Amasya///05

benide alırmısınız aranıza fazla uzak sayılmam size :))))

selam kızlarrrrrrrrrrrrrr görüşmeyeli nasıllarsınız..............delikafadulden

................................................

Son düzenleme:
canım ben merzifon eşim g.hacıköylü sen nerdensin amasyanın:1rolleyes:
:1shok:

canım mrb.. benım annem merzıfonlu babam g.hacıkoylu.. :))
babamın işi nedenıyle baska sehırdeydık ama her ızınde tatılde oradaydık halıyle :))
merhaba hanımlar bende merzifonda oturuyorum
merhaba canımmmm
benide alırmısınız aranıza fazla uzak sayılmam size :))))
gel prensesım gel tabi.. ama sen nolmuşsun canım ya :KK43:
günaydıınnnn

bu topiğede kimse uğramaz olduuu
gunaydınnnnn...

ben varım canısı :)

günaydınlar herkeeeeeeee yeni arkadaşalrımız gelmiş hoşgelmişşşşşş

ne kaaa geri gitmiş sayfamızzzz yasık bize yafffffffffff

nasıslınız kızlar ya ne kadar kalabalıkmışız ya aslında eski sayfalara baktımda güsel bi buluşma iyi olurdu....ama ben amasyayı çok özledim şimdiden ......

bende kaç aydır girmiyordum kulübe ..dolayısıyla bu topiğede tabiikaydirigubbakcemile2herkesler nasıl:lepi:havalarda çok sıcakkkaydirigubbakcemilenasılsınız şekerlerrrturkbayragi

içim zısladı yaa.geldim bende .özebus şuan yanılmıyosam elazığda yerleşim işyle uğraşıyodur.eşinin tağini cıktığı için.
suprensesi,canım sende hoşgeldin.
ve diğer arkadaşlar nasılsınız.umarım herkez iyidir.birazda okul tatile girince çoğu da tatile memlekete gidişler olduğundan nete girlmiyor,kimide deniz bölgesine tatile gitti tabii.ama ben burdayımm senağlama.mutfakla,pc arası,arada balkon,oturma ve yatak odası yapıyorum.haa birde çarşıya cıkıyorum.işteee büleee..
görüşürüz kızlaarr.hepinizi opuyorumnanaktan

canımj özebus annesinin yanında şimdi daha geçmedi elazıga..........

canımj özebus annesinin yanında şimdi daha geçmedi elazıga..........
öylemi,flaşcılarda gideceğini yazmıştı sanırsam,ordan biliyorum.neyse güç olmasında inşallah,mutlaka gidecek sonunda.kolay gelir yerleşim iş onada.
rüyanaz sen nasılsın canım .tatil felan yokmu..opuyorumnanaktan
slm hemşerilerim

selam ipeknaz,hoşgeldin canım opuyorumnanaktan

selam amasyalılar ben amasya dogumluyum ama amasyayı hiç görmedim ondan sizlerin amasyalı olması benibi hemşireniz olarak kabul ederseniz memnun ve amasyayı görmüş kadar mutluolurum saglıcakla

selam hemşerilerim, bende aslen amasyalıyım ama okuldan dolayı ankaradayım.. a.s.

öylemi,flaşcılarda gideceğini yazmıştı sanırsam,ordan biliyorum.neyse güç olmasında inşallah,mutlaka gidecek sonunda.kolay gelir yerleşim iş onada.
rüyanaz sen nasılsın canım .tatil felan yokmu..opuyorumnanaktan

selam ipeknaz,hoşgeldin canım opuyorumnanaktan
canım iyim bende sen nasılsın..valla 1 ay oldu buraya geleli o yüzden agustostan öncetatil yok bize beklioz ......
selam amasyalılar ben amasya dogumluyum ama amasyayı hiç görmedim ondan sizlerin amasyalı olması benibi hemşireniz olarak kabul ederseniz memnun ve amasyayı görmüş kadar mutluolurum saglıcakla
hg şekerim........
selam hemşerilerim, bende aslen amasyalıyım ama okuldan dolayı ankaradayım.. a.s.

sende hg tatlım.......

rüyanaz çok teşekkür ederim, hoşbuldum canım benim a.s.

X