Aman bıktım valla 😔

Senin eşin hasta. Problemin pasta falan değil. Nasıl bir baskı altındaysan her eş karışır falan demişsin gözünü aç biraz

Aöf okumayı düşünmez misiniz?

Bir ergen okuldan alınacak kadar kötü bir şey yapmış olamaz. En büyük hata ailenizde burada.
Aynen ben de onu düşündüm. Cok basarılı bir o kadar da çok uçarı bir öğrenciydim, tüm okulu birbirine düşürmüş çoğunu karakolluk etmiştim (sevgililik mevzuları)
Bütün devamsızlık haklarımı kullanırdım 19,5 günle dereceyle liseden mezun oldum, okuldan kactım kactıgım yerde babama yakalandım, okuldan sevgilimle kaçıp elele babama yakalandım, vukuat defterim cok fazladır ama okuldan alınmak? En en fazla okulunu değiştirirsin yani ki bu kızcagızın yaptıklarımın %1ini yaptığını sanmam

Kuzucum 22 yaş nedir ki? Şu an virüsten dolayı okula gidemediğin için şikayetlenecek yaştasın. Ailenle konuş ve şu herifi boşa, arkanda durup kızına baksınlar. Sen de ya oku ya da bir işe gir kendini geliştir. Kuaför olur başka şey olur bir zanaatin olsun. Bu adamla ömür mü geçer?

Yani şu konuya çözüm olarak bir şey yazamayız tek çözüm boşanmak
Bir insanı değiştirmek çoook zor uzun ve yorucu bir süreç.
Belki dışardan okuyabilirsiniz

herkes hata yapar çocukken büyükken okuldan alınmasını gerektirmez

2. bir çocuğu yapmayın bari

Bence siz ikiniz de farklısınız bir az. Sizin de aşırı kıskançlığınız, böyle nazar filan demeniz de bana pek normal gelmedi
Nazara inaniyorum nbuna niye bu kadar tepki gösterdiniz ki. Kızımın vücudunda kocaman kocaman şeyler cıktı özele götürdüm devlete götürdüm uyuz dediler biopsi yaptılar ama yok yani geçmiyordu babaannemde göz değmiş bu çocuğa diyordu her seferinde koyun gözü takin dedi ve inanır mısın ne zaman taktıysak o zaman kurumaya başladı vucudundakiler bazen çıkarıyor saklıyor hemen çıkmaya başlıyor gine ben inanıyorum ama sizin böyle değişik biseymis yaptığım gibi algılamanız tuhafıma gitti açıkçası.

Yok hayır 2. Düşünmüyorum zaten bu durumda nasıl düşünebilirim ki teşekkür 3ederim yorumunuz icin

Doğru diyorsunuz bende yapacam onada ihtiyacım yok kendim yaparım bende değerli olduğunu hissetsin istiyorum

Geçmez değil mi siz böyle yazdıkça canım acıyor içimden biseyler kopuyor sanki kendime yazık edisime en çokta üzülüyorum

Hiç aşırı tepki göstermedim, aslında tepki bile göstermedim. Allah şifa versin

Bende iç anadoluyum. Dedikleriniz çok doğru hepsi aynılar maalesef.
Çok hata yaptım diyip durmuşsun nedir o dediklerin ailene karşı? Daha 22 yaşındaymış bence bu bir fırsat çok gençsin her şeye baştan başlayabilirsin yeter ki iste
15 yaşında birisine kaçtım. Eski sevgilim tarafından sürekli tehdit ediliyordum sonrasında erkek kardeşime özel fotoğraflarımı atmış oda beni tehdit etmeye başlamıştı bende artık iyice bunalmıştım ailem zaten duysa mahvederlerdi beni normalde konuştuğumu duydukları zaman bile çok tepki göstermişlerdi bide öyle biseyi duysalardı naparlardi bende hiç tanimadigim görmediğim birine başka bi şehire kaçtım. Tabi yaşım küçük olduğu için karakoldaydm sonradan ailem geldiler aldılar beni sonrasında işte zaten önceden de baskicilardi iyice baskıcı oldular arkadaslarim olmuştu sosyal medyada kız onlara kızıyordu babam tanımadığın insanlarla konuşma diye falan filan işte sonrasında eşim istemeye geldiler bende kabul ettim ailemi dahada üzmemek için.

