Daha kızım 5 6 aylik kv diyor ki okumasın yatılıya gönderelim hoca olsun belki bizi öbur dünyada kurtarır dedi bende cevabını verdim tabiki sonra sesini kesti daha da demedi bende biliyorum yani tahmin edebiliyorumr ilerisi için kızıma yapılsın istemiyorum tabikide ailemle konuşmam lazım ilk teşekkür ederim sizede görüşünüz içinSevgili hanımefendi, kardeşim yaşındasınız ben size çok üzüldüm. Yaşıtlarınız üniversite deniyor beğenmeyip yarıda bırakıp tekrar farklı üniversiteye başlıyorlar.
Yeni bir hayata başlamak hiç zor değil. Akrabanın kafede içtiği bir bardak kahveye laf eden ruh hastaları sizin kızınızı nasıl yetiştirecek sanıyorsunuz? 2 yaşındaki kızının pastasına karışan insanımsı, kızınız genç kız olunca hayatını nasıl karartacak farkında mısınız?
Kendiniz için olmasa bile kızınız için o adam ve ailesinden kurtulmak zorundasınız. Kızınızı ailenize bırakır çalışırsınız. Hem hayatı öğrenir hem de para kazanırsınız.
Bilemedim şimdi. Oğlum ya da kızım olsun 14 yaşında flört dışında bir şeye girmesini istemem. Hele fotoğraf falan atacak kadar. Keşke niye istemediklerini doğru olmadığını her şeyin zamanı olduğunu anlatsalardı ama ailelere zor geliyor sanırım bunu yapmak.. bu şefer de her şeye evet diyorum sanır falan mı sanıyor nedir. Ben lisedeyken iki üstüm iki kız kaçmıştı. 17 yaşındaydılar. Aileleri baskıcı değildi bildiğim. Zaten biriyle falan kaçmamışlar. Tatil yerine ilkbaharda tatil yapmaya gitmişler otel yetkilileri de polise haber vermiş yaşları 18den küçük diye. Yani baskici olsun olmasın böyle şeyler gençliğin verdiği çilginlikla olabiliyor. Yine de aile el iyisinden iyidir bunu zamanında görmek lazım. Bence tedaviye yonlendirin yine de değişmezse yolunuza bakmaya çalışınYanlış anlaşılmak istemem. Şimdi herkesin kendisine gore bi aile yapısı gelenek görenek var ya hani heH işte bizimkiler de öyle konuşmayı etmeyi normal saymazlar karşı çıkarlar yani bekarken baskıcı bi aileye sahiptim ama ne olursa olsun her zaman beni düşündüler hatalar yaptım ginede affettiler beni şimdide öyle sağolsunlar her zaman yanımdalar Allah yokluklarini göstermesin. Yanı demek istediğim bekarken öyle konuşmama etmeme karışırlardı ama onun dışında başka bişeyime karışmazlardı. Bide büyükler duyacak korkusu oluyordu annemle babamda yani babam dedem duysa daha çok olay buyur diye ama yani şimdiye kadar bi kre bile ellerini kaldırmadılar bana zaten babamın çocukluğumdan bu yana bi ker3 bile ağzında küfür duymadım yani ben ailemden memnunum bekarken de iste biraz baskı yapıyorlardı onu demek istedim.
