Ama annem. Ozur dilerim arkadaslar.

Birolmak

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2019
183
86
18
35
Esimin ailesiyle cok cirkin seyler yasadik. Eski konularimda da var. Annesi yok yere kavga cikartti. Evimize yerlesmeye kalkti. Bize beddualar etti. Hayatta olmayan anneme kadar kufur etti. Bosanin cocugunuz olmasin dedi. Dedi de dedi. Gorumcem olayla hicbir alakasi olmamasina ragmen tehdit mesajlari atti. Babasi basimiza musallat oldu. Para da para diye. Esim annesiyle konusmaya gitti babami al basimdan diye. Bi baktim barismis geldiler. Ben de barisacakmisim. Bagirdim cagirdim. Kadin iftiralarina devam etti. Sonra bakti inandiramiyor sustu. Agladi magduru oynadi herzamanki gibi. Esim simdi napiyim annem cok pismam diyor. Cildirmak uzereyim. Evi terkedip gitmek istiyorum. Hayatimda ilk defa birisinden nefret ettim.

Eşiniz dik durmadıkça işiniz çok zor.. Baştan annesinin yanında olsa ona göre tavır alırdınız. Bi size bi ona, cıkk, olmaz o iş

Eşinizin annesine tavır almamasına şaşırmadım bunu yapabilecek çok az kişi var bırakın ne yaparlarsa yapsınlar size bulaşmasına müsade etmeyin. Yani o gorüssün siz gorusmeyin madem iftira atıyor evinize gelmesin. Şartları siz koyun yoksa eşinizi annesinin yanına gönderin. Açıkça konusun esinizle

Eşinle otur konuş.

Kendisi annesiyle barissin. Öpüşsün. Koklaşsin. Sen karışma.

Ama esin de sana karışmasın. Sen barışma. Konuşma.

Orta yol budur. Ve orta yolda buluşun.
Nasil yalanci. Gozumun icine baka baka yalan soyluyor.

Eşinizin annesine tavır almamasına şaşırmadım bunu yapabilecek çok az kişi var bırakın ne yaparlarsa yapsınlar size bulaşmasına müsade etmeyin. Yani o gorüssün siz gorusmeyin madem iftira atıyor evinize gelmesin. Şartları siz koyun yoksa eşinizi annesinin yanına gönderin. Açıkça konusun esinizle
Hazmedemiyorum o laflari yutmasini. Daha bugun halen iftira atmaya kalkti bana.

Eski konularınızı bilmiyorum, en iyi siz bilebilirsiniz. ama sinirle kalkıp yıkıp dökmeyin. Sakinleşip biraz gözlemleyin eşinizi
Daha bugun bile yalanlar soyledi. O kadar tehlikeli bir kadin ki. Agladi zirladi maduru oynadi. Midemi bulandiriyor artik. Soylemedigim seyleri soyledin dedi. Sonra benim babam da geldi. Kuzu gibi oldu onun yaninda. Keske yasanmasaydi yanlis anlasilmis falan filan. Esimden de nefret ediyorum.

Daha bugun bile yalanlar soyledi. O kadar tehlikeli bir kadin ki. Agladi zirladi maduru oynadi. Midemi bulandiriyor artik. Soylemedigim seyleri soyledin dedi. Sonra benim babam da geldi. Kuzu gibi oldu onun yaninda. Keske yasanmasaydi yanlis anlasilmis falan filan. Esimden de nefret ediyorum.
Böyle kavga gürültü, iftiralar yerine konuşmamayı deneseniz. Şunu dedin bunu dedin de diyemez. Ajitasyon yapan biriyse hiç muhatap olmayın, önemsemediğinşzş görünce vazgeçer belki

Böyle kavga gürültü, iftiralar yerine konuşmamayı deneseniz. Şunu dedin bunu dedin de diyemez. Ajitasyon yapan biriyse hiç muhatap olmayın, önemsemediğinşzş görünce vazgeçer belki
Esimi kandirmasini kaldiramiyorum. Ben daha karakterli saniyordum. Resmem dun yuzune bakmayacagim diyen adam savunucusu kesildi.

Back
X