Amaç ne olabilir sizce ???

yaş 30 ama kafa yaşı bilemedim.
gruptan atacak kadr çocuk ..
En guzeli mesafe koymak .
Zaten eş ailesi ile grupta olacak kadar samimi olunmamalı..
bence eşinize bu durumu anlatın şikayet eder yada rahatsız olmuş gibi değilde böyle bir durum var ben umursamıyorum ama artık mesafemi koyacağım yarın öbur gun bir şey duyarsın sende sebebni bil hayatım de kapat konuyu. .

Bak hayatım kayınvalideler kızları varken gelinleri pek umursamıyor. Onların birtanecik nazlı kızları var sana ihtiyacı yok çünkü. Kimi politik oluyor kimi sadece kullanabılecegi sandığı zamanlarda gelinleri arıyor bu kadar. Gorumcenin terbiyesızlıklerine katlanmak zorunda değilsin. Sen o Eve gelin gelmişsin. Saygı duymaları gerekir.unutma sen de ailenin nazlısısın kimseye eZilme. He yok benim kızımdır her turlu terbiyesizliği yapar sen gelinsin cekeceksin kafalarındalarsa buna şakın izin verme. Madem seni gruptan attı hiç oralı olma sorma etme onu umursama sende politik ol o gruplara da daha girme. Eşine söyle kardesin beni gruptan atmış hahahaha de geç. Yoksa eşinle de birbirine girersin o da sadece mutlu olur. Ben kendi gorumcemden yola çıkarak sana fikir verdim. İyi olanlarda var tabiki ama bir çoğu gerçekten başbelası.

Gruptan atmak yanlışlıkla biraz zor olur ben merak ederdim valla noldu diye sormadan edemezdim,hani tavır alıcaksam sebebini biliyim isterdim

Hic ses etme bosver. Kendi kendine takilsin

Esine bile soyleme bence. Kalkip kardesine soylerse ooo evde konusu gecmis, belki de tartistilar diye dusunup sevinir kesin.

Aynen çok doğru valla benim ki başbelası olan cinsten :) kv ye göre ben koskoca kadınım her hareketimden 50 yaş olgunluğu bekler ama kızına laf yoook haşaa

Aynen çok doğru valla benim ki başbelası olan cinsten :) kv ye göre ben koskoca kadınım her hareketimden 50 yaş ol
Gruptan atmak yanlışlıkla biraz zor olur ben merak ederdim valla noldu diye sormadan edemezdim,hani tavır alıcaksam sebebini biliyim isterdim

Bana çok komik geliyo böyle koca koca iinsanların böyle çocuk hareketler yapması sorma görmezden gel nasıl istiyolarsa öyle davransınlar sende bayılmıyosundur o grupta olmaya zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…