• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

alyanslar yarışsın mı ????

Çok saçma geldi ona, izin yok galiba, ben oylamaya katılacağım :9:

tmm cnm sadece kendi elinn ve yüzügünn fotosunu yollasan yeterli olur tatlımmm yüzün görünmeyecek zaten :70:

Biliyorum canım öyle de sonuçta alyanslar bizim ortak eşyamız, benimki onun onunki benim :69:

hani nerde alyanslar
cnm yarışma cumartesi günü cumartesi eklicem alyansları eğer katılmak istiosan bnm özelime yollayacaksın oylama cumartesi akşamı beklerim seni de

şuan da 10 yarışmacı var gibiiii :52:baya eğlencezzz sanırsam :32:

Yarısma heyecanlarından cok o sırada esen muhabbete bayılıyorum :34:

Cumartesi gununu iple çekiyorummmm:92:

bu yarışma çok zevkli olacak herkesi cumartesi akşamı beklioruzzzz kızlarrrrrr eğlence varrr :7:

Kiz simdiden 11 kisi var ise, cumartesiye cok fazla olur bence..
Ozaman oylama ii olmaz.. 30 kisi mesella katilsa.. 100 kisi oy kullansa ozaman az oy alacak herkez?

Kiz simdiden 11 kisi var ise, cumartesiye cok fazla olur bence..
Ozaman oylama ii olmaz.. 30 kisi mesella katilsa.. 100 kisi oy kullansa ozaman az oy alacak herkez?
ama şimdiii katılmak isteyene katılma demek olmaz ki babykem o zaman belli bügün mü koyalım katılmak için :26:

kızlar yarışmacı sayısı 15 çok fazla olursaaaaa oylama heyecanlı olmayacak bu seferrrr sizce de öle deil miii :44:

bencede çok kişi olmasınki heyecan olsun:34:

tmm sınır 15 bu arada 1 hafta çok mu uzun olur kızlarrrr yarışma ne zaman başlasın sizce fikir istiorum resimler tmm gibiiii 11 resim fln var elim de

Bence 12 olsun ve 12 oldugunda baslat..
oy vercem anammm
15te cok fazla

Back