Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
slinn cnm niye ugursuzluk olsunki almak istiyorsan al içinde kalmasın..ben evlendigim günkü alyansı bi ömür kullanma taraftarıyım ogune özel oldugu için takıntılıyım aslında bu konuya..ama değiştirmek istiyorsan düşünme bence cnm..bi teneke parçasından ugursuzluk gelmes..
Yuvarlak hatlara sahip ince alyansları pek sevemiyorum nedense. Hepsi aynı tip gözüküyor gözüme. Bence alyans köşeli, taşsız ve biraz geniş olmalı :) yanına ise onu tamamlayacak pırlanta bir yüzük alınabilir.
sondan bir önceki sırada,soldan 3. benim alyansım.yalnız benimkinin ortasında kırmızı altından bir halka daha var.çok beğenerek yaptırdım,yalnız kullanımı biraz zor,yani bazen parmaklarım şiştiğinde falan çok sıkıyor kalın olduğu için.görenler de çok beğeniyor.