Amasya///05

selammmmmmmmmmmmmmssssssssssss selam kızlarrrrrrrrrrrr nasıllarsınız.................:emir_bebek:

canım ben elazıgdayım evlıyım,aılemde kocaelıde ama annem merzıfonlu babam g.hacıköylu...her sene gıderız dedelrım dayılarım vs hepsı orda cunku... 10 gun önce merzıfondaydım ahhh ahh

biz merkezdeyiz canım merzifonda ablam var bilirim oraları bende yeni ordaydım konyada calısıyorum nişanım vardı iznimde ordaydım yeni gelmeme ragmen çok özlüyorum:)

hımm anladım canım... hayırlı olsun canım Allah mesut etsın :)))
Senınde kandılın mubarek olsun canımm

slm kızlar bende bu akşam amasyaya yola çıkıyorum yarın sabah merzifondayım allah izin ederse.......

gunaydın canlar..... ruyanazım kanım nıye kaynıyor dıyorumm bende :))) hemşom benim... Alt komsumda merzifpnluymus yeni duydum ama tanısmadım daha merzıfondaymıs.. sankı akrabamı bulmusum gıbı oldum :)))

herkese hayırlı cumalar... sebnemcim sanda hayırlı cumalar...

Slm kıslar bende amasyalıyım merkesde oturan kıslarla tanıŞmak ısterım

yokmu kimse ya hemşerilerim nerdesiniz_???????????

slm şekerler ben amasyada komşulardayım keyfim pek yerinde ...

selam kızlar ben merkezde oturuyom ayrıca çarşıda çalışıyommmmmmmmmm............offfffffffff yaaaaaaaaaaaa kımsecıkler yok gerçi bende randımanlı katılamamıştım ama kapımıda çalan olmadı ben ağlamayımda kim ağlasınnnnnnnnnn.....................benneyaptımki :ecrin_bebek:

X