Ama küçük göğüsler de iyidir:)

kisskiss canım arkadaşımın da öyleydi doktora gitti hormonlarında düzensizlik varmış hiç otla çöple uğraşmasna gerek kalmadı ilaçla büyümüştü ondan sordum

nikitacikita biz sana laf etmemiştik ki canım hatırlarsan

crazy sana hangi beden sütyen oluyor?

yokk ben ilaç içmem normal çıktı zatn bitkilerle büytmekk istiyorum :hulya:

seninkler 80 c mi samantha çok iimiş sennkiler bnm 70 a :sinifsinif: altı 72 üstü 75 76 fln

Son düzenleme:
sims sence alttakiler kaç bedendr benmkiler o kadr büyürmü sizcee bitkilerle

surgbreastaugmentation.com/BreastImplant4.htm

bitkilerle o kadar büyüyceğini sanmam cnm:/ keşke büyüse ama o kadarını istemem ben aradaki farkım 10 cm 15 cm olsun tamam

sims sence alttakiler kaç bedendr benmkiler o kadr büyürmü sizcee bitkilerle

surgbreastaugmentation.com/BreastImplant4.htm

kız eskiden A giyerken şimdi D e çıkmış baya büyümüş slikonla fakat göğüsleri ayrıkmış büyütünce de ayrıklığı değişmiyor zaten. orada yazıyor zaten ilk ve son bedeni

Son düzenleyen: Moderatör:
bitkilerle o kadar büyüyceğini sanmam cnm:/ keşke büyüse ama o kadarını istemem ben aradaki farkım 10 cm 15 cm olsun tamam

ya ben silkonluları demiyorumkii kaydirigubbakcemile3 bu kadar olurmu diyorum bitkilerle

surgbreastaugmentation.com/images/Breast%20Augmentation/BA%204/Pre-Op%20BA4%20(2nd%20Quarter).jpg

kız eskiden A giyerken şimdi D e çıkmış baya büyümüş slikonla fakat göğüsleri ayrıkmış büyütünce de ayrıklığı değişmiyor zaten. orada yazıyor zaten ilk ve son bedeni

ama ötekilerede A demiştiniz onlar bunlardan en az iki kat daha büyük anlamadım ben bu bednlerii kafamçokkarıştı

aa pardon tatlım olur tabii neden olmasın bünyeden bünyeye değişiyor tabi ama ben yağlarla 3 cm büyüme elde ettm

ay onlar yanlış ya hepsine A demişler. benim 75A ydı. şuan 75B. 1 yılda bu hale anca geldi çünkü yaptığım hiçbir şeyi düzenli yapmadım kafama estikçe yaptım. santim olarak 3cm bi büyüme oldu bu sürede de. 75C olmasını istiyorum hedefim o ama değil şuan sadece alttan hafif destekli 75C bir sütyen aldım önceden de böyle yapmıştım zaten bedenimden büyük almıştım onlar da doldurmaya başlamıştı. Destekli olduğu için de çok boşluk yok o yüzden dolduruyor diye seviniyorum :)

evet bundan önceki resim daha büyük zaten ben mesajı yazarken sonradan yazının altında A iken D e yükseltildi yazdığını gördüm ve mesajı değiştirdim. burda böyle yazıyor şeklinde yaptım. mesajın ilk hali bence eskiden dolgulu A iken şimdi D olmuş. demiştim. yani ilk resimden daha küçük olduğu bariz.
eğer bu resim dolgusuz A ise bundan önceki resim belki B dir ama B den de küçük duruyor. dolgulu B diyebiliriz belki.
bitki ile masaj ile bu kadar büyümesi ve kalıcı olması için bence ömür boyu devam etmek gerek. fakat buna ek olarak hipnoterapi de kullanmak gerek bence yoksa sırf bitkilerle okadar büyümesine pek ihtimal vermiyorum. biri sadece hipnoterapi ile C cup a geçmişti hipnoterapi kısmında yazmıştım.

anladım.. benimkiler büyümez yani.. sennkilerde 75 c mi sims o resimdekilerden hangisi kadar

80 beden giyorum, göğüsleri tek tek ölçtüm biri 22 diğeri 24 cm bu da biri B cup diğeri C cup oluyor. Yabancı bir sitede görmüştüm 80 bedene göre tek tek ölçtüğünde çıkan inch kaç cup a denk geliyor diye. inch i cm e çevirdim.

benimkiler yanlamsına 10 cm geliyyo :sinifsinif: sneinkiler çok büyükmüş ama bu kadar flan vrdr

surgbreastaugmentation.com/BreastImplant9.htm

o resimdekilerin altında A cup iken C a cup a yükseltilmiş yazıyor. Biri C zaten diğerini de B den C e çıkarmaya çalışıyorum. o yüzden yağ masajı deniyorum. küçük olanı bu üsteki resimden küçük tabi alttaki resimden de büyük.
yanlamasına geniş kısmından ölçtüm, tabi sütyen varken ölçtüm zaten sütyenin kalınlığını düştüm bu değerden yoksa 22 küsür mm olarak

http://www.implantinfo.com/inforesources/size.htm burada tek tek ölçme yöntemini ve ne kadar bedende kaç inch hangi cup a denk geliyor yazmış

C cup 9 inç 22,86 cm ediyoo senin küçk olan C cup büyük olan D cup belli zaten çok byk snnkiler

benimkiler hiçbirine denk gelmioo hepsi çok bykk :sinifsinif:

hayır aynı değil kadın 90 cm bedende ve C cup.
benim 80 bedende ve biri b diğeri c cup, kadının göğüsü benim göğüsümden çok daha büyük. 70 bedenin B si ile 90 bedenin B cup ı bir değil , aralarında fark var . o yüzden 90 c 80 c den de büyük çok.

ama ben anlamadımki şimdi seninde cm olarak aynı yani cm bu deişmezki bence onlar resim diye byk duruyodur sennkilerde o kadrdır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…