- 27 Ekim 2008
- 5.962
- 2.393
-
- Konu Sahibi ikigomlekbiceket
affınıza sığınarak o nedir nerde verilmişspoiler vermeseydin keşke yaaaa
8 saniyeye gittim bugün.. Belki izlemişsinizdir.Filmin sonunda kız bu salondan birini affederek çıkın diyor.Ve ben o salondan içimdeki herkesi affederek çıktım.
Meğer ne hırslar varmış meğer ne çok pişman etmek isteyişlerim varmış.Ama affediyorum ya gerçekten hepsini affediyorum.
Arkadamdan konuşan eski dostlarımı affediyorum.
Ailemi affediyorum.
Küçükken matematik kitabım olmayışıyla dalga geçen o kızı affediyorum.
Affediyorum herhangi bir sırada önüme geçen insanları.
Affediyorum seni eski sevgilim.Çünkü seni pişman etmeye dair bütün hırslarım seni eskide bırakmıyordu.Sen eskisin,sen bugünü haketmeyecek bir insansın.
Sen benim tüm iyi niyetimi çalan insansın,emeklerimi önemsemeyen insansın,umut veripte çalan insansın.Ama yinede affediyorum seni.Biliyorum ki nefret bile hakedene duyulur.Ben senden nefret etmiyorum.Çünkü kötülüğü göremeyecek kadar kör ve yalanlarla insanları yanında tutmaya çalışacak kadar da aciz bir insansın ama yinede affediyorum seni.
Bu bir dert mi demeyin.Bu bir çözüm.Kızdığınız,hırslandığınız ne varsa affedin sizde.Onlar kendini kazanmış sanarak kaybediyorlar.
Ben bugün herşeyi,herkesi affetmenin huzurundayım.Ama en çokta kendimi affettim..
İçimi dökmek istedim..Okuduysanız binlerce teşekkür ederim.
8 saniyeye gittim bugün.. Belki izlemişsinizdir.Filmin sonunda kız bu salondan birini affederek çıkın diyor.Ve ben o salondan içimdeki herkesi affederek çıktım.
Meğer ne hırslar varmış meğer ne çok pişman etmek isteyişlerim varmış.Ama affediyorum ya gerçekten hepsini affediyorum.
Ailemi affediyorum.
Affediyorum seni eski sevgilim.Çünkü seni pişman etmeye dair bütün hırslarım seni eskide bırakmıyordu.Sen eskisin,sen bugünü haketmeyecek bir insansın.
Sen benim tüm iyi niyetimi çalan insansın,emeklerimi önemsemeyen insansın,umut veripte çalan insansın.Ama yinede affediyorum seni.Biliyorum ki nefret bile hakedene duyulur.Ben senden nefret etmiyorum.Çünkü kötülüğü göremeyecek kadar kör ve yalanlarla insanları yanında tutmaya çalışacak kadar da aciz bir insansın ama yinede affediyorum seni.
Bu bir dert mi demeyin.Bu bir çözüm.Kızdığınız,hırslandığınız ne varsa affedin sizde.Onlar kendini kazanmış sanarak kaybediyorlar.
Ben bugün herşeyi,herkesi affetmenin huzurundayım.Ama en çokta kendimi affettim..
spoiler aslında alıntıdır burada konu sahibesi arkadaşımız filmin sonunu söylemiş ya spoiler vermiş oluyor canımaffınıza sığınarak o nedir nerde verilmiş
İnsanın kendini affetmesi en zoru.8 saniyeye gittim bugün.. Belki izlemişsinizdir.Filmin sonunda kız bu salondan birini affederek çıkın diyor.Ve ben o salondan içimdeki herkesi affederek çıktım.
Ailemi affediyorum.
Oppss pardon :)spoiler vermeseydin keşke yaaaa
İnşallah yapabilirsiniz.İnsanın kendine kızması psikolojide çok zararlı birşeymiş.Aksine ben bir insanım ve hatam lüksüm var.Bundan sora daha dikkatli olacağım dememiz gerekmiş.İnsanın kendini affetmesi en zoru.
Bunu başarmak ne büyük bir şey, umarım ben de yapabilirim.
Adınıza çok sevindim, selamlar.
Neden affedemiyorsunuz peki? Şu dünyada sizden önemli ne var da affedemiyorsunuz?Ben affetmiyorum.
İşte tamda bu.Zihnimizde bir yer var ve biz kızdıklarımızı,pişman etmek istediklerimizi,nefret ettiklerimizi oraya atıyoruz.Ne gerek var? Yeterince zihnimizde,kalbimizde kalmadılar mı?en iyisi bunu yapmak aslında niye üzerimizde bir yükle dolaşalım ki dimi? benimde affedemediklerim var fazlasıyla. keşke affedebilsemde üzerimden ağırlık kalksa
Ah olması gerekeni biliyorum fakat uygulamada tökezliyorum.İnşallah yapabilirsiniz.İnsanın kendine kızması psikolojide çok zararlı birşeymiş.Aksine ben bir insanım ve hatam lüksüm var.Bundan sora daha dikkatli olacağım dememiz gerekmiş.
Ya ben filmle mi ilgili bilmiyorum sadece o cümle bende farkındalık yarattı.Bence gidin.Hani belki sizde aynı etkiyi yaratmayacak.Gerçek yaşanmış bir hikayeden alınmış film.Ben sevdim.Mesela arkadaşım ben affetmiyorum yinede dedi.Ben affedemıyorum nasıl basardınız bunu?
Fılm nasıl onerıyorsanız hemen gıtcemm...
Evet hiç değil.Ama her gece nefret ederek uyumaktan daha güzel.Affetmek hiç kolay bir şey değil, zoru başardınız :)
Neden affedemiyorsunuz peki? Şu dünyada sizden önemli ne var da affedemiyorsunuz?
Ah olması gerekeni biliyorum fakat uygulamada tökezliyorum.
İnsanlara kin tutmam mesela, aşırı empatik bir yapım vardır. Sonuçlarla değil de sebeplerle ilgilenirim. Haliyle onları affetmem hiç zor olmuyor.
Fakat iş kendime geldiğinde çok acımasız olabiliyorum.
Hatta bana yapılan hatada bile kendime şunu soruyorum" sen nerede ne yaptın ki böyle bir yanlış yapıldı sana" :)
Sanırım kendimi hırpalamak daha kolay.