- 16 Ağustos 2016
- 255
- 85
- 98
- Konu Sahibi boncuukgooz
-
Teşekkür ederim. Umarsız davranıyordu son zamanlarda başta birbirimize söyledik nelerden hoslanmadigimizi ve şunları şunları yapmayalım diye ilk baristigimiz gün beni 28 kez aramış ne oldu dediğimde o telefona bakılacak neden bakmıyorsun demişti. Bende telefonu evde bırakmistim. Ben aramissin msj atmışım o sosyal medyasını umursar olmuş takipçi kazanmak için diyelim.Zamanlama manidar olmuş. Kendince kıskandırmak istiyor bence.
Ama videoda birşey yok ki. Benim de hayatımda insanlar varken turist gezdirmisligim, böyle komik video çekip atmisligim çok olmuştu. Hiç de ilişkilerimde bu yüzden en ufak sorun yaşamadım. Ya da kıskandirma olarak gorulmedi, likelayip geçtiler.
Konunun geneline bakarsak devam etse de birşeye yaramayacak bir iliski.
Ama siz de iyi darlamissiniz. Bir günaydın mesajına cevap vermedi diye darlamissiniz. Cevap vermemiş,yine darlamissiniz. Israrla sizi sallamamis, yine darlamissiniz...
Yani cevap vermiyorsa bekleyin, elbette ki yazacaktır. O an konuşun derdi neymiş. Böyle fevri davranmak size her zaman kaybettirir.
Ha,bu adamı kaybetmiş oldun mu? Bence kurtulmuş oldun.
Ama konunun geneline bakınca senin davranislarin da yeterince rahatsız edici,bence
Zaman kaybi ugrasmana bile gerek yok ergence tavirlar sen beni engelle ben seni silim bunlarla ugrasan biri kiskandirmakla da ugrasir orasi ayri ama net birsey koyamayan insanla ugrasma benceSelam güzel bayanlar, sağlıklı günler dilerim, yaşadığımız kötü günlerin inşallah eskisinden de daha güzel olacağı günler dilerim.
6 aylık bir ilişkim vardı bir iki kere sudan sebeplerle bir ayrılıp barıştığım uzak mesafeli bir ilişkim vardı seviyordum fikirlerimiz herseyimiz uyumluydu tabi ama orada çalışıyor korona dan dolayı gelemedi erteledi. (G.Kore de yaşıyor) Bu aralar da maddi sorunlar yaşıyordu. İlk tartışmamız da biraz ara verelim birbirimizi kirmayalim dedik 1 ay konuşmadık sonra o aradı. Uzak olsak da ben sensiz yapamıyorum eskisinden de iyi olmalıyız ama sabretmemiz lazım dedi.
Tamam dedim birbirimize şans tanıdık. 4 hafta iyi gidiyordu herşey rahatsız olduğum konuları söyledim tekrar edilmemesi adına o da aynı şekilde. Bu hafta iş değişikliği yaptı farklı bir şehire geçti taşındı. İki gün iyiydik sonra aramamaya başladı canim şu düzenimi tam anlamıyla oturtayım yoluna girecek dedi ona da tamam dedim. Arada 6 saat farkı var orası 6 saat ileride. Gece ben uyuyacakken ona msj attım iyi işler günaydın canım diye. Mesajı görmüş bişey demedim sabah ben uyandığımda nasılsın dedim yine görüldü. Neyse işi var dedim bir baktım instagrama hem hikaye hem fotoğraf atmış.
Benimde canım sıkıldı yazdım sosyal medya bu kadar önemli mi senin için dedim. Yine gördü yazmadı. Sanırım birbirimize verdiğimiz şans ve sözler bosunaymiş müsait değilim ben sana döneceğim yazmak bu kadar zor değil bence dedim. Bizim biraz daha zamana ihtiyacımız var sanırım dedi.
Bende bu saçma sapan durumlardan sıkıldım şans verelim topuna bir kere girdik bidaha girmek istemiyorum dedim. O zaman ayrılalım mi dedi ayrılalım ne yapayım, hayatın sosyal medyadan ibaretse ayrılalım dedim. Tamam dedi. Beni heryerden silmiş...
Bende numarasını sildim gözüme gozukmesin diye çünkü boşu boşuna neden görüp neden hem üzülüp hem de sinir olayım.
Asıl olaylara geliyorum.
