ben yeni üye olduğum için özel mesaj gönderemiyormuşum ama mesajını aldım ama hangi çıplak resmi dediğini anlamadım enin koyduğun sütyenli resimleri demiyormusun? o göğüsler büyük duruyor bence
benimkiler bu kadar yok ya o ilk koyduğum resim var ya bir silikonlu bir de silikonsuz işte o silikonsuzlar kadar bulursam benzer bir resim daha koyarım kahvemi içiyimde sonra
iyi de tatlım o son koydugun sağdaki mor sütyenli kızın göğüsleri bu çıplak resimdekinden bariz daha büyük duruyor. ve sen benimkiler o sağdaki kadar dedin.
berenin göğüsleri küçükse artık bizimkiler yok valla hayret bişey o kızın göğüsleri gayet normal bence nedne bu kadar abartmışalr anlamadım biz napalım o zaman
silikon ameliyatlı resimleri nerden bulurum bende kendi göğüs boyumu eklemek istiyorum görseniz hepniz şükredersiniz halinize
canım bana göre de süper de ekşide erkekler beren saatin göğüslerine fındık kadar falan demişler de onun üzerine bu kızı koydum. berenle kıyaslamak için,bereninkilerden küçüktür bu kızınkiler ve bunu begenmişler dedim. yoksa benimkilr de bu kadar yok yaniyeri değil ama sana bi tavsiye masaj kemeri gerçekten etkili, ben onu kullanıyorum son zamanlarda ve masajdan hemen sonra bakıyorum resmen şişiyorlar hafiften, 4-5 ayda kesin büyüyecekler bence. ek olarak masaj ve bitkisel birşeyler tabi.breast beuaty masaj kemerinin bir topici var, oraya bak.
benimde beyendiim bi kız var nasıl koyabilirim resmini galiba 100 tane mesaj olmasımı gerekiyormuş ney