Amacın ne? 😒

Orada en azından Koreli biri ile tanışsaydınız. Bize göre eğitimlileri en azından sanki biraz daha kendilerini geliştirmiş oluyorlar.

valla üzerinde düşünmeye bile değmez aşırı uzak mesafe ve cılkı çıkmış ilişkimsi kısa bişey.videoda da üzerinize alınmanız gereken en ufak bir şey yok.sübliminal mesaj falan aramayın boşu boşuna.hayatınıza bakın.

Asla kapanmayacak bir konuyu onemsizmis gibi anlatmanız cok enteresan.
Bunları yapan adam ask acısının a sını cekmeyip Gule oynaya keyfine bakıyordur sımdı daha da emınım
birazdan şey derse şaşırmıycam: başkasıyla evlendi çünkü beni kıskandırmak istiyo adam başkasıyla boy boy fotoğraf paylaşıyo evlenicem diyo, ablam gelmiş diyo ki sudan sebep dsfjsfjıjfe

Adam hakli bence yani yaa. Ben de dunyanin obur ucunda cok farkli bir kulturun içinde olsam kilometrelerce oteden iliski yurutemem herhalde. Yazdin yazmadin, gordun gormedin diye sitem edilse surekli ben de sinir olur cevap vermem. Büyük bir aski da yokmus cok belli. O yuzden akisina davraniyor. Sen de oyle yap.

Arkadaş Kore de ben Türkiye deyim
Konunun başından beri adam Koreli diye okuyorum. Hani ne demek istemiş diye sormuşsunuz ya ben de ölürüm türkiyem diye size mesaj verip vermediğini sordunuz sandım.
Üzgünüm burada bir mesaj yok adam yok bir ay ara verelim yok biraz daha zamana ihtiyacımız var falan derken ölürüm türkiyemi ezberletiyormuş. Hiç takılmayın hayatınızı yaşamaya bakın.
Size kısacık msj atacak vakti olmayan story atıp resim atan ona vakit bulan adamı da düşünmeyin artık. O orada bir hayat kurmuş çoktan. Boşuna zaman kaybetmeyin altı aylık bişey için değmez

Kıskandırmaya çalışıyo işte salla gitsin senden ses çıkmayınca 3 5 güne yazar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…