- 7 Şubat 2015
- 272
- 109
-
- Konu Sahibi ikigomlekbiceket
Sizde farkederseniz affedersiniz inşallah.Ne kadar guzel bir şey yapmissin keşke bende senin gibi yapabilsem. Ben affetmiyorum hicbir seyi..
Allah dağına göre kar verirmiş tatlım.amin canım hepimiz çok mutlu olalım inşallah.Okurken içim titredi gerçekten.Allah sabrınızın mukafatını hayırlı bir eşle vermiş ne kadar güzel.Annemde Allahtan korkan kuldan utanan insanlar versin der hep.
Sizin bu acılarınızı okudukça kendime kızıyorum.Meğer ne dertler varmış ben ne saçma şeylere üzülmüşüm.
İnşallah bundan sonra hep mutlu olursunuz.
tesekkür ederim canim :) bende hep öyle diyorum Allah niyetine göre versin diyorum,nihayetinde niyetini anca kendi bilir karssindakinide kendi belirlemis oluyor :)Ay insallah sizin karşınıza da sizin gibi bir insan çıkarsın inşallah :) Bence artık Allah herkese kendi gibi insan nasip etsin demeliyiz.Bunun iyi dilek mi kötü dilek mi olduğunu karşıdaki insan belirlesin
Bende sizi tebrik ederim sizde kolay şeyler yaşamadınız.
Bence hayat kızarak,hırs yaparak geçirilecek kadar uzun değil.Ve kimse pişmanlığını isteyerek hırslanacağımız kadar değerli değil.Değerli olanlar zaten bizimle.
Bende sizi tebrik ederim bi küçüğünüz olarak.Gerçekten çok güçlüsünüz.
Hayır çok uzun zamandır ben burayı takip ediyorum.10 günde bu kadar iyi tanıyıp çözmeniz ilginc geldi.
yorum yapan herkesin gecmis konularını mı inceliyorsunuz? yoksa 2.uyelik mi merak ettim.
bu arada gecmisi arkanızda bırakabilmenize sevindim,
umarım hep boyle devam edersiniz.
8 saniyeye gittim bugün.. Belki izlemişsinizdir.Filmin sonunda kız bu salondan birini affederek çıkın diyor.Ve ben o salondan içimdeki herkesi affederek çıktım.
Meğer ne hırslar varmış meğer ne çok pişman etmek isteyişlerim varmış.Ama affediyorum ya gerçekten hepsini affediyorum.
Arkadamdan konuşan eski dostlarımı affediyorum.
Ailemi affediyorum.
Küçükken matematik kitabım olmayışıyla dalga geçen o kızı affediyorum.
Affediyorum herhangi bir sırada önüme geçen insanları.
Affediyorum seni eski sevgilim.Çünkü seni pişman etmeye dair bütün hırslarım seni eskide bırakmıyordu.Sen eskisin,sen bugünü haketmeyecek bir insansın.
Sen benim tüm iyi niyetimi çalan insansın,emeklerimi önemsemeyen insansın,umut veripte çalan insansın.Ama yinede affediyorum seni.Biliyorum ki nefret bile hakedene duyulur.Ben senden nefret etmiyorum.Çünkü kötülüğü göremeyecek kadar kör ve yalanlarla insanları yanında tutmaya çalışacak kadar da aciz bir insansın ama yinede affediyorum seni.
Bu bir dert mi demeyin.Bu bir çözüm.Kızdığınız,hırslandığınız ne varsa affedin sizde.Onlar kendini kazanmış sanarak kaybediyorlar.
Ben bugün herşeyi,herkesi affetmenin huzurundayım.Ama en çokta kendimi affettim..
İçimi dökmek istedim..Okuduysanız binlerce teşekkür ederim.
Evet daha şimdiden çok rahatladım.Zor birşey bu duruma gelmek.Ben hep nefret ederim sandım.Ama zor olan nefret etmekmiş ,affetmek gerekmiş.Onun için değil kendimiz icin affetmek gerekmiş.Sizde affedin.Bu daha kolaybu cok yararlı bırseymıs hatırlamıyorum ama ünlü bir düşünürün sözüydü affet ki omuzlarındaki yükler kalksın
yapamadım bunu hiç yapmak ıstedıkce daha da kinlendim
benım de kotu huyum bu ıste asla affedemıyorum
sen affetmıssın guzel olmus daha da mutlu ol inşallah
Evet daha şimdiden çok rahatladım.Zor birşey bu duruma gelmek.Ben hep nefret ederim sandım.Ama zor olan nefret etmekmiş ,affetmek gerekmiş.Onun için değil kendimiz icin affetmek gerekmiş.Sizde affedin.Bu daha kolay
İnşallah.Çok isterim yapabilirseniz banada haber verin lütfen buna vesile olmayı çok isterim.kesınlıkle haklısınız =)
sıfırdan bır hayattır affetmek
bunu denıcem mutlaka
Bende sizi tebrik ederim sizde kolay şeyler yaşamadınız.
Bence hayat kızarak,hırs yaparak geçirilecek kadar uzun değil.Ve kimse pişmanlığını isteyerek hırslanacağımız kadar değerli değil.Değerli olanlar zaten bizimle.
Bende sizi tebrik ederim bi küçüğünüz olarak.Gerçekten çok güçlüsünüz.
SONUNU SOYLEMESEYDIN EYIYDIII8 saniyeye gittim bugün.. Belki izlemişsinizdir.Filmin sonunda kız bu salondan birini affederek çıkın diyor.Ve ben o salondan içimdeki herkesi affederek çıktım.
Meğer ne hırslar varmış meğer ne çok pişman etmek isteyişlerim varmış.Ama affediyorum ya gerçekten hepsini affediyorum.
Arkadamdan konuşan eski dostlarımı affediyorum.
Ailemi affediyorum.
Küçükken matematik kitabım olmayışıyla dalga geçen o kızı affediyorum.
Affediyorum herhangi bir sırada önüme geçen insanları.
Affediyorum seni eski sevgilim.Çünkü seni pişman etmeye dair bütün hırslarım seni eskide bırakmıyordu.Sen eskisin,sen bugünü haketmeyecek bir insansın.
Sen benim tüm iyi niyetimi çalan insansın,emeklerimi önemsemeyen insansın,umut veripte çalan insansın.Ama yinede affediyorum seni.Biliyorum ki nefret bile hakedene duyulur.Ben senden nefret etmiyorum.Çünkü kötülüğü göremeyecek kadar kör ve yalanlarla insanları yanında tutmaya çalışacak kadar da aciz bir insansın ama yinede affediyorum seni.
Bu bir dert mi demeyin.Bu bir çözüm.Kızdığınız,hırslandığınız ne varsa affedin sizde.Onlar kendini kazanmış sanarak kaybediyorlar.
Ben bugün herşeyi,herkesi affetmenin huzurundayım.Ama en çokta kendimi affettim..
İçimi dökmek istedim..Okuduysanız binlerce teşekkür ederim.