- 17 Şubat 2015
- 7.470
- 19.551
- Konu Sahibi Aysegullerden
Okuyor musun gerçekten?saçma sapan felsefeni kendine sakla konuşuyosun ama laf kalabalığıyla konuşuyosun okuyor insan ama elde var sıfır
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Okuyor musun gerçekten?saçma sapan felsefeni kendine sakla konuşuyosun ama laf kalabalığıyla konuşuyosun okuyor insan ama elde var sıfır
Nolfu seninde mi ağrına gitti kıyamammmmdiğer konudan seni de mi engellemiş Processes ?
Ben okuyorum, sense okunacak şeyi yazdığını zannediyorsunOkuyor musun gerçekten?
Oku oku okumak iyidirBen okuyorum, sense okunacak şeyi yazdığını zannediyorsun
evet piremsesNolfu seninde mi ağrına gitti kıyamammmm
evet doğrubunlar zaten kullanmak için değil mi ya çizik de olacak parlaklığı da gidecek
sanane canım. benim derdim seni mi gerdiÇizilen alyans olsun. Kalpler çizilmesin yeter ki..
Ota foka başlık açmasa duramıyor bu kız. Nişanlın ikna oldu mu otelde düğün yapmaya asıl onu dert et. Hayır istediğin gibi düğün olmazsa çıkacak rezilliği düşün bir de. El alem neler diyecek kim bilir?
Bence de bize ne. Zorunluya benzetttiğim üye usuyenprenses, uzun zaman sonra bugün geri gelmiş bu kişi onun gibi değil bence. Varlıklı biri de değil öyle olduğunu düşünüyoraman bize ne kendi çekecek nasılsa. bu da zorunlunun zengin versiyonu işte tıpkısının aynısı
Bize ne madem ne diye zavallı alyansının çizildiğini paylaşıyorsun? Gittikçe başlıkların içeriği de avamlaşıyor. "Sivilcemi patlattım aynaya sıçradı" başlığına doğru gidiyorsun.sanane canım. benim derdim seni mi gerdi
Canım beğenmiyosan uzaklaşıp konuşarımı okuma. Sen kendin kimsin de benim üreyip yetiştireceğim çocuklara laf ediyorsun. Kimsin ya sen. Karşıma geçsen ne konuşacağını bilemeyecek derecedesindir eminim. Hadi rahatsızsan uzaklaş yazma artık. Sen ve senin gibilerle uğraşamıcam.Bize ne madem ne diye zavallı alyansının çizildiğini paylaşıyorsun? Gittikçe başlıkların içeriği de avamlaşıyor. "Sivilcemi patlattım aynaya sıçradı" başlığına doğru gidiyorsun.
Hem bizler tabi ki geriliyoruz. Sen daha çoğalacaksın, senin gibilerden daha çoğu bu topluma katılacak ve biz o toplumda yaşayıp evlat yetiştireceğiz.
Gerçekten düşündükçe geriliyorum.
Aaa beğenmez olur muyum tam sana layık konular. Aşk olsun. Sen yine de ülkemizin geleceğinin aydınlık olması adına korunma yöntemlerini iyi öğren.Canım beğenmiyosan uzaklaşıp konuşarımı okuma. Sen kendin kimsin de benim üreyip yetiştireceğim çocuklara laf ediyorsun. Kimsin ya sen. Karşıma geçsen ne konuşacağını bilemeyecek derecedesindir eminim. Hadi rahatsızsan uzaklaş yazma artık. Sen ve senin gibilerle uğraşamıcam.
sen ve senin gibiler yüzünden aydınlık geleceğimiz ne yazık ki ayaklar altındaAaa beğenmez olur muyum tam sana layık konular. Aşk olsun. Sen yine de ülkemizin geleceğinin aydınlık olması adına korunma yöntemlerini iyi öğren.
Allahım bir de mühendisim diyor.sen ve senin gibiler yüzünden aydınlık geleceğimiz ne yazık ki ayaklar altında
Çok şükür okudum mühendis oldum kendim gibi okumuş çocuklar yetiştiririm sen kafanı yorma. Daha da yazma. Terbiyemi bozamıcam hadi işine bak canım
sanane sen kimsin ki bana akıl veriyorsun. Burası bi gorum insanlar aklına ne takılıyosa sorar. Sanane. Seni neden benim açtığım konular bu kadar alakadar ediyor? Obsesif misin? Bana mı takıntılı oldun? Derdin ne?Allahım bir de mühendisim diyor.
Bu seviyeye kadar düştüysen egon çok incindi galiba. Neyse çocuğum. Dertlerine odaklan bize laf yetiştirme. Kızlığına(!) bir şey olmuş mu, nişanlın neden seni istemiyor, nereye kadar kendi kendine devam edeceksin, düğün meselesini nasıl halledeceksin bunları düşün beybi.
Tekrar söylüyorum korunma yöntemlerini öğren.
“27 yaşında bir avukat”ım muhabbeti yapmıştı.Allahım bir de mühendisim diyor.