Beni messenger dan aradı sen beni engelledin mi diye? Bende hayır çocuk gibi neden böyle birşey yapayım düşman değiliz fakat ayrildigin kişiye bunu da sorman tuhaf dedim.
Himm iyi ozaman sana hayatında mutluluklar dedi bende sana mutluluklar dedim kapattık.
Ben ne ariyorum ne mesaj atıyorum ne de onu gizliden gizliye izliyorum.
Instagram'da ablamı eklemişti uzun zaman önce. Ablamda oda silmemis. Ablam arada kalmak istemiyorum barışırsınız siz sonra bende sildigim ile kalmayım bir süre ekli dursun dedmisti.
Bugün ablam beni yanına çağırdı sana birşey göstereceğim dedi. Instagram sayfası herkese açıktı. Ana sayfasına Kore den bir kızla video çekmiş ve atmış. Kıza nerede oturuyorsun diye ingilizce soruyor. Kız söylüyor tabi, ayrıldığım çocuğun ismini söylüyor sen nasılsın diye. Sonra kıza diyor ki senden çok güzel bir cümle istiyorum diyor. Kızda Ölürüm Türkiyem diyor ve video bitiyor.
Ablam tabi bu nedir ya ? dedi. Bende bilemem kız kim amacı ne bilmiyorum istersen silebilirsin ablacım dedim ablamda arkadaşlıktan çıkardı. Şimdi güzel bayanlar buraya kadar sabırla okuduğunuz için teşekkür ederim. Affınıza sığınarak bu durum sizce nedir? Amacı ne ? Amaç kiskandirmak mi? Madem engelledin mi beni diye tribe giriyorsun neden ilgisiz davranıyorsun neden böyle bir çocukluk yapıp videolar atıyorsun?
Zaman kaybi ugrasmana bile gerek yok ergence tavirlar sen beni engelle ben seni silim bunlarla ugrasan biri kiskandirmakla da ugrasir orasi ayri ama net birsey koyamayan insanla ugrasma bence
Bu erkekler ne zaman buyuyor bir anlasak da bizde rahatlasakYaa ben öyle şeyleri ergenlikte yapardım ne bileyim olmuş yaşın 30
şimdi konularına baktım da,Teşekkür ederim. Umarsız davranıyordu son zamanlarda başta birbirimize söyledik nelerden hoslanmadigimizi ve şunları şunları yapmayalım diye ilk baristigimiz gün beni 28 kez aramış ne oldu dediğimde o telefona bakılacak neden bakmıyorsun demişti. Bende telefonu evde bırakmistim. Ben aramissin msj atmışım o sosyal medyasını umursar olmuş takipçi kazanmak için diyelim.
o konuda affetmistim hatta arkadaş gazina geldim yok şöyle böyle hadi öyle olsun aynı konunun tekrarı olmasın diyip kapatmıştım sudan sebepler ikimizin artı ve eksileri ile alakalı birde ikimizin işi ile alakalı sebeplerdi. Tabi o olayda araya ailesi girmişti kapanmıştışimdi konularına baktım da,
Bu adam daha 3 ay önce başka kadınla 'sahte evlilik yapacam' deyip internete boy boy fotograflarini atmamış miydi??
Sudan sebep dediğin bu muydu??
Neden baristin ki?,
Ben devam ediyorum fakat ablam söyleyinceSen Adam videoyu cekerken aklına bile gelmedin bana kalırsa.
Herkes hayatına devam ediyor stalk yapmak yerine bence sende devam et.
Asla kapanmayacak bir konuyu onemsizmis gibi anlatmanız cok enteresan.o konuda affetmistim hatta arkadaş gazina geldim yok şöyle böyle hadi öyle olsun aynı konunun tekrarı olmasın diyip kapatmıştım sudan sebepler ikimizin artı ve eksileri ile alakalı birde ikimizin işi ile alakalı sebeplerdi. Tabi o olayda araya ailesi girmişti kapanmıştı
Valla onu affeden bunu da affeder. Alt tarafı soğuk soğuk konusmussunuz bir gün.o konuda affetmistim hatta arkadaş gazina geldim yok şöyle böyle hadi öyle olsun aynı konunun tekrarı olmasın diyip kapatmıştım sudan sebepler ikimizin artı ve eksileri ile alakalı birde ikimizin işi ile alakalı sebeplerdi. Tabi o olayda araya ailesi girmişti kapanmıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?