• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Amaç ne olabilir sizce ???

:halay:Bende de aynısindan 3 tane görümce var . .ilk 1 yıl üçü bir olup voltranı oluşturup benimle uğraştılar. Bende hic tınlamadım ,belli etmedim kudurdular. 7 yıldır beni bıraktılar birbirlerini yiyorlar bende keyifle izliyorum . :KK48:

Benim çok samimi arkadaşım yapmıştı kırılmış bana, söylemeden Facebook dan attı beni . Saniyormuş ki ben arar sorarım diye bende her yerden engelledim 😁 sonra kendi yazdı tekrar konuştuk çözdük .sizde öyle yapın her yerden engelleyerek tepki verin 😂
Eee kırıldıysan al karşına konuş değil mi ama yok illa bi değişik tepkiler olacak

Bunları okudukça keyifleniyorum valla :)

Benim kücük gorümce en son facebookta
Kocasını etiketleyip(kocası ogretmen) bir paylaşım yapmis
(Evimin direği, kalbimin ışıği ,aşkım kocam erkeğim .seninle evlenmeden önce ben birdim iki oldum. Sonra senin bedeninden benim rahmime aşkimızın tohumlari kızlarimız düstü.bu tohumlar benim rahmimde büyüdü aşk meyvemiz oldu ... vss.. diye devam ediyor) Ben bu yazıyi beğenmedim diye beni facebookta arkadasliktan üçüde attı.(çünkü üçü birlikte yazmışlar)Ayyy ne rahat ettim anlatamam. Bende hepsini engelledim arkadaşlık istegi göndermesinler diye 😆.

(Evimin direği, kalbimin ışıği ,aşkım kocam erkeğim .seninle evlenmeden önce ben birdim iki oldum. Sonra senin bedeninden benim rahmime aşkimızın tohumlari kızlarimız düstü.bu tohumlar benim rahmimde büyüdü aşk meyvemiz oldu ... vss.. diye devam ediyor) Ben bu yazıyi beğenmedim diye beni facebookta arkadasliktan üçüde attı.(çünkü üçü birlikte yazmışlar)Ayyy ne rahat ettim anlatamam. Bende hepsini engelledim arkadaşlık istegi göndermesinler diye 😆.
Yalnız yazı efsaneymiş😂

Gruptan atmak mı?
Ergen kalmış görümceniz.

Hiç oralı olma.
Çok iyi bı fırsat geçti elinize kullanın.
Mecburen bulunduğunuz ortamda görmemezlikten gelin. Hiç oralı olmayın.
Yerinizde olsam onu totosundan ikiye çatlatırım.

Bende sorun yaşadım hiç muhattap olmadım çektim kendimi.
Daha çok çıldırıyorlar.

Gruptan atmak mı?
Ergen kalmış görümceniz.

Hiç oralı olma.
Çok iyi bı fırsat geçti elinize kullanın.
Mecburen bulunduğunuz ortamda görmemezlikten gelin. Hiç oralı olmayın.
Yerinizde olsam onu totosundan ikiye çatlatırım.

Bende sorun yaşadım hiç muhattap olmadım çektim kendimi.
Daha çok çıldırıyorlar.
Değil mi bende öyle düşünüyorum öğrendim bu işleri sevindim :))

Merhaba hanımlar
Kv ve görümce ikilisiyle bir türlü ilişkiyi kuramadk bazen gözümün üstünde kaşım var diye benle küsen insanlar neyse artık küs müyüz değil miyiz ben anlamıyorum peşlerine de düşmüyorum açıkcası. Dün birden gruptan atıldım görümce tarafından yani umrumda değil de ainirlerim bozuldu dünden beri gülüyorum evin kayınvaliden çocukların bir sürü hayat telaşın var benimle uğraşmaya nasıl vaktin oluyor ve neden :))
Hiç tepki vermeyi düşünmüyorum sizce yanlışlık mı oldu vs diye sormalı mıyım ?
Fark etmemiş gibi davran olgun davran sallama ki Kudursun yaşıt mısınız ki görümce ile acaba ?

Merhaba hanımlar
Kv ve görümce ikilisiyle bir türlü ilişkiyi kuramadk bazen gözümün üstünde kaşım var diye benle küsen insanlar neyse artık küs müyüz değil miyiz ben anlamıyorum peşlerine de düşmüyorum açıkcası. Dün birden gruptan atıldım görümce tarafından yani umrumda değil de ainirlerim bozuldu dünden beri gülüyorum evin kayınvaliden çocukların bir sürü hayat telaşın var benimle uğraşmaya nasıl vaktin oluyor ve neden :))
Hiç tepki vermeyi düşünmüyorum sizce yanlışlık mı oldu vs diye sormalı mıyım ?
Eşinle paylaşıyor musun bu durumları?

Ayy ne tarafa kusuyoruz tam olarak 😂

Ben doktoranin ilk senesi danisman degistirdim. Danismanim onu degistirecegimi ogrendigi gun kosa kosa beni whatsapp grubundan atmisti aklima o geldi. Bunu yapan kisi profesor :))

Hic ses cikarmayin siz de. Istedigi tepkiyi alamayinca daha cok delirir. Bariz tepki cekmek icin yapmis.

Back