Evet doğru diyorsunuz. Işte gençliğin verdiği çılgınlık mı neyse artık öyle bisey sanırsam. Tedaviyi kabul edeceğini pek sanmıyorum bugün konuşacaktım halen eve gelmedi bakalım ne zaman konuşursam artık bütün duygu düşüncelerimi söyleyeceğim.Bilemedim şimdi. Oğlum ya da kızım olsun 14 yaşında flört dışında bir şeye girmesini istemem. Hele fotoğraf falan atacak kadar. Keşke niye istemediklerini doğru olmadığını her şeyin zamanı olduğunu anlatsalardı ama ailelere zor geliyor sanırım bunu yapmak.. bu şefer de her şeye evet diyorum sanır falan mı sanıyor nedir. Ben lisedeyken iki üstüm iki kız kaçmıştı. 17 yaşındaydılar. Aileleri baskıcı değildi bildiğim. Zaten biriyle falan kaçmamışlar. Tatil yerine ilkbaharda tatil yapmaya gitmişler otel yetkilileri de polise haber vermiş yaşları 18den küçük diye. Yani baskici olsun olmasın böyle şeyler gençliğin verdiği çilginlikla olabiliyor. Yine de aile el iyisinden iyidir bunu zamanında görmek lazım. Bence tedaviye yonlendirin yine de değişmezse yolunuza bakmaya çalışın
Canım bence şöyle kandır eşini..Çünkü çocukları bir mum üflemek bile çok mutlu ediyor.Bu arada pastayı almıyorsa youtubeda binbir çeşit pandıspanya tarifi var pandispanyasını yap kremasını hazırla guzel bır pasta yap.Sonra o gün fotoğraf cekılın aılece.Fotografı bastırın arkasına o günün tarihini atın cocugunuzun ısmı neyse atıyorum burak'ın 3.yaş dogum günü diye yazın..Ben böyle biriktirip album yapmak istiyorum ilerde hem cocugumuz hem bız bakarız güzel bir anı olarak kalır bıze diyin..Öyle öyle hosuna gidecektir:) Giyime karısmaya gelınce her es karısmaz buna katılmıyorum mını etek de gıyerım dekolte de yerıne göre ve esım asla karısmaz..O kadar herseyınıze karıstırmayın dıyecegım ama gecmıs artık :) Annesıne söyleme olayını da seven ınsanın nazarı deger dıye öyle söyledım dıyın,annenın bıle cocuguna nazarı deger dıyın kı öbur turlu anlamasın..Gezmeye gelınce cocuklar babalarına söylesin belkı öyle vıcdan yapar gezdırır :)Merhabalar..
Geceden beri canım sıkkın esim yüzündenKızımın doğum gününe 20 gün kaldı bende o gün pasta alalım dedim niye illa o gün dedi bende doğum günü ya ondan dedim 2.yaşına girecek geçen senede sadece bi pasta ile kv ile kaynım gelmişti kendi annemler gelmemişti virüs daha yeni çıkmıştı o zaman korkmuşlardı her neyse işte gece bana niye özeniyorsun oyle seylere dedi bende ne özenecem sadece pasta al dedim o kadar herkes nasıl kutluyor bilmiyor musun dedim sen öyle şeylere bakıyorsun özeniyorsun telefonu elinden alacam bi gün dedi çok sinirlendim ne diyorsun sen ya dedim herkes öyle yapıyor ben senden çok şey bile istemiyorum manasında söylemiştim oysa ki kalbimi çok kırdı sürekli bi hayal kırıklığı yaşıyorum zaten öyle çok gösterişli şeyleri sevmem sadece bi pasta ile öyle kutlayalım diye düşünmüştüm ama istemem pastasını canımı çok sıktı böyle hani eski kafalı adamlar olur ya heh işte ondan herşeye karşı bıktım. Giyimime karışır (illa her eş karışır ) ama bizimki fazla ten çorap giymemi istemez bi yere giderken yelek giymemi ister sıkıldım artık bunlardan. Zaten gezme felan bilmez virüsten öncede aynıydı öyle kutlamalar yıldönümü vs hiç hiç bilmez öyle şeylere ne gerek varmış hediye felan dediğim zaman senin baban annene alıyor mu diye örnek veriyor bana sürekli böyle bunaldım iyice zaten küfür ve hakaretlerini saymıyorum bile gerçi artık pek yapmıyor çünkü bu yaz beni delirtti çok küfürler etti kıskançlığım yüzünden bende annemle babamı çağırdım o zamandır beri etmiyor. Hatta dün kizimin bi hareketi cok hoşumuza gitti. Bende dedim kimsenin yanında söyleme bak nazar değer dedim çünkü ağzında hiç laf durmaz kızımda küçükken nazardan dolayı çok çektik çok hastanelere gittik anneme soylerim bi dedi bende anneme soyleme o herkese soyluyor dedim diye bana bi basladi tamam ben gevezeyim annem geveze bizim agzimizda laf durmaz dedi bende seslenmedim küstü uyudu ne yapmalıyım nasıl yapmalıyım bilemiyorum bazen çok iyiyken bazen dünyanın en kötü insanı olabiliyor derdimi dökmek istedim öyle sizinde fikirlerinize ihtiyacım var
Hayır çalışmıyorumCalismiyormusunuz?
