valla kızlar o sitede vardı, beden yazmıyor o sitede A'dan Full B'ye büyütmüşler. full B dediği C sınırı heralde. yani sanırım bu kıza C kup da olur.B dolu dolu olur C de rahat rahat olur sanırım.
Ben geçen eylül ayından beri yapıyorum birşeyler. ilk başta buz masajı ve yağlarla masaj yaptım,küç yedim, adaçayı-rezene falan içtim ama masajlar etki etti ilk başta. özellikle de buz masajı şişirdi biraz. ilk 1 haftada nasıl oldu anlamadım ama 2 cm büyüdü. 79la başladım 81 oldu. sonra yavaşladı ama. buz masajını bıraktım. yağla masaj yaptım, çaylar içtim şubata kadar 1cm daha büyüdü,82 oldu. şubatta Breast success aldım, masajlara devam ettim, çayları bıraktım, aklıma geldikçe de küç yedim, yaklaşık 1 ay da keten tohumu yedim, bitti. 1 aydır falan da kemerle masaj yapıyorum. 2 cm daha büyüdü 3 ayda. şu an 84 cm oldu. Breast success'in 3 kutusu bitti. 1 kutu daha alsam mı diyorum. son zamanlarda büyüme hızlandı gibi, hazır hızlanmışken 1-2 cm daha büyütür belki ama pahalı işte. yurtdışından aldın mı tek çekiyorlar, yurtiçi taksit yapıyor ama yurtdışından pahalı, oyle işte... ya kızlar ben B Cup olayım yeter bana.
Sims bu sorum sana; şu an A mıyım B miyim bilmiyorum. o siteye bakınca A cup gibi duruyorum ama doğru üretilen gerçek boyuttaki destekli 75B 'lerin hepsi oluyor bana gayet güzel,oyle fazla değil ama birazcık taşma oluyor,eskiden içinde tamamen kaybolurdu. bu durumda B cup'ım diyebilr miyim? hiç A cup denemedim şimdiye kadar. belki de A Cup daha güzel durur. baya bi taşar falan... ne diyorsun? göğüs altım 73(beden olarak 75 yani), göğüs ucum 84 bu arada. ama soyle bişe var, sol göğsüm sağdan 1 cm büyük. senin linkini verdigin siteye göre ölçtüm. yatay olarak sol 16cm sağ 15 cm.
göğüs üstü 81, ucu 84cm aradaki fark 3 cm o da 1.33 inch ediyor. sitede 1inch A, 2 inch B'dir diyor. ikisinin arasında mıyım, A cup mı oluyorum?biraz daha büyüse B Cup olacam heralde.