Ama küçük göğüsler de iyidir:)

en azından ikisi de eşitse göğüs büyütmede faydalı yiyecekleri yiyerek zamanla büyütebilirsin,
hergün çekirdekli kara kuru üzüm ve hurma , maydanoz yiyebilirsin. kısa sürede ve kalıcı olarak büyür çünkü hergün yersin küçülmez devamlı büyür. keten tohumu da çok östrojen içeriyor.

36" band: 8" = B cup; 8 1/2" = Full B
36" band: 9" = C cup; 9 1/2" = Full C

demiş 80 beden Amerika da 36 beden oluyor. ona göre 8,5 tam B , 9,5 da tam C yani bu tablodan aldım. biri B diğeri C.
gerçi ben 85 B kullanıyorum 80 C bulamadım.

Bence de siliokon gibi duruyor okadar da dik ve dolgun durmaz normal göğüs bence. sanki sütyen takılmış gibi duruyor sütyensiz.

en azından ikisi de eşitse göğüs büyütmede faydalı yiyecekleri yiyerek zamanla büyütebilirsin,
hergün çekirdekli kara kuru üzüm ve hurma , maydanoz yiyebilirsin. kısa sürede ve kalıcı olarak büyür çünkü hergün yersin küçülmez devamlı büyür. keten tohumu da çok östrojen içeriyor.

teşkkür :1hug:

bru şallınında 80 bednmiş ama 85 gibi duruyo bence çok byk bunlar bu kadr istemem

Son düzenleyen: Moderatör:
80 bedendir ince olduğu için, boyu olmasına rağmen, beden kısmı göğüs almadan ölçülüyor ya alttan ya üstten , cup büyüktür, 80 C-D belki de. slikon mu taktırmış. pek slikon gibi görünmüyor ama.

bilmiyorumki bnim bu kadr olsun yeter bunu yabancı bi siteden buldum AA bedenmiş

bu 80 B imiş
bu da 80 C imiş

sennkler o resimdekiler kadrmı sims senn altından başlayıp ucuna kadr ölçünce kaç geliyoo benim 3,5 cm

benimkiler galiba aşağı yukarı boyle;

şundan biraz daha büyük olana kadar büyütebilir miyim acaba? toplam 5 cm büyüttüm şimdiye kadar...oyle olsa yeter aman...

şu da full B imiş. keşke boyle olsa ama işte... bundan büyük de istemem, zayıfım zaten, güzel durmaz...

nasıl full b imiş anlamadım daha büyük duruyor valla en sonunda kendi memelerimi çekip koyacam buraya nasıl duracak merak eder oldum:) bunlar fena durmuyor bence

kaç bedenin full B si ama. sen 5 cm ne kadar sürede ne yaparak büyüttün.

resimdeki göğüsler dik dolgun ve bitişik , o yüzden daha büyük görünüyorlar.

valla kızlar o sitede vardı, beden yazmıyor o sitede A'dan Full B'ye büyütmüşler. full B dediği C sınırı heralde. yani sanırım bu kıza C kup da olur.B dolu dolu olur C de rahat rahat olur sanırım.
Ben geçen eylül ayından beri yapıyorum birşeyler. ilk başta buz masajı ve yağlarla masaj yaptım,küç yedim, adaçayı-rezene falan içtim ama masajlar etki etti ilk başta. özellikle de buz masajı şişirdi biraz. ilk 1 haftada nasıl oldu anlamadım ama 2 cm büyüdü. 79la başladım 81 oldu. sonra yavaşladı ama. buz masajını bıraktım. yağla masaj yaptım, çaylar içtim şubata kadar 1cm daha büyüdü,82 oldu. şubatta Breast success aldım, masajlara devam ettim, çayları bıraktım, aklıma geldikçe de küç yedim, yaklaşık 1 ay da keten tohumu yedim, bitti. 1 aydır falan da kemerle masaj yapıyorum. 2 cm daha büyüdü 3 ayda. şu an 84 cm oldu. Breast success'in 3 kutusu bitti. 1 kutu daha alsam mı diyorum. son zamanlarda büyüme hızlandı gibi, hazır hızlanmışken 1-2 cm daha büyütür belki ama pahalı işte. yurtdışından aldın mı tek çekiyorlar, yurtiçi taksit yapıyor ama yurtdışından pahalı, oyle işte... ya kızlar ben B Cup olayım yeter bana.
Sims bu sorum sana; şu an A mıyım B miyim bilmiyorum. o siteye bakınca A cup gibi duruyorum ama doğru üretilen gerçek boyuttaki destekli 75B 'lerin hepsi oluyor bana gayet güzel,oyle fazla değil ama birazcık taşma oluyor,eskiden içinde tamamen kaybolurdu. bu durumda B cup'ım diyebilr miyim? hiç A cup denemedim şimdiye kadar. belki de A Cup daha güzel durur. baya bi taşar falan... ne diyorsun? göğüs altım 73(beden olarak 75 yani), göğüs ucum 84 bu arada. ama soyle bişe var, sol göğsüm sağdan 1 cm büyük. senin linkini verdigin siteye göre ölçtüm. yatay olarak sol 16cm sağ 15 cm.
göğüs üstü 81, ucu 84cm aradaki fark 3 cm o da 1.33 inch ediyor. sitede 1inch A, 2 inch B'dir diyor. ikisinin arasında mıyım, A cup mı oluyorum?biraz daha büyüse B Cup olacam heralde.

sims sence alttakiler kaç bedendr benmkiler o kadr büyürmü sizcee bitkilerle

surgbreastaugmentation.com/BreastImplant4.htm

canım o resimdeki kızın silikonsuz hâli kadar elbette büyütebilirsin. çok zor değil o kadar büyütmek. ama oyle birkaç ayda olacagını bekleme. ben neredeyse 8 ayda 5 cm büyütebildim. masaj yap, birşeyler ye,iç. paran varsa masaj kemeri al...büyür merak etme...

kaç bedenin full B si ama. sen 5 cm ne kadar sürede ne yaparak büyüttün.

kızın boyu 172.75 cm. yani neredeyse 1.73. kilosu da 63kg. çok zayıf değil, boyu da uzun. göğüs altı 75 cm'den fazladır çok büyük ihtimalle. bedeni 80'dir yani bence.bu o kızın orjinal göğüsleri:

neredeydi şimdi göremedim de kisskiss sormuştu sanırım göğüsü tek olarak alttan üste doğru ölçünce kaç çıkıyor diye. biri 16 diğeri 18 çıkıyor, hep 2 cm fark var.

neredeydi şimdi göremedim de kisskiss sormuştu sanırım göğüsü tek olarak alttan üste doğru ölçünce kaç çıkıyor diye. biri 16 diğeri 18 çıkıyor, hep 2 cm fark var.

bana mı dedin canım? ben yanlamasına göğüsleri ayru ayrı ölçtüm.

sennkler o resimdekiler kadrmı sims senn altından başlayıp ucuna kadr ölçünce kaç geliyoo benim 3,5 cm

sana dememiş ephot simse demiş altından ucuna kadar ölçünce kaç geliyor demiş 15-16 cm mi geliyor sims seninkiler ucuna kadar maşallah valla :nazar: yoksa tepeye kadar mı ölçtün?

X