Evet aslında söyledikleriniz çok mantıklı belkide ben demeyi istemeyi bilmiyorumdur cok tesekkur ederim yorumunuz icin❤Canım bence şöyle kandır eşini..Çünkü çocukları bir mum üflemek bile çok mutlu ediyor.Bu arada pastayı almıyorsa youtubeda binbir çeşit pandıspanya tarifi var pandispanyasını yap kremasını hazırla guzel bır pasta yap.Sonra o gün fotoğraf cekılın aılece.Fotografı bastırın arkasına o günün tarihini atın cocugunuzun ısmı neyse atıyorum burak'ın 3.yaş dogum günü diye yazın..Ben böyle biriktirip album yapmak istiyorum ilerde hem cocugumuz hem bız bakarız güzel bir anı olarak kalır bıze diyin..Öyle öyle hosuna gidecektir:) Giyime karısmaya gelınce her es karısmaz buna katılmıyorum mını etek de gıyerım dekolte de yerıne göre ve esım asla karısmaz..O kadar herseyınıze karıstırmayın dıyecegım ama gecmıs artık :) Annesıne söyleme olayını da seven ınsanın nazarı deger dıye öyle söyledım dıyın,annenın bıle cocuguna nazarı deger dıyın kı öbur turlu anlamasın..Gezmeye gelınce cocuklar babalarına söylesin belkı öyle vıcdan yapar gezdırır :)
Evet basit degil her evlilikte de sikintilar olabiliyor evet ama saygı olmadığı zaman sevgide olmuyor ki maalesef. misal hiç gönül almayı bilmez kırsa üzse umrunda olmaz üstüne bide hakaret yerdim bilemiyorum ama tabiki kolay değil boşanmak benim için yorumunuz için çok saolunBazı yorumları hayretle okuyorum. Boşanmak nedir ya? Çok mu basit anlamıyorum ki. Konu sahibi arkadaşım tüm evliliklerde olan sıkıntılar bunlar. Elbet geçer sen sıkma canını. Sevgi saygı varsa evliliği bitirmek bu kadar kolay olmamalı. Şaşıyorum insanlara.
Estağ canim,sende sorun yok eşin cok düz bakiyor bir cok erkek gibi o yüzden biraz stratejiye ihtiyacın var o kadar:) SevgilerEvet aslında söyledikleriniz çok mantıklı belkide ben demeyi istemeyi bilmiyorumdur cok tesekkur ederim yorumunuz icin❤
Fırına da gidemiyorsunuzGerçekler insanın canını böyle acıtıyor mu ?
Pasta almak için pastaneye fırına gidemem ki izin vermez ya da sipariş edemem yani bazen internetten sipariş ettiğimiz şeyleri kendi annemlere ya da kv oraya verir adresi bizim eve gelmez istemez
Yok hayır çıkıyorum tabiki bazen kizim i gezdirmek için çıkıyorum, bazen markete, sağlık ocağına, annemlere, kv gidiyorum virüs olmadan önce komşularla oturuyorduk. Ya fırında erkek çalışanlar olduğu için bide bizim oturduğumuz yerde ki adamları sevmiyor pek o yüzden izin vermez manasında söyledimFırına da gidemiyorsunuzdışarı hiç cikamiyormusunuz.
