Alyans

Slm iyi geceler herkesw
Bugün elimi çok kötü vurdum ve elimdeki alyansım bariz duvara sürttüğü için üstünde sürtmenin erkisiyle çizik oldu
Acaba kuyumcuya versem düzelir mi sinirden ağlıycam çok moralim bozuldu tırnağımla dokunduumda oradaki sürtme lekesi duruo ve ışığa tuttuğumda gözüküo sinirden ağliycam şu saatte
Abartmasanmı. Ağlayacak ne var Allah başka dert vermesin

Ne talebi vardı ne tepkisi aldınız sonra bi dha konuşmadınız mı
Ben şimdi adet olarak birşeye heves ettim.İstedim.Hani her düğünde olan birşey zaten.Mesela dayım yeğenim üzülmesin dedi.Ben yaparım dedi.Babam zaten ben erkek tarafından daha çok masraf yaptım dedi.Onu damı ben yapicam dedi.Esim yapacaktım edecektim supriz yapacaktım.Sonra annemle konuşmussun dedi kızdım.Yapamicam dedim ayrıldım.Baktilar ben ciddiyim.Bu sefer erkek ailesinde birisi ben yapayım dedi.İstemiyorum.dedim.Simdi düğünlere gidiyorum zoruma gidiyor millet harcama yapıyor gösteriş olmuyor eşimin kuzeni de evlendi.Gosteris olmadi.Bana gelince gösteriş seviyorsun denildi.

Ben şimdi adet olarak birşeye heves ettim.İstedim.Hani her düğünde olan birşey zaten.Mesela dayım yeğenim üzülmesin dedi.Ben yaparım dedi.Babam zaten ben erkek tarafından daha çok masraf yaptım dedi.Onu damı ben yapicam dedi.Esim yapacaktım edecektim supriz yapacaktım.Sonra annemle konuşmussun dedi kızdım.Yapamicam dedim ayrıldım.Baktilar ben ciddiyim.Bu sefer erkek ailesinde birisi ben yapayım dedi.İstemiyorum.dedim.Simdi düğünlere gidiyorum zoruma gidiyor millet harcama yapıyor gösteriş olmuyor eşimin kuzeni de evlendi.Gosteris olmadi.Bana gelince gösteriş seviyorsun denildi.
Ne istedinki

IMG_1868.jpeg

zavallı

zavallı mı zavallı diyene bak hahahahhahahahahaha içine mi oturdu noldu canım

Cevap veremeyince anca “pışık, hiç de bile” kıvamlı şeyler yazmaya devam et bakalım. Bilen biliyor senin konularındaki oksimoronları. Bana ne otursun oturan sana oturmuş, nişanlın insan içinde görüşüyor senden korkusuna.
Yükün büyüğü heybede.

Cevap veremeyince anca “pışık, hiç de bile” kıvamlı şeyler yazmaya devam et bakalım. Bilen biliyor senin konularındaki oksimoronları. Bana ne otursun oturan sana oturmuş, nişanlın insan içinde görüşüyor senden korkusuna.
Yükün büyüğü heybede.
sanane canım
elalemin derdi seni mi gerdi derler böyle yazanlara
oksimoron davranış sergileyen benden ziyade sensin
Ne yazsam beğenmedim diye işaretleyerek mi tepkini gösterdin 😂😂😂😂

sanane canım
elalemin derdi seni mi gerdi derler böyle yazanlara
oksimoron davranış sergileyen benden ziyade sensin
Ne yazsam beğenmedim diye işaretleyerek mi tepkini gösterdin 😂😂😂😂
Gerdi, napcaksın? Ben senin canın mıyım gerçekten?
Oksimoron davranıştan ziyade kavramdır öğrendin bari doğru öğren.
Beğenmedimleri uçurmuşsun nasıl bi duyguymuş ben de denedim sadece yoksa sana ait şeyleri beğensem ne olacak beğenmesem ne olacak, içinde yaşamaya mahkum olan sensin.

Gerdi, napcaksın? Ben senin canın mıyım gerçekten?
Oksimoron davranıştan ziyade kavramdır öğrendin bari doğru öğren.
Beğenmedimleri uçurmuşsun nasıl bi duyguymuş ben de denedim sadece yoksa sana ait şeyleri beğensem ne olacak beğenmesem ne olacak, içinde yaşamaya mahkum olan sensin.
saçma sapan felsefeni kendine sakla konuşuyosun ama laf kalabalığıyla konuşuyosun okuyor insan ama elde var sıfır

X