Nişan Alyanslarımızı aldık :)

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

ysmgzldr

Guru
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2010
1.770
78
363
2 şubattaki nişanımızda takmak üzere alyanslarımızı almış bulunuyoruz :) Model altınbaşın triamor serisinden. biz çok daha uyguna kuyumcuya aynısından yaptırdık :) 1300 tl tuttu çifti içinde üç çeşit altın ve pırlanta var

Son düzenleme:
Hayırlısıyla takmanız dileğiyle
Mutluluklar :)

1300 tl uygun halimi. orjinal fiyatını merak ettim açıkçası. evlilik geerçekten çok zor oldugunu anlamaya basladım

1300 tl uygun halimi. orjinal fiyatını merak ettim açıkçası. evlilik geerçekten çok zor oldugunu anlamaya basladım

Canım yüzüğüne göre değişiyor o benim yüzüğümdede pembe altın beyaz altın taş falan olunca sadece benimki 500 civarı birşeydi

Son düzenleme:
Canım yüzüğüne göre değişiyor o benim yüzüğümdede pembe altın beyaz altın taş falan olunca sadece benimki 500 civarı birşeydi

hadi yaa ben tektaslara meraklı oldugum için sürekli onların modelleeeri ve fiyatlarını biliyorum alyansa hiç bakmamıstım bile.

canım en önemlisi gramajı. bizim yüzükler normalde altınbaşta 2500-3000 tl idi... biz aynı modeli kuyumcuya gösterdik ve ucuza mal ettik. tektaş pırlantımı da sevgilim ariş pırlantadan almıştı ve ona da benim bildiğim bi maaşını vermişti...

hadi yaa ben tektaslara meraklı oldugum için sürekli onların modelleeeri ve fiyatlarını biliyorum alyansa hiç bakmamıstım bile.

Tektaşın yeri ayrı alyansın yeri ayrı tabi :) İkisinin güzelliği kendine ...
Benim tektaş ta ASSOStan fiyatını bilmiyorum nişanlım almıştı..

Evlenirken tek taş yetmiyor tabi alyans kondurcaksın parmagına o zaman ögrenirsin fiyatları .. Ama arkadasın dediği gibi gramajda önemli..

Canım alyansın çok şık ve değişik bence, benim tarzım pek değil,ben bombleli biraz daha sade ama şık bir model düşünüyorum,nasip olursa o gün gelince yakın zamanda bende eklerim.. Tarzım olmamasına rağmen dediğim gibi, farklı taşlardan bir konsept hoş durmuş cidden,mutluluklar dilerim canım..

Tektaşı seviyorsun madem karatına dikkat et. Ben zen pırlantadan sipariş vermiştim. 0.62 karat, ve ben siparişimi verdiğimde 5186 liracıktı. şimdi indirimde 4000 küsür olmuş. Bide alyanslarda işlemsine göre filanda fiyat değişiyor. söz yüzüğümde taşlı bişeydi tektaş modellerindendi ama altındı. 514 liraydı bir sene önce. alyansım da bir okadar tutmuştu tabi. ama pırlantayı alacaksan iyi düşün, geri dönüşü yok. Praya çevirmek istersen- yada sıkılıp değiştireyim dersen fiyatını çok kırıyorlar. aldığın fiyatın yarısı bile olmuyor.

bencede haklısın. benimde tektaşım 0,44 karat atasayın 4,500 flndı :) alyanslarda pahalıya patladı bize oda atasayın 2,100 flndı yanlış hatırlamıyosam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…