Amacını anlayamıyorum ?

İstiyorummm inan tek korkum bu. Sence yazar mı tekrar bana
Biz de seni anlamıyoruz

Bu konuyu da eminim burdaki baskılar sonucu actin hanı boşanıyordun ne oldu dedik diye

Belki adamın haberi bile yok

Kendin yazıp kendin oynuyorsun gibi geliyor

Aynen adam yeter bu kadar uzadı bile demiş daha ne desin :)
Hala haftaya kadar kalayım n'oluuur havasında bizim kiraz hshs
Adliyeye gidip anlaşmalı dilekçe vermek kolay mı öyle? Koşturmak istemiyor kız, evde öyle amaçsızca durmaya alışmış. Sen hareket et, eşyalarını topla, ailenle konuş, davayı açın diyorsun. Zamana ihtiyacı var.

Aynen adam yeter bu kadar uzadı bile demiş daha ne desin :)
Hala haftaya kadar kalayım n'oluuur havasında bizim kiraz hshs
Kiraz adamın hakaretlerine aldatmalarina alıştı ....

Oldu ki boşandı boşanmaz da neyse

O boşluk nasıl dolacak kim hakaret edecek kim aldatacak kim sipariş parasını verecek

Hır gür itilmek sevgisizlik saygısızlık hor görülmek o kadar bünyesi alıştı ki bunlar üzerinden kalkalrsa kirazın pestili çıkar

Oysa bu adamdan kurtulsa bir derin nefes alsa belki oksijen beyne gidecek ve oh be kurtuldum diyecek

Hâlâ boşanmak kolay mi mahkeme kolay mi

Basında kavak yelleri bile yok o kadar kapalı idrak yolları

Yav yok adamın bunu umursadığı yok ama o kafasında kuruyor eski konulara bakın öyle aşk meşk bırakmam seni falan gibi bir durum yok.

Sen boşanana kadar ben çocuk yaptım he

Düzenim değişecek.. o mahkemelerde koşturacağız falan zor işte her türlü
Anlaşmalı boşanırsanız hiç mahkemede koşma olayı yok. Dilekçe veriyorsunuz, sadece 1 kişi gidip verse o da oluyor. Gün verilince de gidiyorsunuz 5 dakika sürmüyor boşanmak belki daha bile kısadır. Neden dramatize ediyorsunuz her şeyi bu kadar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…