Amaç ne olabilir sizce ???

Bazı insanları anlayamıyorum. Sonucta sız onların gelınısınız.. Guzelce konusup sorunları cozmek var iken kestirip atmalar felan.yuzyuze bakacaksınız sonucta.çok ayıp.

Görümce evli mi merak ettim? İşi gücü yok bütün gün kafayı sizinle bozuyor muhtemelen...

Hiç sormayın, aynı bu şekilde gülün geçin.

Bazı insanları anlayamıyorum. Sonucta sız onların gelınısınız.. Guzelce konusup sorunları cozmek var iken kestirip atmalar felan.yuzyuze bakacaksınız sonucta.çok ayıp.
Ki gerçekten bakmıyor görünce yüzünü çeviriyor bi arada oturunca yan ya da tamamen arkasını dönüp oturuyor :)

Şimdi bunları deyince herkes diyecek ki acaba sen ne yaptın ben bi şey yapmadım tüm problem de bu zaten bi şey yapmamam:) kendisi istiyor ki gün içinde 7/24 mesajlaşalım her şeyimi anlatayım arkadaşlarım olmasın tek arkadaşım o olsun vs vs ama ben bunu yapamam haklı mıyım haksız mıyım bilmiyorum ama yapamam yani

Yapmak zorunda degılsin zaten.

Yani bencede ama işte iğrenç rezil bi gelinim ona göre :)
Tam olarak yasanan birşeyler oldumu bilemeyiz tabiki. Belki sizin gozden kacırdıgınz onun zoruna giden bir davranısınız gıbı mesela...
Ama kesinlikle suda varki hıc ama hıc zararı dokunmayan agzı var dili yok insanlara geline yada gorumceye durduk yere kinlenen insanlar var gercekten sahit oldum. Cok ılgınc.
Tabi yınede gruptan cıkarmak cok buyuk terbiyesizlik.

İnanın bende bilmiyorum sürekli kavga çıkarma isteği var söz dönemi söz kesmek için makas almıstı hiç unutmuyorum güzelce teşwkkür ettim sen beğenmedin ben biliyorum git değiştir sen sevmezsin ben hayır beğendim dedikçe üstüme geliyor :) sonra daha beni hiç tanımadan yüz yüze görmeden sen abime layık değilsin diye mesaj atmıstı aürekli bi saldırı halinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…