ama en önce kendimi affediyorum

Okurken içim titredi gerçekten.Allah sabrınızın mukafatını hayırlı bir eşle vermiş ne kadar güzel.Annemde Allahtan korkan kuldan utanan insanlar versin der hep.
Sizin bu acılarınızı okudukça kendime kızıyorum.Meğer ne dertler varmış ben ne saçma şeylere üzülmüşüm.
İnşallah bundan sonra hep mutlu olursunuz.
Allah dağına göre kar verirmiş tatlım.amin canım hepimiz çok mutlu olalım inşallah.

Ay insallah sizin karşınıza da sizin gibi bir insan çıkarsın inşallah :) Bence artık Allah herkese kendi gibi insan nasip etsin demeliyiz.Bunun iyi dilek mi kötü dilek mi olduğunu karşıdaki insan belirlesin
tesekkür ederim canim :) bende hep öyle diyorum Allah niyetine göre versin diyorum,nihayetinde niyetini anca kendi bilir karssindakinide kendi belirlemis oluyor :)

Bende sizi tebrik ederim sizde kolay şeyler yaşamadınız.
Bence hayat kızarak,hırs yaparak geçirilecek kadar uzun değil.Ve kimse pişmanlığını isteyerek hırslanacağımız kadar değerli değil.Değerli olanlar zaten bizimle.
Bende sizi tebrik ederim bi küçüğünüz olarak.Gerçekten çok güçlüsünüz.

10 günde bu kadar iyi tanıyıp çözmeniz ilginc geldi.
yorum yapan herkesin gecmis konularını mı inceliyorsunuz? yoksa 2.uyelik mi merak ettim.

bu arada gecmisi arkanızda bırakabilmenize sevindim,
umarım hep boyle devam edersiniz.

10 günde bu kadar iyi tanıyıp çözmeniz ilginc geldi.
yorum yapan herkesin gecmis konularını mı inceliyorsunuz? yoksa 2.uyelik mi merak ettim.

bu arada gecmisi arkanızda bırakabilmenize sevindim,
umarım hep boyle devam edersiniz.
Hayır çok uzun zamandır ben burayı takip ediyorum.
Mesela just hanım eşinden ayrıldı şuanda kursundan birinden hoşlanıyordu galiba.
Bide çok tatlı bi kız vardı o da zor zamanlar geçirmişti. Bide yabancı Mario olayı felan vardı nicki Esmerimsin olabilir onu tan hatırlamıyorum.Bazı nickler aklımda kalıyor ve bilmiyorum psikopatlık derecesinde mi dersiniz ama bazen çoook eski konuları dahi okuyordum.
Bir derdim var'ı yaklaşık bir senedir takip ediyorum.Sadece artık tükendiğimden ûye oldum ve konu açtım.
Herneyse.Çok teşekkür ederim.İnşallah herkes çok çok mutlu olur

8 saniyeye gittim bugün.. Belki izlemişsinizdir.Filmin sonunda kız bu salondan birini affederek çıkın diyor.Ve ben o salondan içimdeki herkesi affederek çıktım.
Meğer ne hırslar varmış meğer ne çok pişman etmek isteyişlerim varmış.Ama affediyorum ya gerçekten hepsini affediyorum.
Arkadamdan konuşan eski dostlarımı affediyorum.
Ailemi affediyorum.
Küçükken matematik kitabım olmayışıyla dalga geçen o kızı affediyorum.
Affediyorum herhangi bir sırada önüme geçen insanları.
Affediyorum seni eski sevgilim.Çünkü seni pişman etmeye dair bütün hırslarım seni eskide bırakmıyordu.Sen eskisin,sen bugünü haketmeyecek bir insansın.
Sen benim tüm iyi niyetimi çalan insansın,emeklerimi önemsemeyen insansın,umut veripte çalan insansın.Ama yinede affediyorum seni.Biliyorum ki nefret bile hakedene duyulur.Ben senden nefret etmiyorum.Çünkü kötülüğü göremeyecek kadar kör ve yalanlarla insanları yanında tutmaya çalışacak kadar da aciz bir insansın ama yinede affediyorum seni.
Bu bir dert mi demeyin.Bu bir çözüm.Kızdığınız,hırslandığınız ne varsa affedin sizde.Onlar kendini kazanmış sanarak kaybediyorlar.
Ben bugün herşeyi,herkesi affetmenin huzurundayım.Ama en çokta kendimi affettim..
İçimi dökmek istedim..Okuduysanız binlerce teşekkür ederim.

