Merhaba arkadaşlar daha onceki konularımdan da beni tanıyorsunuzdur. Ben 3 Yıllık Evliyim ve 2 yaşında dünyalar tatlısı bi oğlum var. Ve hatta bugün evlilik yıldönümümz yada ölüm. .. ben 3 yıldır hep sabır ettim hep düzelir dedim sus dedim kendi kendime ama olmuyor düzelmiyor sevmeyerek zorla evlendirildim. Eşimi sevmeye çalıştım ama olmadı o buna müsaade etmedi. Ben 19 o 29 yaşındaydı evlendigimizde ben bişey bilmezdim annem de demezdi kızım böyle böyle diye evlenir evlenmez hamile kaldım isteğimle tabi başkaları gibi yok efendim evliliğim düzene girsin bilmem ne hiç düşünmedim (çok pişmanım). Bu oğlum olduğu için değil iyi de var onun varlığıyla nefes alıyorum. Ama erkendi ve gerçekten hiç bir zaman duzenli bi evliliğim olmadı eşim sinir hastası kendisini hiç düzeltmeye bile çalışmadı. Bu 3 yıllık süre zarfında hem psikolojik hem fiziksel şiddet çok gördüm. Eşimin hakaretlerine onun yaptıklarına hep eyvallah dedim. Çünkü hiç bir zaman arkamda duran bi ailem olmadı. Ama artık sabredemiyorum. Ilk defa geçen eşime boşanmak istiyorum dedim seni boşarsam dünya alem anamı s.... dedi sen o evde eziyet çeke çeke Öleceksin dedi. Ne yapacağımı bilmiyorum bi yandan korkuyorum bi çok kadın benim gibi boşanmak istediği için öldürüldü. Bi avukatla görüştüm oğlumu rahatlıkla alabileceğimi söyledi abime söyledim bunlari sen nie kafana göre iş yapıyorsun ki dedi senin bi ailen yok ki sen bi bilesen anan baban arkandan neler konuşuyorlar diye gelsen bile suçu sende bulurlar babam sürekli dile getiriyormuş. Bigün adam kapıya bıraksa kesin bizimkinin suçudur kim buna tahammül eder diyorms. Tam boşanma kararı aldım ailem sahip çıkmıyor hem kendileri zorla verdiler hemde şimdi kabul etmiyorlar. Sanki kaçarak evlenmişm kendi isteğimle. Ne yapacağımı bilmiyorum çok yoruldum 22 yaşındayım ama 50 yildir yaşıyorum gibi ev üstüme üstüme geliyor.
Anlatacağım o kdar şey var ki inanın yazmakla bitmez. Bu 3 yılda birgün bile gözümü huzurla açmadım. Hergün kavga hergün tartışma.
Sabırla okuduğunuz ve yazacağınız yorumlar için teşekkür ederim şimdiden
IDARE !!NEREYE KADAR!sen allah korusun o adamin elinde kalinca ne olacak?bi aile evladinin yukunu olene kadar omuzlarinda tasir,tasimali iyi valla buyuttuk,evlendirdik artik ne hali varsa gorsun yani oylemi?bumudur yaa!cok sinirlendim cokÇalışmaya asla izin vermez ailem kabul etse de iki gün sonrs laf etmeye başlarlar biliyorm daha önce de şiddet görerek gittim ama dedikleri tek şey IDARE KIZIM IDARE.. bak biz neler yaşadık falanlar fistanlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?