Alyanslarımızda tamam :)

Canım çok güzel seçim. Seni bu seçimden dolayı kutluyorum hem tektaşı büyük olup hemde taşlı alyans alma hatasına düşmemişsin. Tektaşında kibar alyansında çok şık ve kibar çok beğendim. İnş bir ömür boyu parmağında taşırsın.
Mutluluklar..

tektaşla birlikte de kullanabileceğin sadelikte ve hoş.mutlu günlerde takman dileğiyle

tektaşla birlikte de kullanabileceğin sadelikte ve hoş.mutlu günlerde takman dileğiyle

çok teşekkürler kızlar sağolsun sevgilim sözümüzde süpriz aldı tektaşı bnde o yuzden alyansı hiç taşlı düşünmedim
bu parmagmdaki görüntüsü

Son düzenleme:
çok teşekkürler kızlar sağolsun sevgilim sözümüzde süpriz aldı tektaşı bnde o yuzden alyansı hiç taşlı düşünmedim
bu parmagmdaki görüntüsü
Eki Görüntüle 352696

Evet canım tam olmuş. Görüntü süper. Zaten tektaşın gösterişli, taşı büyük. Birde alyans taşlı olsaydı hiç hoş durmazdı. Güle güle tak.
Mutluluklar.

Evet canım tam olmuş. Görüntü süper. Zaten tektaşın gösterişli, taşı büyük. Birde alyans taşlı olsaydı hiç hoş durmazdı. Güle güle tak.
Mutluluklar.

çok teşekkürler canıım
ne atom ne pırlanta ...tektaşı takanla arandaki bağ bozulmasın yeter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…