildiğim o. canım acaba dedim olurmu olur bellimi olur.
kıss eğer oysa çok sevincem nerdeeenn nereye deyip tesadüfe inanayım dedimdi.kaydirigubbakcemile3.

ayy inşallah be güzelim dediğin gibi 9 ay ,senin tabirinle olmama lüxünü yaşarsın.
eli ayağı düzgün sağlıklı meleğin gelir yanına .:Saruboceq:

kaçyıllık evlisin bu arada.çok uzun olsa bile sakın üzülme tatlım.herşeyin hayırlısı olsunda önemli olanda o.opuyorumnanaktan

amiin tatlım amiiin.:Saruboceq:

X