Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
salonunu çooookkkkk beğendimmm
teşkkr ederimçok güzel olmuş evin sağlıklı, mutlu, huzurlu bi şekilde yaşayın inşallah. bende salondaki pembe fon biraz açığı olsaymış daha iyi dururmuş diye düşündüm. ama gerçekten çok güzel dizmişsin evinizi hayırlı olsun :)
amin cnm allah hepimizin gönlüne göre versin inş.Allah huzur ve mutluluk versin. Kiskandim :)
ama ben instagramda hiç paylaşmadımki resim nerden gördüğünü söylermisin cnm yada özelden ling atarmısınaaa bu evi instagramda görmüştüm çok beğenmiştim dizaynını demek sizinmiş güle güle aşkla oturun kullanın eşyalarınızı inşaAllah. Koltuk takımını nerden aldığını öğrenebilirmiyim rica etsemm
çok güzelmiş rengide çok güzel bence alınabiliralamayı düşünüyorm arkadaşlar nası
çok teşekkürler cnmbaaaayyyyılllllldımmmmmmmmmmmmm
Allah agız tadıyla oturmanızı nasıp eder inşallah
Evini sirf pembe ve mor tonunda dosemissin cokda guzel olmus arkadasim huzurlu saglikli mutlu gecim diliyorum ve bir soru sormak istiyorum bende mutfagimi degistirmk istiyorum senin mutfagin kdar buyuk .dusuncemdeki model senin mutfaginin aynisi yanliz merak ediyorum dolabin alt kismi koyu renk leke veya el izini belli ediuomu benim iki tane kucuk cocugum varda :) surekli elleriyle dokunuyolar cekmecelerimi surekli karistirirlar benimle yemek yapmak icin :-Dve buda evimin mor oturma odası ve devamııı
ewt cnm el izi kalıyo maalesef ama benim gibi kullanımdan çok görsele önem veriyosan yaptır derim.nolcak yani bi camsil bi bez silersin olur biterEvini sirf pembe ve mor tonunda dosemissin cokda guzel olmus arkadasim huzurlu saglikli mutlu gecim diliyorum ve bir soru sormak istiyorum bende mutfagimi degistirmk istiyorum senin mutfagin kdar buyuk .dusuncemdeki model senin mutfaginin aynisi yanliz merak ediyorum dolabin alt kismi koyu renk leke veya el izini belli ediuomu benim iki tane kucuk cocugum varda :) surekli elleriyle dokunuyolar cekmecelerimi surekli karistirirlar benimle yemek yapmak icin :-D
teşekkür ederm tatlımHakikatten çok güzelmiş.
iderden aldım cnm hadrian koltuk takımısalondaki beyaz pembe koltuk takımınızı çok beğendim ben de böyle bir takım istiyorum ama hiç bir yerde göremedim markasını merak ettim açıkcası
Çok güzel ferah bir ev olmuş
çok teşekkürlerOturma odasi cok tatliymis.
Rengarenk cicek bahcesi gibi.
En guzel gunlerde oturun insallah <3