Amasya///05

kızlarrr bende geldim amasyalıyım heeeriiiiii

hoşgeldin,zuzum hoşgeldin.ay kızz güldürdün beni heriiii.
zuzu naptın mersinlere gelinmi gittin canım.
eficik nasılda sevinindi bak.herkezin memleketi değilmi.canımm yaaa.
mersine bende yıllar önce gitmiştim.babalığımın kardeşleri orda oturuyorlardı.ama seneler var gitmeyeli,çocuktuk.hiç unutmam yollar turunçgil bahceleriyle dolu olduğundan,sanki almak serbestmiş gibi,bir bahceden portakal,muz çalmıştık.ve kacarkende yarı gülmek yarı korkmak duygularıyla pantolonuma işemiştim.hala hatırlar gülerim.
çocukluk işte.
neyse bugün cuma,hepinize hayırlı olsun,gecmiş bayramınızıda kutlarım.
rüyanaz sende hoşgeldin canım.nasıl gecti bayramın.tatilde bitti,bayramda,umarım şarj olmuşsunuzdur.şu zevkli günlerde.
hepinizi öpüyorum.şimdilik hoşçakalınŞeniz

mersine bende yıllar önce gitmiştim.babalığımın kardeşleri orda oturuyorlardı.ama seneler var gitmeyeli,çocuktuk.hiç unutmam yollar turunçgil bahceleriyle dolu olduğundan,sanki almak serbestmiş gibi,bir bahceden portakal,muz çalmıştık.ve kacarkende yarı gülmek yarı korkmak duygularıyla pantolonuma işemiştim.hala hatırlar gülerim.
çocukluk işte.
rüyanaz sende hoşgeldin canım.nasıl gecti bayramın.tatilde bitti,bayramda,umarım şarj olmuşsunuzdur.şu zevkli günlerde.
eşimin tayini mersine çıktı şekerim.mersindeyim temmuzdan beri.amasyamı çok özledim.ocakta gelicez inşallah...amasyamız gerçekten güzel şehir heeeriiiii

aaaaaa zuzu95 hoşgeldin yaşadığın yer mersin demişsin bende mersinliyim ama amasyaya gelin geldimmmmmmmmmmmmmmmmm ayyyyyyyyyyy mersinimi çoookkkkkkkkk özledimmmmmmmmmmmmm kocammmmmmmmmdaaaaa beni göndetmiyorrrrrrrrrr ne etcemmmmmmmmmm bennnnnnnnnn...................kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
eficik eşimin tayin yeri burası.güzel ama.ben sevdim.tek sıkıntısı yazın nemden dolayı havası çok bunaltıcı.kışı çok güzelmiş bahar gibi şuan.artık yazın idare edicez 3 ay napalım...

merhaba kızlar.nasılsınız.a.s
eficikle puantiye tanışmış,ne güzel.nasıl oldu anlatın bakıyım,nerde nasıl
aşkolsun meraklandım şimdi..
yahu bende amasya suluovada oturuyorum.puantiye ile bende tanıştım.çok iyi biridir.sağolsun.ama ben kötüyüm,fazla uğrayamıyorum yanına.en kısa zamanda uğrucam ama.
elcin,ylmz hatice sizler neresinde oturuyorsunuz amasyanın.kendinize iyi bakın.
çocuklarınızı öpün yerime.hepinizi çoooookkk öpüyorum Şeniz

ayyyy evet ya tanıştık şöyle oldu sıtede konuşurken iş buluşmaya geldı bizde buluşalım dedık eşim eskı ıhlas mağazasını devraldı karı-koca işletiyoruz işte bende davet ettim sağolsun geldiler tanıştık yolu düşen herkezide beklerim çayımı içmeye ben zaten genelde mağazada oluyorum yoksamda kızlar sizi bana ulaştırırlar...................işte böyleeeeeeeeeeeee amaaaaaaaaaaaa evet yaaaaaaaaaaaaaa burası boş kalıyor buluşma yok vs.......aslında şöyle günler ayarlayıpta evlerdede buluşsak ne iyi olur ben zaten öyle pek kimseyi tanımam amasyada 3yıldır burdayım ama o kadar çevrem yoktur eşimin çevresi var işte bizdeeeeeeeeeee idareeeeeeeeee ediyozzzzzzzzzzzzzzz......................hihoyyythihoyyythihoyyyt
haaaaaaaaaa bende bahçeleriçinde oturuyorum ırmağın öbür tarafında 55evler denılıyorrrrrrrrrrrrrrrrrr neeeeeeeeeeeeeee güzellllllllllllllllll daha tam adresimide tarif edemıyommmmmmmmmmmmmmmm:ecrin_bebek::ecrin_bebek:

selammmmmmlarrrrrr kızlarrrr nasılsınız bakimmmm soğuk bir gümüşhacıköy pazarı daha bırrrrrrrrrrr

çocukluk işte.

çok güsel geçti canım annemlere falan gittik kalabalıkta zaman nasıl geçio anlamadık bile...

.....................................................

Son düzenleme:
yine kimse yok
ben kızımı yolcu ettim.biraz önce taaa karsın bilmem ne köyüne çokk üzgünüm çooooookkkkk.ağlıyorum.hemdeeeee.

Merhaba arkadaşlar. Ben Amasyalı değilim ama kalbim Amasya'da kaldı :KK43:

yine kimse yok
ben kızımı yolcu ettim.biraz önce taaa karsın bilmem ne köyüne çokk üzgünüm çooooookkkkk.ağlıyorum.hemdeeeee.

canım ya allah kavuştursunnnnnnnnnn evet kolay değil üzülme diyeceğim ama mutlaka üzüleceksindir...............ama tekrar geleceğini düşünürsen üzüntün birazcık azalır yine.....

selam şekerim bende amasyalı değilim ama amasyada oturuyorum 4 yıl olmadı henüz

slm arkadaşlar bende amasyalı değilim ama amasya da oturuyorum 1.5 yıldır..doğru dürüst arkadasımda yok burda.tanışalımmı.ben şeyhcui mah. oturuyorum.kaydirigubbakcemile5

slm arkadaşlar bende amasyalı değilim ama amasya da oturuyorum 1.5 yıldır..doğru dürüst arkadasımda yok burda.tanışalımmı.ben şeyhcui mah. oturuyorum.kaydirigubbakcemile5

ay benım gibisin bende 3.5 yıldır burdayım yanı çevremde ne çok ne az eşimden dolayı birde mağazadan dolayı işte çevre ediniyoruzzzzzzzzzzzzzzz senınlede tanışalım memnun olurum...................aslen nerelisinhihoyyythihoyyyt

kızlar mrb bende esımın görevı neddenıyle amasyaya gelın geldık fakultenın orda sınanoba sıtesınde oturdum 2 yıl suan tayınımız doguya çıktı 3 ay olcak gelelı buraya ama özledım amasyayı.bu arada ruyanazla arkadasız

olsun canım kalplerimiz bir olurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr..............................dostluklarımız pekişirrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr demeeeeeeeeeeehihoyyythihoyyythihoyyyt

Ayne öyle şeker. Kimbilir belki yine Amasya'ya yolum düşer birgün

X