Amacı ne bilmiyorum

Hayır herşeyi geçtim,halen hazır kek vs'yi kusur sayanlar mı var ya...kıskanmış çok belli,gülüp geçseydin daha da sinir olurdu

Size böyle art niyetli yaklaşandan lafınızı esirgemeyin ben öyle yapıyorum gerçekleri her zaman direk söyleyen biriyim eşimin ailesi bilir laf sokmaya kalkmaz kalkanda lafını alır oturur

Durun ben varim
Konu sahibi kiskanclik etmis eltin bosver lafini soylemissin benim boyle seyler cok hosuma gider kiskansin birak

Yazik garibim kv ovguyle soz edince kiskanmistir ne yapsin iste cahillik boyle birsey sen takma kafa bosver.. Allah insana bir pasta tabani yapmaktan daha buyuk basarilara imza atabilecek zeka bahsetmis ama iste bazilari %1 ini bile etkili kullanamiyor bu ornekteki gibi.

Eh o da bir yöntem tabii Annem gibi. Bir kere günde sarma sardı, herkes hazır alındı sandı, o günden beri günlere asla kendi sarma yapmaz, hep hazır alır Gurur yaptı kadıncağız
Yaaa herkesin benden yalvararak istedigi makaronu omrunde makaron gormemis birinin begenmemesi sonucu bu karari aldimAnnenle tepkimiz ayni olmus

Hep sen mi kıskanıcan bu sefer eltin kıskanmış seni. Ohh çok iyi cevabını vermişsin. Sanki hazır kek olduğunu gizlemişsin gibi davranmış

Eleştiri anlamında size ne dese
Ay evet canım yaaa deyin:)))
Amacına ulaşmasın sinir olsun:)

iyi de zaten pastayı sen yapmışsın

tarifi teyzeye sorsalar da elif getirdi diyecek neden rezil olsun

ayrıca da hazır olsa ne olmasa ne

yalnız çok fazla kimseye bir şey getirip götürme

görev olur bir gün götürmezsin senden kötüyü olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…