Geçmez değil mi siz böyle yazdıkça canım acıyor içimden biseyler kopuyor sanki kendime yazık edisime en çokta üzülüyorum
Tabi ki yazık ediyorsun. Pasta almak icin bile izin istiyorsun bak pasta yani, BİM’e gitsen 20₺ cheesecake falan alırsın yani durumun vehametini gör. Bu adam ne sana ne yavrucağa gün yüzü göstermez. Kızın da ilerde babadan kurtulmak icin kaçar zurnacının birine beni seviyor evden kurtulayım diye. Kızının kaderi bile senin elinde

Bir yerleri açık gezmedikçe bütün adamlar eşlerine karışmıyor.Öyle ten rengi çorabı sorun etmeyenler de var yani.Bu olayın sonucun da ne oldu merak ediyorum.Kızınıza bir pasta kesmekten vazgeçtiniz mi?

Bu adamdan ayrılmak gibi bi niyetiniz yada olanağınız yoksa onu ve ailesini idare etmekten başka çare yok. Ama alttan alttan isteklerinizi yaptırın. Adam doğumgünü yapmayı gereksiz görğyosa bu konuyu 20 gün önceden açmayın inatlaşmasın. Tarihe yakın söyleyin. Alırmısın falan değil. Annenleri çağıralım pasta alalım bende salata yapayım gibi gibi. Ama çok üzüldüm herşeyinize karışıyo demişsiniz ama adamın yaptıgı karışmıyo bile fikir bile sunmuyo yaptırıyo. Ayrıca da yaşınız baya küçük madem aileniz arkanızda siz çalışır onlar bebege bakar. Hem sizinde onlara maddi faydanız olur. Hep derim elin adamının kahrını çekeğinize anne babanız la huzurunuz yerinde olur. Şu yaşadıklarından daha zor değil emin olun

Derdim vara bide ben içimi dönücem ama ne zaman bilmiyorum bende görücü usulüyle evlilik yaptin sizde öyle galiba yanlış okumadım sa doğduğun ev kaderindir sözü çok doğru tabi bide kader var yaşamak zorunda.oldugun imtihan diyoruz yaşayıp gidiyoruz canımız burnunuza gelsede bazen sevgilisi olanlara imreniyorum tekrar dünyaya gelsem bol sevgili yapardım ciddi diyorum görücü usulüyle evlilik yaptim hayatım tepe taklak oldu gerçi mevzu nasıl evlenirsen evlen evlendiğin kişinin karakteri önemli kendimi yeni yeni topluyorum sadece şunu anladım kim olursa olsun ayakta duracaksın kimseye ezilmeyeceksin düştüğün an bir darbe daha vurmak için bekleyenler oluyor buda en yakınındakiler hayatına herkese karşı sinir koyucaksın dünya ya bir kez geliyoruz herkese hayatsa yasamaksa bana da hayat yaşamak sineye çektikçe üstüne geleni ezip geciceksin bunu kendim için senin ve herkes için diyorum yoksa hiç bir yerde mutlu olamazsın sınırlarını koyucaksin senle birlikte olan o sınıra girer olmak istemeyen de bırak sınırın dışında kalsın bu eş aile çocuk akraba dost arkadaş kimse okuyorum konunu bunları yazmak istedim çünkü bana hayat bunları öğretti ha bide ikinci çocuğu yapma

Siz nasıl yaptınız peki konuşarak mı hallettiniz
Konuşarak, kızarak, çocuk gibi anlatarak, bazen de gitmekle tehdit ederek.
Sonunda eğitebildim yani
Bir de çocukların büyümesi çok etkili oldu onların yanında daha temkinli olmak zorunda.iyi baba intibasını yıkmak istemiyor.
Ama hepsinden önemlisi ekonomik özgürlük ve ailenin arkanda olduğunu bilecek.Ona eyvallahın olmadığını bilecek.Seni kaybedebileceğine inanırsa kendini toparlayıp güncelleyecektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…