bu cok yararlı bırseymıs hatırlamıyorum ama ünlü bir düşünürün sözüydü affet ki omuzlarındaki yükler kalksın
yapamadım bunu hiç yapmak ıstedıkce daha da kinlendim
benım de kotu huyum bu ıste asla affedemıyorum
sen affetmıssın guzel olmus daha da mutlu ol inşallah

bu cok yararlı bırseymıs hatırlamıyorum ama ünlü bir düşünürün sözüydü affet ki omuzlarındaki yükler kalksın
yapamadım bunu hiç yapmak ıstedıkce daha da kinlendim
benım de kotu huyum bu ıste asla affedemıyorum
sen affetmıssın guzel olmus daha da mutlu ol inşallah
Evet daha şimdiden çok rahatladım.Zor birşey bu duruma gelmek.Ben hep nefret ederim sandım.Ama zor olan nefret etmekmiş ,affetmek gerekmiş.Onun için değil kendimiz icin affetmek gerekmiş.Sizde affedin.Bu daha kolay

Evet daha şimdiden çok rahatladım.Zor birşey bu duruma gelmek.Ben hep nefret ederim sandım.Ama zor olan nefret etmekmiş ,affetmek gerekmiş.Onun için değil kendimiz icin affetmek gerekmiş.Sizde affedin.Bu daha kolay

kesınlıkle haklısınız =)
sıfırdan bır hayattır affetmek
bunu denıcem mutlaka

Bende sizi tebrik ederim sizde kolay şeyler yaşamadınız.
Bence hayat kızarak,hırs yaparak geçirilecek kadar uzun değil.Ve kimse pişmanlığını isteyerek hırslanacağımız kadar değerli değil.Değerli olanlar zaten bizimle.
Bende sizi tebrik ederim bi küçüğünüz olarak.Gerçekten çok güçlüsünüz.

aa teşekkür ederim beni biliyormuşsunuz :)
aynen öyle öfke ve kin taşımak için çok kısa hayat

8 saniyeye gittim bugün.. Belki izlemişsinizdir.Filmin sonunda kız bu salondan birini affederek çıkın diyor.Ve ben o salondan içimdeki herkesi affederek çıktım.
Meğer ne hırslar varmış meğer ne çok pişman etmek isteyişlerim varmış.Ama affediyorum ya gerçekten hepsini affediyorum.
Arkadamdan konuşan eski dostlarımı affediyorum.
Ailemi affediyorum.
Küçükken matematik kitabım olmayışıyla dalga geçen o kızı affediyorum.
Affediyorum herhangi bir sırada önüme geçen insanları.
Affediyorum seni eski sevgilim.Çünkü seni pişman etmeye dair bütün hırslarım seni eskide bırakmıyordu.Sen eskisin,sen bugünü haketmeyecek bir insansın.
Sen benim tüm iyi niyetimi çalan insansın,emeklerimi önemsemeyen insansın,umut veripte çalan insansın.Ama yinede affediyorum seni.Biliyorum ki nefret bile hakedene duyulur.Ben senden nefret etmiyorum.Çünkü kötülüğü göremeyecek kadar kör ve yalanlarla insanları yanında tutmaya çalışacak kadar da aciz bir insansın ama yinede affediyorum seni.
Bu bir dert mi demeyin.Bu bir çözüm.Kızdığınız,hırslandığınız ne varsa affedin sizde.Onlar kendini kazanmış sanarak kaybediyorlar.
Ben bugün herşeyi,herkesi affetmenin huzurundayım.Ama en çokta kendimi affettim..
İçimi dökmek istedim..Okuduysanız binlerce teşekkür ederim.
SONUNU SOYLEMESEYDIN EYIYDIII:KK62::KK62::KK62:

Insan affedince cok rahatliyor cidden.
Su filmi ben de izleyeyim.
Guzel konu olmus.

Ahanda aynı ben düşmanıma ah ederim başına kötü birşey geldimi ilk ben koşarım ne manyak kadınım çözemedim:KK53:buda affetmenin göstergesi sanırsam annem bile bıkmış olmalıkiiii aman kızım 3 gün sonra af edersin sen deyip dinlemiyor beniiiii:KK12:en zor babamı affettim çoçuklarını mis gibi karısını bırakıp anası yaştaki kadınla gitti bin pişman geri geldi ben onu çooookkk uzun yıllar sonra afettim ama bakkkk sonunda afff etttimmm rahatladım yıllarca beynimi yedi durdu neden ne eksikdi evliliklerinde annem kusurlumuydu soruları şimdi affettim mutluyum :KK50:

Ben hep insanın önce kendini affetmesi gerektiğini düşünürüm. Başkasını affetmek en kolayi. Zor olan benliğinden, doğrularından odun verdiğini kabullenip kendinle barışabilmek

hıckımseyı affetmıycem , benı hayatım boyunca yanlız bırakan annemı babamı ...
bunca emegıme ragmen hıcbırseye degmeyen sevgılımı ,
hakkımı yıyen ısyerlerımı , bana haksızlık eden ınsanları hıcbırını affetmıycem hepsını Allaha havale edıyıorum ıns tez zmnda belalarını bulmaları dılegıyle...

en iyisi bunu yapmak aslında niye üzerimizde bir yükle dolaşalım ki dimi? benimde affedemediklerim var fazlasıyla. keşke affedebilsemde üzerimden ağırlık kalksa

X