• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

alyanslar yarışsın mı ????

youknowcum ben sana yarışmaya katılanlarınnn isimlerini versem sen ö.mesaj yazarmısın malum bnm 10 dk beklemem lazım ya sen prosun hemencik atarsınn olur mu kii :26:

yaff bu resim büyüklüğü nasıl olacak kiii :((
Resim yükleme özürlüsüyüm valla
Bir sitede büyük deyip yüklemiyor,diğeri minnacık çıkarmış :))
100x75 var
150x112 var ne yapayım bunu

nese kızlar ben yavastan çıkıorum yarın akşam büyük ihtimal başlatacağım yarışmayı hepinizi bu eğlenceli geceye davet ediyorummmmm :16::16:

canım atarım özel mesajda ne için atcaz onu anlamadım yarısmaya katılanların takip etmesi lazım ama yine atarım

tmm o zaman youknowcum özel msj atmayalım akşama yarışmayı başlatacağım ben sende yolla fotonuu bekliyorum :54::54:

canım sana her ihtimale karsı gnderiyorum foto ama diğerini bulursam onu kullanırız olurmu yinede bunu gndereyim sana cok belli deilde

canım sana her ihtimale karsı gnderiyorum foto ama diğerini bulursam onu kullanırız olurmu yinede bunu gndereyim sana cok belli deilde
bunda da net çıkmış ama istersen akşama kadar diğerini de yollarsın cnm akşam 7den sora açcam ben yarışma topiğiniii :16:

canım sıratas kabul deil dimi benim ondanda var alyansımda bide eşimin deilde sadece benim parmagımda olan bi foto var daha net o olurmu

canım sıratas kabul deil dimi benim ondanda var alyansımda bide eşimin deilde sadece benim parmagımda olan bi foto var daha net o olurmu
sıra taş kabul deil cnm diğer arkadaslara haksızlık olmasınnn olsun senn parmağında olması yeterli alyansın cnmmm

tmm youknowcum bi meg kaldı bende yollicam dedi 2 gün önce onu bekliom yollarsa eklerim onu da yollamazsa artık bu şekilde açarım topiğiiiii

bazı alyanslar benzio birbirine ama gene de ekleyeceğim herkesin parmağında bambaşka durmuş alyanslarrrrrrrr :52::52:

Back