Ama Ben Gerçekten Boşanmak Istiyorum. ..

Çok yoruldum gerçekten dedikleriniz çok rahatlattı beni hepinize teşekkür ediyorum

okurken içim parçalandı Allah'ım annenizi babanızıeşinizi ıslah etsin size de bol sabır versin inşallah bol bol dua edin böyle insanlar malesef ahiretini düşünmez size şimdi işkence çektiriyorlar ama Allah'ın azabı mutlaka bulur onları inşallah gönlünüzde ne murat varsa Allah onu versin size

Sığınma,konuk evi gibi bir yere yerleşin.Lise mezunusunuz iş bulabilirsiniz yaşınızda genç.Çocuğunuzda sizde kalır.Öyle bir babaya verilmez.Zaten bebeğiniz anneye muhtaç.

ne olursa olsun her baba evladını ister sen yeterki kararını ver madem küs degilsin konus baban la

Ne bicim abi bu ?
Insanligini kaybetmis bir pislik !

Anne ve Babanada diyecek söz bulamiyorum insan evladini canini böyle bir adama verip nasil gece rahat uyur

Allah yardimcin olsun
Bir is bulsan kendine evladinida alsan gitsen bu adamin yanindan

En guzeli bir ise girmen olur.. Ama aile destegi de onemli. Cocugunu onlara birakip sen de ise gidip gelsen. Ayaklarinin ustunde durursun bosandiginda. Aile destegi olmadan olmaz.. Oglun olmasa tek olsan olurdu

Cok dogru bi yorum

Daha öncede hep boşanma kararı alırdım ama gitmeye cekinirdim korkadm ama şimdi korkmuyorum çünkü son radde... Biz Adıyamanlıyız Yani Doğulu bizim oralarda pek boşanma olmaz olanda yadirganir benim ailem de o yüzden istemiyor onlar çevre ne der ne demez diye benim bu evde kalmami istiyorlar. Beyazla girdin beyazla çıkarsın mantığı. ..

ailene nasıl beddua edeceğimi bilemedim.... Rabbim yardımcın olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…