- Konu Sahibi angelgozde
tmm cnmm özellikle senn alyansını çok merak ediom tırnaklar fln da süper ya eminm çok sık durmuştur ![KK16 :16: :16:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk16.gif)
![KK16 :16: :16:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk16.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ne bilim ben hep seniii uzun tırnakla hayal ediorummmcanım o zaman tırnaklarımda french vardı sadece kısaydıda cok dikkat cekmio yani![]()
olsun yaaa tırnaklarına deilll yüzüğüne bakcazzz katıl sendeeeTırnaklarımın gıttıgı gunun ertesı nasıl bır haber yahu buuuuu
Bende izlemede kalırım![]()
ne bilim ben hep seniii uzun tırnakla hayal ediorummm![]()
aslında benim tırnaklarımın sekli uzun ondan herkes devamlı uzun tırnakla geziyorum sanıyorbak sen benim blogumu gördunmu bak kısa hali bu
TIRNAKLAR FORA: Happy Christmas
olsun yaaa tırnaklarına deilll yüzüğüne bakcazzz katıl sendeee
nurcum resmini aldım cnmmm
olsun cnm sende oylamaya katılırsınBenim alyansım yok :26: Bende oylama yaparım artık![]()
Malesef kuşkimm diğer arkadaslara haksızlık olur yoksaaparmakta mı olcak katılamıyorum yani![]()
eee görmek olmaz cnm yarışma günü göreceksniz ama yolla ya ne olcakkk eğlencez işteeeeBen oylamaya katılacağım, rakiplerinkini görseydim yollardım ama, bilmiyorum ki :44:
Ben oylamaya katılacağım, rakiplerinkini görseydim yollardım ama, bilmiyorum ki :44:
tmm cnm sadece kendi elinn ve yüzügünn fotosunu yollasan yeterli olur tatlımmm yüzün görünmeyecek zatenDur eşime bir sorayım![]()