- 15 Kasım 2018
- 1.239
- 866
- 73
- Konu Sahibi Manolyalale
-
Zararın neresinden dönülse kardır önceden öyle üzülürdüm ki şimdi keyif alıyorum :)Tüh üzüldüm şimdi evliliğe de yansımasına ama herşeyin telafisi var sen hiç umursama onları kendi mutluluğuna bak
Öldürmeyen acı güçlendirirZararın neresinden dönülse kardır önceden öyle üzülürdüm ki şimdi keyif alıyorum :)
Ahahahaha evet :)Öldürmeyen acı güçlendirir
Harika bir tespit teşekkür ederimHaset.
Ve gruptan atmaya düşecek kadar çaresiz.
Onu derdi kendiyle.
Bırakın, böyle deşarj olsun.
Karşısında tepkisiz görünmeniz en büyük ceza öylelerine
Gruptan atmak yanlışlıkla biraz zor olur ben merak ederdim valla noldu diye sormadan edemezdim,hani tavır alıcaksam sebebini biliyim isterdimMerhaba hanımlar
Kv ve görümce ikilisiyle bir türlü ilişkiyi kuramadk bazen gözümün üstünde kaşım var diye benle küsen insanlar neyse artık küs müyüz değil miyiz ben anlamıyorum peşlerine de düşmüyorum açıkcası. Dün birden gruptan atıldım görümce tarafından yani umrumda değil de ainirlerim bozuldu dünden beri gülüyorum evin kayınvaliden çocukların bir sürü hayat telaşın var benimle uğraşmaya nasıl vaktin oluyor ve neden :))
Hiç tepki vermeyi düşünmüyorum sizce yanlışlık mı oldu vs diye sormalı mıyım ?
Aynen çok doğru valla benim ki başbelası olan cinsten :) kv ye göre ben koskoca kadınım her hareketimden 50 yaş olgunluğu bekler ama kızına laf yoook haşaaBak hayatım kayınvalideler kızları varken gelinleri pek umursamıyor. Onların birtanecik nazlı kızları var sana ihtiyacı yok çünkü. Kimi politik oluyor kimi sadece kullanabılecegi sandığı zamanlarda gelinleri arıyor bu kadar. Gorumcenin terbiyesızlıklerine katlanmak zorunda değilsin. Sen o Eve gelin gelmişsin. Saygı duymaları gerekir.unutma sen de ailenin nazlısısın kimseye eZilme. He yok benim kızımdır her turlu terbiyesizliği yapar sen gelinsin cekeceksin kafalarındalarsa buna şakın izin verme. Madem seni gruptan attı hiç oralı olma sorma etme onu umursama sende politik ol o gruplara da daha girme. Eşine söyle kardesin beni gruptan atmış hahahaha de geç. Yoksa eşinle de birbirine girersin o da sadece mutlu olur. Ben kendi gorumcemden yola çıkarak sana fikir verdim. İyi olanlarda var tabiki ama bir çoğu gerçekten başbelası.
Aynen çok doğru valla benim ki başbelası olan cinsten :) kv ye göre ben koskoca kadınım her hareketimden 50 yaş olBak hayatım kayınvalideler kızları varken gelinleri pek umursamıyor. Onların birtanecik nazlı kızları var sana ihtiyacı yok çünkü. Kimi politik oluyor kimi sadece kullanabılecegi sandığı zamanlarda gelinleri arıyor bu kadar. Gorumcenin terbiyesızlıklerine katlanmak zorunda değilsin. Sen o Eve gelin gelmişsin. Saygı duymaları gerekir.unutma sen de ailenin nazlısısın kimseye eZilme. He yok benim kızımdır her turlu terbiyesizliği yapar sen gelinsin cekeceksin kafalarındalarsa buna şakın izin verme. Madem seni gruptan attı hiç oralı olma sorma etme onu umursama sende politik ol o gruplara da daha girme. Eşine söyle kardesin beni gruptan atmış hahahaha de geç. Yoksa eşinle de birbirine girersin o da sadece mutlu olur. Ben kendi gorumcemden yola çıkarak sana fikir verdim. İyi olanlarda var tabiki ama bir çoğu gerçekten başbelası.
Gruptan atmak yanlışlıkla biraz zor olur ben merak ederdim valla noldu diye sormadan edemezdim,hani tavır alıcaksam sebebini biliyim isterdim
Ben onlar yüzünden çok kavga ettim ya hatırlıyorum da yazık etmişimAkrep akraba ordusu diyorum ben böylelerine.. Bence aranıza mesafe koyun, yarın birgün eşinizle de aranızı da bozmaya çalışır bunlar
Yaaa sorayım da yiyeyim paparayı bir kez yaptım onu ayyy evlerden ırak çok çirkefGruptan atmak yanlışlıkla biraz zor olur ben merak ederdim valla noldu diye sormadan edemezdim,hani tavır alıcaksam sebebini biliyim isterdim
Amaaan gerçekten mi sorma madem öylelerse soru bile sorulmıcak insanlar demekki ne zor yaaYaaa sorayım da yiyeyim paparayı bir kez yaptım onu ayyy evlerden ırak çok çirkef
Hatta 33 de zaten beden yaşı çok ilgilendirmiyor beni :)
Çok:/Amaaan gerçekten mi sorma madem öylelerse soru bile sorulmıcak insanlar demekki ne zor yaa
Bana çok komik geliyo böyle koca koca iinsanların böyle çocuk hareketler yapması sorma görmezden gel nasıl istiyolarsa öyle davransınlar sende bayılmıyosundur o grupta olmaya zatenMerhaba hanımlar
Kv ve görümce ikilisiyle bir türlü ilişkiyi kuramadk bazen gözümün üstünde kaşım var diye benle küsen insanlar neyse artık küs müyüz değil miyiz ben anlamıyorum peşlerine de düşmüyorum açıkcası. Dün birden gruptan atıldım görümce tarafından yani umrumda değil de ainirlerim bozuldu dünden beri gülüyorum evin kayınvaliden çocukların bir sürü hayat telaşın var benimle uğraşmaya nasıl vaktin oluyor ve neden :))
Hiç tepki vermeyi düşünmüyorum sizce yanlışlık mı oldu vs diye sormalı mıyım ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?