• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

alyanslar

karaates

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2009
46
0
86
42
Balıkesir
mysticalyanslardu2qa1.jpg

11. ve 26.beğendim (üstten başlayıp sırayla saydığımızda)

1-2-3-4-5-6
7-8-9-10-11
................
................
22-23-24-25-26 böyle sayınca yani :))

ayy hepsi guze walla, alyans olsun da artık tenekeden de olsa olur kaydirigubbakcemile3

kızlar benimkide alttan sol taraftan 2. 3 taş sıralı olan çok bebğenerek almıştım belki fikir olur sizede....

43388501d.jpg
[/URL][/IMG]

slinn cnm niye ugursuzluk olsunki almak istiyorsan al içinde kalmasın..ben evlendigim günkü alyansı bi ömür kullanma taraftarıyım ogune özel oldugu için takıntılıyım aslında bu konuya..ama değiştirmek istiyorsan düşünme bence cnm..bi teneke parçasından ugursuzluk gelmes..

ayyyyyyyyyyyyy superler bayıldım ben alyansımı kaybetım yenısını alıcam benım ıcı fıkır oldu teşekulr

ben beğenmedim bir çoğunu , çocuk oyuncağı gibi olmuş, alyasın daha ağır bi duruşu olmalı bence.
kişisel tercihim tabii

Yuvarlak hatlara sahip ince alyansları pek sevemiyorum nedense. Hepsi aynı tip gözüküyor gözüme. Bence alyans köşeli, taşsız ve biraz geniş olmalı :) yanına ise onu tamamlayacak pırlanta bir yüzük alınabilir.

sondan bir önceki sırada,soldan 3. benim alyansım.yalnız benimkinin ortasında kırmızı altından bir halka daha var.çok beğenerek yaptırdım,yalnız kullanımı biraz zor,yani bazen parmaklarım şiştiğinde falan çok sıkıyor kalın olduğu için.görenler de çok beğeniyor.

Back