- 23 Ekim 2014
- 198
- 41
ne kadar civarıbende evlenirken moda lifenin en uygun düğn paketini aldım. ama evim olsun istiyorum.
CANIM bu takımı aldık biz. ama koltuk takımı ikilisi vardı. ben ikili yerine 3lü aldım.200 tl fark ödedim. masası kücüktü ben 200 tl ödedim ekstra. katlanıyo.. 6 sandalye, 12 kişilik oluyo. hem gözü var çatal kaşıklık. yatağı somyaydı. baza yaptırdım. dolap kapaklarını sürgülü yaptırdım. peşin fiyatına 3000 tl idi. artı bide 2 tane çekyat aldım.beyaz kenarları.bide açılılnca 8 kişilik olan 4 sandalyeli mutfak masası aldım. taksitle 24 ay 5600 ödedim. ağustos 2013 te aldım 2015 temmuzda bitcek inş.ne kadar civarı
kaliteli oluyor mu ??
taksitle 24 ay 5600 ödedim. ağustos 2013 te aldım 2015 temmuzda bitcek inş. 2014 şubattan beri kullanıyom. hamd olsun...ne kadar civarı
kaliteli oluyor mu ??
amin cümlemizi kuzumALLAH MUTLU HUZURLU ŞEKİLDE YUVANDA YAŞAMANI NASİP ETSİN CANIM
75 bin e mi aldın canm evini güle güle otur Allah mutluluğunu bozmasıntaksitle 24 ay 5600 ödedim. ağustos 2013 te aldım 2015 temmuzda bitcek inş. 2014 şubattan beri kullanıyom. hamd olsun...
valla elde avuçta yoksa cennet gibi geliyo sana. daha lüks takımlarda var. bizimki gariban işi. ama başımı sokacak 75 tlye 2+1 evde aldım düğün borcunuda bitirdik.
isteiğine göre üründe dediğin gibi eklemeler yapılıyor muCANIM bu takımı aldık biz. ama koltuk takımı ikilisi vardı. ben ikili yerine 3lü aldım.200 tl fark ödedim. masası kücüktü ben 200 tl ödedim ekstra. katlanıyo.. 6 sandalye, 12 kişilik oluyo. hem gözü var çatal kaşıklık. yatağı somyaydı. baza yaptırdım. dolap kapaklarını sürgülü yaptırdım. peşin fiyatına 3000 tl idi. artı bide 2 tane çekyat aldım.beyaz kenarları.bide açılılnca 8 kişilik olan 4 sandalyeli mutfak masası aldım. taksitle 24 ay 5600 ödedim. ağustos 2013 te aldım 2015 temmuzda bitcek inş.
Eki Görüntüle 1565373 Eki Görüntüle 1565370 Eki Görüntüle 1565367
Eki Görüntüle 1565364
Eki Görüntüle 1565360 Eki Görüntüle 1565358
tabiki paran nekadar var onu bilemem ama. benim eşyama gelmesin millet diyom. herkes ister saray gibi bi evde oturmak ama zor hayatisteiğine göre üründe dediğin gibi eklemeler yapılıyor mu
yoksa sen başka yere mi yaptırdın bu eklemeleri?
benm eşyama gelmesin derken canm _?tabiki paran nekadar var onu bilemem ama. benim eşyama gelmesin millet diyom. herkes ister saray gibi bi evde oturmak ama zor hayat
yokmu öle tipler eşya ile kıyaslayan.benm eşyama gelmesin derken canm _?
haaa evet canmyokmu öle tipler eşya ile kıyaslayan.
aynen öyleMERHABA ARKADASLAR EVİ SANKI SADECE KENDİ ZEVKİNİZE GORE DOSUYORSUNUZ GİBİ GELDİ BANA. O EVDE ESİNİZDE YASIYOR VE BEN ERKEK OLSAM EVİN PEMBE OLMASINDAN HOSNUT OLMAZDIM. YİNEDE SİZ BİLİRSİNİZ