Yaa ewet insan cok uzuluor ilk alyansimi bozdurunca bile cok uzulmustum ben anisi var die simdi diorum keske bozdurmasaydimValla cafe tuvaletinde unuttum. 2 dakika sonra almak için geri döndüğümde yerinde yeller esiyordu. O zamanlar 7 taş yüzükle kullanıyorumiçinde ismimiz yazıyordu. Keşke diğerini alıp alyansimı bari bıraksalardı
Aaa hic gormedim ben bole ne cok model varmis alyanstaEki Görüntüle 2541904 Hem gümüş rengi hem altın rengi hem de minik taşları var aralıklarla.
Gulerek kullan canim cok guzelEki Görüntüle 2541904 Hem gümüş rengi hem altın rengi hem de minik taşları var aralıklarla.
Evet canim guzelmis gulerek kullan nerden almistin ?
Alyansiniz cok guzel bendeki de.sepet model alyans.bende sizinkinden istiyorum meselaEki Görüntüle 2539618 bole duruo canim tektasimla kestirme islemini sordumda ici tam dolu olmadigi icin olmazmis
Ewet canim modeli cok guzel begeniyorum ama iste kalinligi rahatsiz edio yoksa modeli begeniorum hic sıkınti yasamadim kalinligi haricAlyansiniz cok guzel bendeki de.sepet model alyans.bende sizinkinden istiyorum meselaesim begendigi için o modelden.almistik aralarina biseler giriyor memnun degilim
Ben gördüm resmi bence cok guzel durmuşEwet canim modeli cok guzel begeniyorum ama iste kalinligi rahatsiz edio yoksa modeli begeniorum hic sıkınti yasamadim kalinligi haric
14 ayar cnm bn yuzukte cok asiri sari sevmiyorun beyazda sewmiyorum arasi iyi oluo 22 ayarlar 28 ayarlar daha sari duruoBen gördüm resmi bence cok guzel durmuş
Ben biraz gösterisli seyleri severim de ehehepeki 18 ayarmi? Benimki 18 ayar ama sarılari da var orta kısmında,erkekler 22 ayar sevmiyor ondan sectik sepet modeli
Ay pardon benimki de 14 oluyor galiba. Cok aşırı sarılar gerçekten kötü,22 ayar bilezikte güzel14 ayar cnm bn yuzukte cok asiri sari sevmiyorun beyazda sewmiyorum arasi iyi oluo 22 ayarlar 28 ayarlar daha sari duruo
Ama çok güzel fiyatı neydi ki değiştirmeyi düşünüyorum bendeEki Görüntüle 2539536 Eki Görüntüle 2539536 benim algansta bu kizlar kalin cok
4.18 gr benim bu sordugumda 750 tl veriolarAma çok güzel fiyatı neydi ki değiştirmeyi düşünüyorum bende
Teşekkür ediyorum4.18 gr benim bu sordugumda 750 tl veriolar
benim alyansımın aynısı çok beğenerek almıştım hala da çok begenerek kullanıyorum :)Eki Görüntüle 2539536 Eki Görüntüle 2539536 benim algansta bu kizlar kalin cok
Alirken daha pahalidir tabi. Beyaz altin ya,satarken para etmiyor bende degismeyi dusunuyorum ara ara bende hanımefendinin modeli begendimTeşekkür ediyorum
Alirken daha pahalidir tabi. Beyaz altin ya,satarken para etmiyor bende degismeyi dusunuyorum ara ara bende hanımefendinin modeli begendim
Yaaa ayni kalinliktami bakabilir miyim sende nasil duruyor cnmbenim alyansımın aynısı çok beğenerek almıştım hala da çok begenerek kullanıyorum :)
gün içinde fotografını çekip seninle paylaşayım canım :)Yaaa ayni kalinliktami bakabilir miyim sende nasil duruyor cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?