- 17 Nisan 2012
- 30.412
- 65.399
- 598
- Konu Sahibi delimideli
-
Tabiki arastirdik ama bilezikler gramjdan zekatlik paran yoksa bi bilezik bozdurup kesmen lazim
Esimin ailesi bileziklereduskun bozdurmaya karsi o yuzden mecbur maasi vericez
Yok cnm bahceli degil olsa keske aprtmanda oturuoz
Cnm sorun esimden cocuk konusunda. Bi bakarim tabiki ama nasl olck bilememkiv
komek kursna gidicem ebru kursuna
digerbmaddi kazanc saglicak kurslar malaesf oturdugum yerdden cok uzakta
bakarim ama sagol bilgin icin. Linki bulursan sevnrm bakmak.isterm
Ya yanlis yoldasiniz lutfen. Sixin durumunuz yok ne kurbanindan bahsediyorsunuz siz? Zekat icin kurban keseni de ilk defa gordum. Eger altinlariniz 80 gramin ustundeyse ve 1 yilini doldurmussa para olarak belli bir miktar zekatini vereceksiniz bu kadar. Her yil oyle olacak.
Ayrica kedicikkedicik siz insanlari ucuruma altinmi surukluyorsunuz? Kredu ustuns kredi olur mu? Ya krediyi odeyemezlerse ki odeyemezler o zaman ne olacak? Konu sahibi sakin kredi cekmeyin. Size tavsiyem ya el isi falan yapin ya da evde yemek yapip bazi sirketlere falan satin ozellikle bankalar aliyormus. Ya da evlere temizlige gidin. Bulasikcilik yapabilirsiniz.Ama eğer hicbirini de yapamayacaksaniz o zaman sigarayi birakin onun parasini biriktirin. Mesela yuruyerek gudilecek yerlere yürüyün biraz disinizi sikin. Altinlarinizla da bir ise girebilirsiniz. Yardim da alabilirsiniz bir yerlerden. Allah yardimciniz olsun insallah
özelden mesaj attım linki.
Günlük temizlik işlerine gidin.
Cnm tesekkr ederm tavsiyelrn icinama sanku tum aksilikler bizi buluo gibi
her bivise baktik herbbiis ama yok elimiDen baska bisi gelmio
Altinlar zekatini biliom 80 grm ustunde evet ikincibkez zekatini vericez. Bu ay
kredi konusuna gelnce evet.odeyemeyiz die basvurmafik
diariya borcuuz yok 700 tl disnda o da vadeli taksitli yani oduoz
Ne arabayla gitmesi bz bivizmite anneme bi kaymamama gidioz sadwce
o da mecbir otobsle olur baska turlu adim atsan para
sigara konusunda da inanin denedim anck biralamdim
ancak azaltabldm bunca skntiya 4gnde bir paket iciom ancl
bu bile ii bzm icin ama skntiara karsi birakmayi basaramadim malesf
evden vs is blablsem ne gzuel olck ama yok hersy olumsuz oluyor is konusunfa
Yardim almaktan baska careniz bulunmuyor maalesef. Allah yardimciniz olsun. Bi 400 tl ek geliriniz olsa tamamdir. Bunu da esiniz ek is ile yapsin o zaman. Baska bir yontem de yok maalesef ki. Size hak veriyorum. Bunun eti var meyvesi var. Tabiki yemelisiniz ama bu sartlarda gercekten cok zor. Size diyorum ne kredi kartı ne de kredi bunlara sakin bulasmayin.. Yardimsever insanlar var aslinda. Gerci esinizin tarafi yardim etmeli bence. Allah kolaylık versin. Bu sıkıntılar gecer emin olun. Ferahlik dolu gunler diliyorum.
Kısaca "ayranı yok içmeye mumla gider sı...." Ne kurbanı daha midenizi zor dolduruyorsunuz. Size zekat verilmesi lazım heyallaam.
1. Asla borcu borçla kapatmayın
2. İzmit gibi bir yerde iş bulamamak ne demek bu kadar fabrika....vb olan yerde. Daha dikkatli ve beklentisiz araştırın.
3.sigarayı mutlaka bırakın.
4. Kurban....vb şeyler maddi durumuznuz düzelince yapılacak şeylerdir. Ailenizin altınlara karışmaya hakkı yok. Onlar karı-koca Size ait ister satarsınız ister takarsınız.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Rabbim dilerse zaten size cocuk verecektir. Size su anda yaramayan bilezikler icin bir de zekat vermek zorundasiniz. Ben olsam bu kadar sýkýntýyý cekmektense bozdururum ihtiyacim kadarini. Bu ayi nasil gecirecem diye karalar baglamaktansa bozarim altinimi. Hayat kisa,elimin altinda para, bana faydasi yok, neyleyim o altini. Siz bir nefes alin, is aramaya devam edin. Nasibinizde varsa yine bebek icin biriktirirsiniz. Kurbana falan hic girmeyin, kim dedi zekat vereceksen kurban kesmelisin diye, yanlis bilgi. Esiniz de gurur yapmasin, ailesinin yardimini kabul etsin. Allah yardimciniz olsun..
your_app_name uygulamasý kullanýlarak device_name cihazýndan gönderilmiþtir.
sizin çalışmaktan başka çareniz yok mutlaka bir işe girmelisiniz , şimdi çocuk yokken evde durmanız boşa, ilerde çocuk olunca zaten çalışamayacaksınız ve masraflarınızda artacak.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?