Eşin çok gelenekselci sanirim.Bu tür şeyleri de sevmiyor sanırım istemeyince de kulp buluyor özeniyorsun diye. Ama senin isteklerinde önemli sen öyle mutlu oluyorsan bunu yapmak çok zor değilYok hayır çıkıyorum tabiki bazen kizim i gezdirmek için çıkıyorum, bazen markete, sağlık ocağına, annemlere, kv gidiyorum virüs olmadan önce komşularla oturuyorduk. Ya fırında erkek çalışanlar olduğu için bide bizim oturduğumuz yerde ki adamları sevmiyor pek o yüzden izin vermez manasında söyledim
Kafalara gel.Daha kızım 5 6 aylik kv diyor ki okumasın yatılıya gönderelim hoca olsun belki bizi öbur dünyada kurtarır dedi bende cevabını verdim tabiki sonra sesini kesti daha da demedi bende biliyorum yani tahmin edebiliyorumr ilerisi için kızıma yapılsın istemiyorum tabikide ailemle konuşmam lazım ilk teşekkür ederim sizede görüşünüz için
Aynen dediginiz gibi. Bide ailede hiç görmemiş böyle şeyleri hiç bilmiyor yani. Sürekli hayatları işte iş yani çalışmak tabiki kötü bisey değil ama hayatta neler oluyor millet nasıl yaşıyor bilmiyorlar sadece eşim değil kayinvalidem hatta bütün sülale aynılar. Dayısının gelini kocasına gezelim çarşıda dediği için kız suçlu oldu kahve içmişler bi kere ona dilleniyorlardi kv diyor ki evinde içsin kahvesini her zaman dışarı mı cikilirmis diyor sanane ya hu herkes istediği gibi yaşar işte.Eşin çok gelenekselci sanirim.Bu tür şeyleri de sevmiyor sanırım istemeyince de kulp buluyor özeniyorsun diye. Ama senin isteklerinde önemli sen öyle mutlu oluyorsan bunu yapmak çok zor değil
Kendi zevklerinizi isteklerinizi de anlatın eşinize bı şekilde anlamali.
Evet öyleymiş kendileri afedersin her b*ku yesinler benim kizimda onlari kurtaracakmis bak heleKafalara gel.
Çocuk hoca olunca mi kurtulacakmis ahireti ?
Hiç bunlara oturup kendinizi ifade etmeyin.
Çünkü anlamazlar.
Hey Allahım.Evet öyleymiş kendileri afedersin her b*ku yesinler benim kizimda onlari kurtaracakmis bak helenamaz kilan biri bile degil
Ya herkes evlenince aynı eşit isteklerle evlenmiyor biri olsa diğeri olmayabilir.Sevgiyle sabırla bazı şeyler aşilir elbette kiAynen dediginiz gibi. Bide ailede hiç görmemiş böyle şeyleri hiç bilmiyor yani. Sürekli hayatları işte iş yani çalışmak tabiki kötü bisey değil ama hayatta neler oluyor millet nasıl yaşıyor bilmiyorlar sadece eşim değil kayinvalidem hatta bütün sülale aynılar. Dayısının gelini kocasına gezelim çarşıda dediği için kız suçlu oldu kahve içmişler bi kere ona dilleniyorlardi kv diyor ki evinde içsin kahvesini her zaman dışarı mı cikilirmis diyor sanane ya hu herkes istediği gibi yaşar işte.
Dün konuştum esimlede bi pasta dediğim için demediğin lafı bırakmadın kendim alırım ya da yaparım senin pastani da istemem dedim ee ben almam demedim ki sana dedi yok yok istemem dedim kendin nasil alacaksin dedi baya gidip alacam iste dedim kirmana ne gerek vardi bu kadar dedim gerci sen normalde bana saygı gösteren bi insan değilsin ki dedim niye öyle düşünüyorsun ben sana saygısızlık ne yaptım diyor bende anlattım böyle böyle sonra özür dilerim dedi ilk defa bi özür diledi
İşte yaşamamak ama istemek nasıl bı haz dir?Evet öyleymiş kendileri afedersin her b*ku yesinler benim kizimda onlari kurtaracakmis bak helenamaz kilan biri bile degil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?