Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Musluman birinin musluman kardesi giyabinda yapacagi dua kabul edilir.ayetel kursi okumayacaksaniz acil sifa dileyin belki rabbim sizin duanizi kabul ederSağlık bu el alemin anlamını dahi bilmeden okuduğu dua ile iyileşir mi
Okudum canim Rabbim sifa versinbabamdan sonra bende cok hastalandim kizlar suan kivraniyorum oksurek ve atesten sirtlarima vurdu artik eklemlerim agriyor olucek gibi hissediyrm ruhum cikti sanki bedenimden bana ayetel kursi okurmusunuz babami bekliyorm doktora gidecegiz simdi allah razi olsun.
Okudum tolin insallah seninde kabul olur dualaringencler 1 tanede bana okuyun nolur ya allahım su tolın kulunun etıgı duaların kabulu ıcın 1 ayetel kursu okuyorum dıyıp ı tanede bana okuyun
bu nasıl bir yorum ya tövbe tövbe
Allah şifa versin dememi istemiyor ki sipariş veriyor ayetel kürsi okuyun diye
Doktora gidecekmiş kendi duasını da eder bir de Allah ile arasına neden tanımadığı insanları koymaya çalışıyor
Allah herkesin içini bilendir
Bİr müslümanın cıkarsız ve menfatsız bİr müslüman kardeşi icin yaptıgı dua kadar güzel bir şey olamaz. Camiilerde bile hocalar hastalar için dua ettiriyor. Gıyabında dua etmek daha makbulmüş. sen etmezsin biz ederiz ama kalkıp anlamını bilmedikleri dua demenin mantığı yok herkes bildiği konu hakkında konuşmalı bu konu zaten sayenizde birazdan kapanır
senın ıcınde ben 1 tane salavatı fatıh okudum kılıtlı ıslerın hemen acılsın dıye:)tolin sanada okudum allah kabul etsin,şu sıralar bende çıkmazdayım kardeşlerim okuya bilen banada okursa sevinirim allah razı olsun
Okudum canım Rabbim şifa versinbabamdan sonra bende cok hastalandim kizlar suan kivraniyorum oksurek ve atesten sirtlarima vurdu artik eklemlerim agriyor olucek gibi hissediyrm ruhum cikti sanki bedenimden bana ayetel kursi okurmusunuz babami bekliyorm doktora gidecegiz simdi allah razi olsun.
Tolincim inşallah duaların kabul olur en güzel şekliyle, senin için de okudum 1 tane ayetelkürsügencler 1 tanede bana okuyun nolur ya allahım su tolın kulunun etıgı duaların kabulu ıcın 1 ayetel kursu okuyorum dıyıp ı tanede bana okuyun
Allah şifa versin dememi istemiyor ki sipariş veriyor ayetel kürsi okuyun diye
Doktora gidecekmiş kendi duasını da eder bir de Allah ile arasına neden tanımadığı insanları koymaya çalışıyor
Sana zorla bana dua oku diyen yok muslumanin musluman kardesinden temiz agizla dua istemesi en dogal hakki okuyup okumamak sana kalmis okumak istemiyorsan görmezden gelirsin insanin sinirini bozmaya hakkın yok kız zaten rahatsız,Allah gerçekten içimizi biliyor bu yorumu ne niyetle yazdığıni da.Allah şifa versin dememi istemiyor ki sipariş veriyor ayetel kürsi okuyun diye
Gecmıs olsun canım tekrardan Allah sifa versın bol bol dinlen ilaçlarını da aksatma:)Bu arada cok usutmusum kizlar.. Bunyem zayif oldugundan sirtlarima vurmus agrisi haftaici kanimi olcturecegim doktor cok solgun oldugumu soyledi.. Yatiyorum bir kac gunu alir sanirim duzelmem.. Tekrardan cok sag olun. Bende ayaga kalkayim. Hepiniz icin yasin okuyacagim.