- 3 Ocak 2011
- 8.921
- 6.248
- 35
- Konu Sahibi Aysegullerden
parasını verdin mi yeni baştan yaratırlar alyansı moralın bozulabilir ama allah başka dert vermesin ne diyelim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
NE KOMİK ne komik valla
Siz alyans niye takıyorsunuz alyansı gören erkek size yaklaşmak istemez ki yalnızım diyorsunuz ya pardon diğer bir üye vardı onla karıştırdım siziDüz alyansimi günlük takıyordum.O bile iyi cizilmisti.Tektas ve baget gibi yüzükleri günlük takmayin derim.
Takiyordum yazdım zaten sorun değil.Siz alyans niye takıyorsunuz alyansı gören erkek size yaklaşmak istemez ki yalnızım diyorsunuz ya pardon diğer bir üye vardı onla karıştırdım sizi
Evet ben nşanlıyımSiz alyans niye takıyorsunuz alyansı gören erkek size yaklaşmak istemez ki yalnızım diyorsunuz ya pardon diğer bir üye vardı onla karıştırdım sizi
Aaa bekarken alyans mı takıyodun yok artık neden öyle yapıyodunTakiyordum yazdım zaten sorun değil.
Birlikte olduğum sürelerde taktım.Aaa bekarken alyans mı takıyodun yok artık neden öyle yapıyodun
Nişan mı attınızBirlikte olduğum sürelerde taktım.
EvetNişan mı attınız
Neden
Aile karışınca anlaşmazlıklar çıkiyor.Dedim bu sefer level atladım.Evlendim mutlu olucam.Evlenen sensin başkaları mutlu olmuyor diye kendi mutlulugundan vazgeçiyorum işte.
Benimki harita gibi aplam, takma böyle şeyleri.Hayat kısa.nassıl geççek bu cilalatınca sürtme çizikleri geçio mu ;((((
kendi mutluluğunuzu neden düşünmedinizAile karışınca anlaşmazlıklar çıkiyor.Dedim bu sefer level atladım.Evlendim mutlu olucam.Evlenen sensin başkaları mutlu olmuyor diye kendi mutlulugundan vazgeçiyorum işte.
Benim bazı taleplerim olmadı.kendi mutluluğunuzu neden düşünmediniz
Düzelttirebiliyoz mı acabaBenimki harita gibi aplam, takma böyle şeyleri.Hayat kısa.
Nasıl yani anlamadım neler olmadı ne sıkıntılar yaşadınızBenim bazı taleplerim olmadı.
Sanmam, daha doğrusu ben hiç takılmıyorum buna.Kuyumcu ile bir görüşün isterseniz,ya da bozdurup yenisini alın çok sorun oluyorsa.Düzelttirebiliyoz mı acaba