• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

alyanslar yarışsın mı ????

kızlarrrr yarışmaya 13 kişi katılımcı alınacaktır şuan 11 kişiyiz iki kişi de bizde yollayacağız dediii yarışmacı alımı bitti gibi şimdi yarışma gününü kararlaştıralımmm herkes fikrini sölesinnn bakalımmm hemen dersenz yarın başlatırım

hemen olmaz aama herkese haber vermemiz gerek gün netleşse herkese özelmesaj yazacağım ama kimse fikir vermio kiii :78:

ben hala katılımcımıyım canım vakit bulup çekemdim özür dilerim
eğer hakkım saklıysa hemen çekeyim şimdi yollıyayım

leylacım şimdi dikkat ettim de senn ki tek taş ve sırataşmış cnm alyans deilmiş:50:

gösterilen ilgiye çok teşekkr ederim kızlar 1dün gece açtım konuyu bu gece 13 kişi olduk bile nerdeyseeee

o zman çarşamba olsun yarın haber verirsin herkese oylama yapılır çarşamba akşama kadar belli bi saat verirsin o saattede oylama biter ve sonuçları açıklarsın olmazmı?

babykenin de dediği gibi 13den fazla olursaaa oylama da sıkıntı yaşarızzzz sanırımmm :31:

o zman çarşamba olsun yarın haber verirsin herkese oylama yapılır çarşamba akşama kadar belli bi saat verirsin o saattede oylama biter ve sonuçları açıklarsın olmazmı?
oylama bi gece mi sürcek kızlar az deil mi belki o gece gelemeyenler olur ama 3 gece olmalı en az bence

youknow cım senn hakkın saklı bende bekliorum yollayablirmsn cnm resimler tmmlandı gibi yarışmayı ne zaman başlatalım senceee :38:

canım du bende göndereyim aç bence çünkü fotolar hazırsa gerek yok beklemeye acınca linki ilk sayfaya koyarsın herkes oylamaya gelir

:((( ben de göndermek istiyordum ama geç kaldım zannımca :((( neyse bir daha yarışırsanız artık.....ben seçerim artık :))

Son düzenleme:
ay 1 gun olurmu 5 gun fln olsun hep öyle oluyor

Back