Evlenirken almak istemistim bu modeli arasina birikme olur sabun filan dediler vazgecirdilerBendeki bu sepet model deniyor. Tavsiye etmiyorum arasina hep sabun krem vs giriyor gerci sıvı sabun kullanıyorum ama.. yine de seviyorum Eki Görüntüle 2545362
Enli die degistirmek istiorum kendiminkinide canim yoksa model hosBenim alyans bundan canım biraz enli ama parmakta çok güzel duruyor kristal model deniyor buna
Ilk alyansim tasliydi bnmde hic tasi dusmedi ama bnmkinin ever bole sıkıntıları varBenimkinin modeli bu ama cok pismanim ne alirsaniz alin tasli almayin
Uzun zamandir parmagimi sıkıyor buyutemiyorum
Tasli modeller buyutulmuyormus Taslari patlarmis
Mecbur degistirmek zorundayim
Alirken bilmiyodum boyle bisi olcagini
Buda kalin gibi cok şıkBuda benim alyansm
Bu modelde cizilme oluor die uzak durdum hep ama aklimda kalio bundaBenimki de bu içi bombeli olduğu için sanki elimde yokmuş gibi 5-6 mm di sanırım ne kalını ne incesi tam ortası, bide ben beyazcıyım sarı sevmiyorum
Eki Görüntüle 2545372
Bu modelde cizilme oluor die uzak durdum hep ama aklimda kalio bunda
Parlattirmak gerekiormus sari altindaYani dümdüz olunca farkediliyor çok yakından bakınca olmuyor diyemeyeceğim ama ben beyaz altın kullandığım için nişanlanalı 2 sene oldu mesela artık sarardı yeşil altın deniyor ya o rengine geri döndü gittim bakımını yaptırdım tekrar şimdi yeni gibi oldu yine beyaz altın oldu, yeşil altınken bakımı nasıl olur bilmiyorum ama hiç tecrübem yok
Parlattirmak gerekiormus sari altinda
Tasi dusmuyor zaten olurda ilerde parmak sıkarsa numarasi buyutulemiyo taslari patlar diye.Ilk alyansim tasliydi bnmde hic tasi dusmedi ama bnmkinin ever bole sıkıntıları var
merhaba yarım turunuzu nerden aldınız acaba?Eki Görüntüle 2572495
Benim ki de boyle.
Sade seviyorum ben.
Kalinlar yara yapıyor parmağımı.
Hem tek hem çift kullanıyorum böyle.
Çizilme oluyor ama kuyumcu hallediyor yeni gibi veriyor.
Kırmızı altin bu arada benimkiler.
Günlük de kullanınca taşı vs takilmiyor.
Sevmiyorum ben kıyafete oraya buraya takılıp cizdirenleri.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?