Ama küçük göğüsler de iyidir:)

teşkkürler ephot bu kız işte karayip korsanlarında oynuyor göğüsleri kçk ama ne giyse yakışıyor keşke benimde onun gibi olsa
mystuffspace.com/graphic/keira-knightley-9.jpg

başına www koymadan linki yaz buraya.
nasıl resim bulurum demişsin bir de googla breast enlargement veya breasy photos falan yaz, çıkar.

buldum canm çok saol bu siteyi buldum

surgbreastaugmentation.com/

benimkler şunlar kadar çok kçk deyilmi :sinifsinif: büyüme olasılığı varmı sizce alttakiler kadar ama üsttekiler deyil kaydirigubbakcemile3

surgbreastaugmentation.com/BreastImplant12.htm

küçük sayılır bence benimkiler küç yemeden önce bundan birazcık daha küçüktü şimde birazcık daha büyük
bence lindsay lohan'ınkiler ideal benimkiler o kadar olsun yeter

Son düzenleme:
sen sadece küçle mi büyüttün, yağ masajı yapmadın mı, kaç ayda kaç cm oldu.
Bu resimdeki A bedendir.

benimki de o sitedeki 61. resimin silikonsuz hali gibi sanırım aslında kendi göğüslerimi sitede görmek isterdim nasıl duruyolar diye böyle tam anlaşılmıyor çünkü benimki hangisi kadardır diye bakılınca

bence bu sonncular çok bykk 80 beden flnmı benimkiler onun yarısı kadar olsa yetrr hatta daha küçükğünede razıyım birazcıkk olsun sizce büyürmü benimkier çok küçük deylmi umutsuz vakaa :sinifsinif:

dördüncü resindekiler kadar olsun yetr yani bana sizce o kadr büyürmü benmkiler

80 bedenle falan alakası yok belki kız 75 bedendir zaten ince biri. birisi 90A beden bile olabilir mühim olan C-D gibi göğüsün büyük olması zaten kilolu veya uzun olduğu için kemikleri de ona oranla geniş olan birisi hiç göğüsü olmasa bile 85 beden falan olabilir. bunlar için içi tam dolgulu 85 A beden giyseler olur.
göğüs altı ne ise beden odur onda zaten göğüsü ölçmüyoruz. göğüs ucundan ölçünde göğüs ölçülmüş oluyor. Ben dolgusuz B beden giyorum. eşitlemekle uğraşıyorum. sol C beden gibi.
ikisi de C olsun istiyorum bir de ayrıklar onun için daha küçük görünüyorlar.

seninkiler bu kızdan bykmü sims çok iyimiş ya benim bunun yarısı kadar büyürmü sence o sitedeki 4. resim kadar

Crazy öyleyse nasıl C seninkiler :S gerçi ben de dün la senzada bi modeli çok beğendim B si sıktı C aldım oldu gibi. ama olmaması lazım baksana 61. resimde A diyor kızın cup a.
onların A 'sı bizim B mizdir kalıp olarak

seninkiler bu kızdan bykmü sims çok iyimiş ya benim bunun yarısı kadar büyürmü sence o sitedeki 4. resim kadar

göğüs bitişik eşit boyda ve dolgun olunca küçük bile olsa güzel görünür. orantısız ayrık olunca büyük bile olsa çirkin görünür. ayrıklığına yapılabilcek birşey yok galiba sütyen klipsi takıp görüntüsel olarak birleştirmek dışında. yağlarla eşitlesem yeter.40 günden fazla oldu hala daha eşitlenmediler. sağa yağlarla masaj yapıyorum.şimdilik dik ve dolgun.
senin eşitleme derdin yok sanırım o yüzden yenilen şeylerle de büyümesini artırabilirsin. gerçi ben de yenilen göğüs büyütücüleri de yapmaya çalışıyorum biraz.
mesela maydanoz yemek,
çekirdekli kara kuru üzüm yemek gibi. bunu aç karnına yemek gerekir. çekirdekleri rahat hazmedilir.

Son düzenleyen: Moderatör:
sizinkiler ondan bir iki bedden daha büyük ve hala büyütmeye çalışıyorsunuz öylemi?!! ve bana daha büyük istiyorum diye laf söylüyorsunuz!! bu ne perhiz bu ne lahana turşusuu!!

sizinkiler ondan bir iki bedden daha büyük ve hala büyütmeye çalışıyorsunuz öylemi?!! ve bana daha büyük istiyorum diye laf söylüyorsunuz!! bu ne perhiz bu ne lahana turşusuu!!

samantha mı dediniz bunu, bana dediyseniz benim için ideal göğüs ölçüsü C-D dir, herkesin büyütmesi taraftarıyım. Ama küçük bile olsalar dolgun eşit ve yakınsalar güzel görünürler dedim.

Son resimdeki A cup tır bence demiştim ama gerçekte ne olduğu bir yerde yazıyor mu ben görmedim.

beden ölçün 85 o kısmı zaten önemsiz, o boy ve kilo ile büyük oluyor. B orta büyüklük. Türkiye geneli B
Uçtan ölçünce de 96-98 falan çıkması lazım yani, 13 fazlası B cup

benim göğüs altım 79 olduğu için 80beden oluyorum göğüs ucuda 97 olduğu için C cup oluyorum yani ölçülerime göre 80C göğüs ölçüm ama südyende böyle olmuyor ayrı konu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…