1 seneye yakındır evliyim çocuğum yok. Evlilikten sıkıldım galiba bilmiyorum.Belki bi çocuğun olsa onunla vakit geçirmek beni mutlu ederdi ama hayatta ki amacım yalnızca çocuk doğurup büyütmek olmamalı diye düşünüyorum.
Bütün gün yalnızca ev işleriyle uğraşmak bana anlamsız gelmeye başladı. Hani yoruldugum yada yapmak istemedigimden değil ama sanki daha farklı bi hayat yaşamalıydim gibi hissediyorum. Ev hanımı olmakta kolay değil tabi evin bütün yükü üstünüzde oda büyük bi sorumluluk istiyo ama dedigim gibi,
Mesela özel bi yetenegim olmalıydi ,herhangi bi konuda çok başarılı olabilirdim neden olmadım, neden kendimi geliştirmedim bunca zaman boş boş durdum, neden kendi ayaklarımın üzerinde durmadım vs. sürekli boyle sorular soruyorum kendime..
Çevremde görüyorum çalışan veya bi amaç için uğraşan kadınları gerçekten çok hevesleniyorum. Ben de böyle olabilirdim..
Bi yakınım kitap yazdı mesela o kadar takdir ettim ki bu hayatta iyi şeyleri başarmak adına hedefi olan insanlardan olmayı çok isterdim.. Bi işte maddiyattan çok insanlarin gözünde başarının verdiği gururu yaşamayı istiyorum.
Ne yapsam nerden başlasam hiç bilmiyorum, amaçsızlık gerçekten çok zor bunalıma sürüklemek üzere beni bana yardımcı olur musunuz?