Canim allah razi olsun bin kere onu bende soyledim ama bunu demen iyi oldu arastiralim bir cok sikintim var canim psikolojik maddi manevi son 6 ayin acisi cikiyo cok yiprandim hakkim helal degil canimi yakanlara simdi zor yaziyorm hakkini helal et cnm ozelden sonra yazacagim sana sag ol cnmCanım ben anneme söylemiştim o sağlık programlarını çok izler şu ünlü doktor var ya koah hastaları her ayın 1.2.3.4 günü tere yesin demiş. yarım demet öğleden önce yarım demet öğleden sonra.
Bu arada geçmiş olsun sana da stresten, üzüntüden mi oldu acaba?
bu nasıl bir yorum ya tövbe tövbeSağlık bu el alemin anlamını dahi bilmeden okuduğu dua ile iyileşir mi
okudum canım Allah şifa versınKonu yanlış yerde sanırım ama Allah şifa versin.
Sağlık bu el alemin anlamını dahi bilmeden okuduğu dua ile iyileşir mi
Sağlık bu el alemin anlamını dahi bilmeden okuduğu dua ile iyileşir mi
Allah şifa versin demek çokmu zordu
damdan düşer gibi bi yorum olmus buSağlık bu el alemin anlamını dahi bilmeden okuduğu dua ile iyileşir mi
damdan düşer gibi bi yorum olmus bu
Ne saçma birisin sen ..Sağlık bu el alemin anlamını dahi bilmeden okuduğu dua ile iyileşir mi
Okudum.rabbim şifa verir insallah.ben ayetel kursinin gucune cok inanirim.sacama sapan yorumlarida ciddiye alma
Allah şifa versin dememi istemiyor ki sipariş veriyor ayetel kürsi okuyun diye
Doktora gidecekmiş kendi duasını da eder bir de Allah ile arasına neden tanımadığı insanları koymaya çalışıyor
Allah herkesin içini bilendir