ocak biraz sıkıntılı üstü cam olduğu için her yemekten sonra temizlemek şart cnm ama ben üstünü folyoyla kaplıyorm cok kullanışlı oluyo:) diğerlerine geşince evt parmak izi şimdilik sadece açıp kapatırken oluyo ama çocuk olunca daha sıkıntı tabi.şimdilik bi camsil bi bez bitti gitticnm evin çok hoşş güle güle otur bişey sorcam beyaz eşyaların siyah renkteya kullnışlımı ? bende siyah düşünüyorum ama elizi falan çabuk olur diye vazgeçiyorum
koçtaşa gidiyorm evimi çook seviyormmutfak masamız aynı koçtaşşevin çok neşeli ve pozitif güzel günlerde oturun
teşekkr ederm tatlmGüle güle otur, evin çok güzel ve çok ferah gözüküyor. Hele o salonuna ve salonundaki çiçekli berjerlere bayıldımmmmmmm
teşekkür ederim cnm allah herkese gönlüne göre versinama senin evin gerçekten çok güzelmişkırkbir kere maşallah sağlıkla oturun inşallah
Mutfağına bayıldım canım güle güle otur evinde
çok zevklisin canım
Çok beğendim , eviniz hayat ışığı saçıyor .
Ağız tadıyla mutlulukla oturun
teşekkür ederim cnmher şey mor mor pembe pembe, keyifle oturun :)
teşekkür ederin cnm fon olarakta aynı tülün pembesi olarak kullanıyorm ikiside tül yani.normal bildiğimiz düz tül hiç yıkamadım ama yıkanınca sanki ütü istemicekmiş gibi duruyo.artık yaza doğru yıkayınca görücemBen yatak odasındaki tül ve fonlara bayıldım onlara ne deniyor yani tülün cinsi ne birde ütu istiyormu hiç yıkadın mi güle güle musmutlu yaşayın pembe evinizde .
teşekkerler cnmgüle güle kullanın darısı başıma