Amaci ne olabilir?

Ben şunun peşine düşün bunun peşine düşün demenize tepki göstermiyorum.
kattiginiz kelimelerinizin anlatmak istedigi
sanki karsinizda 17 yaşında dünyadan habersiz evlenmiş.tekrar baba evine dönmüş bir zavalli biri varda ders olsum diyorsunuz.
Burda ne doktor mühendis hatta avukatlar da konu aciyor.evliliginde hüsrana uğramış artık insanın basireti mı bağlanıyor diyeyim bi şekilde buluyorlar bu dolandırıcı insanları.

Ders olsunu size değil, evden ayrılmak isteyen kadınlar için yazdım. Tedbir alınsın diye

Konuya ek olarak yaşadıklarını eklemek istiyorum.ek bir dert konusu açmak istemedim.yarin kızıma dr a gitmek için randevu almıştım. Bu eks kocam ile mesajlaşmamiz aynen şöyle
-ben-Yarın kızımla beni ne zaman alacaksın
O--- sabah dokuz gibi sen avukatımla konuştun mu?yarın x i de alalim yanimiza (burda x dedigim kişi ceza evimdeki akrabasının karisi benim kızıma yakın yaşı )
Ben---avukat anlaşmalı boşanma yok dedi(Bi nevi bunu kastetmişti bi dahaki duruşmaya belki karar verir gibi cümleler kurdu zaten ben avukata başvurmadan 2 kez anlaşmalı boşanmayı denedik ikisinde de onun dengesiz ve firildakligi ile sonuç alamadim)
O---o zaman kendin götür çocuğu gece işten çıkacağım uykusuz kalmayayım. Pazar günü geçen alamadığım 1.5 saat i de alicam 19 gibi getirecegim(cocugun burnu akıyor öksürüyor.agzinda salyasi var babasinin derdi baska kizindan-insandan bahsetmiyor sanki)
Ben--çocuk hasta sen sabahın 9 unda x in eğlencesini düşün demek çocuğun sağlığını düşünen yok.cocugu doktora goturecekmiyiz goturmeyecekmiyiz? (Inanın dedim sonraki gün göstermeyeyim gitsin icraya versin yada drdan rapor alınıyorsa alayım.
havalar soğuk hasta)
20dk düşündü sonra
O--sabah 9 da kızım için gelicem(sanki beni doktora gösterecek
21 aylık çocuk tek doktora gitse kullandığı ilaca kadar söyler heralde)
Yani ne diyeyim daha zaten yarim aklı da beynini terk etmiş gibi .bende bayılmıyorum onla gitmeye.su kızımın sağlığı bi akrabasının gelini ve çocuğunun mutluluğu kadar etmedi.daha diyecek laf bulamıyorum mesajlaşmaları kaydettim davada kullanabilirmiyim?

Ben burada sizi hatalı buldum
1.si esiniz neden ikinizi de alıyor,sadece kızınızı alsın
2.si esiniz almazsa kızınız neden tek başına gidiyor siz götürün. 3bin de nafaka almışsınız taksi tutardınız

1)kızım 21 aylıkkonuşamıyor. ilk okula başlamadı hanfendi
2) elime 3 bin geçmedi harci vs ile brüt tutar 3bin
sizde evladın birikmiş nafakası odenince anasının zengin olduginu dusunenlerdensinizAllah ıslah etsin.
7 aylik nafakayi odetince ve ufak kizimi babasinla doktora goturmek istememle hatali buldunuz.ana ve baba olmaktan bosanilmiyor maalesef bende bayılmıyorum onla gitmeye.

Üslubunuz çok çirkin, her cevap verene laf sokmayı bırakın bence. Ayrıca çocuğu babasıyla götürmeniz çok saçma, koyun taksiye götürün, adam ölmüş olsa ne yapacaksınız. Koskoca kadınsınız kendi işinizi halletmeyi öğrenin.
Evliliğiniz bitiyor, bana göre bundan sonraki planınızı, ilk evliliğinizdeki hataları düşünmeniz, kafanızı toplamanız gereken zamanda hala adamla kavga halindesiniz. Yok o üç bin ödemiş siz 75 tl eksik almışsınız, yok boşanmayıp evin yarısını alsanız vs. Şu adamı kafanızdan bi atın artık, bu nasıl ayrılık.
Ayrıca avukatınız tokinin işleyişini neden bilsin? Adam avukat,devlet memuru değil, toki başvurusunun şartlarının anayasada yazmadığından emin olabilirsiniz. Avukata ben öğrettim tavrınız hiç hoş değil.
Her şeyin en iyisini biliyorsanız ne burada başlık açıp fikir alın, ne avukatınızın kafasını şişirin. Kimse egonuzla uğraşmak zorunda değil.

Önce bana yaptığı yorumu okuyun neye kızdığıma bakın doktora götürmesi ile bi yeri eksilmez.eksilmedi de.adam gibi okuma yip bana laf sokanlara tabi cevabim olacak. Öpücük mu atalim laf soktu diye sizde bi alemsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…