Amaç ne olabilir sizce ???

Bende de aynısindan 3 tane görümce var . .ilk 1 yıl üçü bir olup voltranı oluşturup benimle uğraştılar. Bende hic tınlamadım ,belli etmedim kudurdular. 7 yıldır beni bıraktılar birbirlerini yiyorlar bende keyifle izliyorum .

Eee kırıldıysan al karşına konuş değil mi ama yok illa bi değişik tepkiler olacak

Bunları okudukça keyifleniyorum valla :)

Benim kücük gorümce en son facebookta
Kocasını etiketleyip(kocası ogretmen) bir paylaşım yapmis
(Evimin direği, kalbimin ışıği ,aşkım kocam erkeğim .seninle evlenmeden önce ben birdim iki oldum. Sonra senin bedeninden benim rahmime aşkimızın tohumlari kızlarimız düstü.bu tohumlar benim rahmimde büyüdü aşk meyvemiz oldu ... vss.. diye devam ediyor) Ben bu yazıyi beğenmedim diye beni facebookta arkadasliktan üçüde attı.(çünkü üçü birlikte yazmışlar)Ayyy ne rahat ettim anlatamam. Bende hepsini engelledim arkadaşlık istegi göndermesinler diye .

Yalnız yazı efsaneymiş

Gruptan atmak mı?
Ergen kalmış görümceniz.

Hiç oralı olma.
Çok iyi bı fırsat geçti elinize kullanın.
Mecburen bulunduğunuz ortamda görmemezlikten gelin. Hiç oralı olmayın.
Yerinizde olsam onu totosundan ikiye çatlatırım.

Bende sorun yaşadım hiç muhattap olmadım çektim kendimi.
Daha çok çıldırıyorlar.

Değil mi bende öyle düşünüyorum öğrendim bu işleri sevindim :))

Fark etmemiş gibi davran olgun davran sallama ki Kudursun yaşıt mısınız ki görümce ile acaba ?

Eşinle paylaşıyor musun bu durumları?

Ayy ne tarafa kusuyoruz tam olarak

Ben doktoranin ilk senesi danisman degistirdim. Danismanim onu degistirecegimi ogrendigi gun kosa kosa beni whatsapp grubundan atmisti aklima o geldi. Bunu yapan kisi profesor :))

Hic ses cikarmayin siz de. Istedigi tepkiyi alamayinca daha cok delirir. Bariz tepki cekmek icin yapmis.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…