Alyansın içine ne yazılır?

kızlar temmuzda sözlenicez ve ben sadece isim yazdırmayı düşünüyorum..nişan olmayabilir..evlendiğimizde de tarih ve isim yazdırmak daha iyi olur sanırım..siz ne dersiniz??

kızlar temmuzda sözlenicez ve ben sadece isim yazdırmayı düşünüyorum..nişan olmayabilir..evlendiğimizde de tarih ve isim yazdırmak daha iyi olur sanırım..siz ne dersiniz??

olabilir. herkesin farklı farklı şöyle olur diye bi kural yokmuş yani. bizde nişan tarihi ve isim yazıyo zaten o kadar büyük yazmışlar ki bide düğün tarihi sığmaz içinekaydirigubbakcemile3

valla kızlar bizde isim yazdıracaktık,kuyumcu tanıdıktı ve"isim yazdırmayın ola ki satıp değiştirmek isterseniz isimli alyanslar para etmiyor"demişti,o yüzden bizde yazdırmamıştık...

Kızlar baya bir düşündüm ben sızın yazılarınızı okurken
nişan tarıhı de olabılır nişanlanmak da hukukıbır eylem aslında nıkah da keza oyle
ama mesela nıkah tarıhın bellı onceden yazdırıyosun yuzuklere o ugursuzluk bılıyorum ben sey gıbı
gelın olmadan evvel gelınlık gıyılmez duvak takılmaz denemee amac harıcınde takılmaz dıye bılırım

alyans da takılmaz işte o da ugursuzluk getırmesın dıye bunlar adetten batıl yani,
nıkah tarıhı de bellı olsa dahı yazılmaz dıye bılırım tamamen batıl merdıven altından gecmemek gıbı bır sey, ama benım o kadar cok batıl ınancım var kı ve hepsını uygularım kı,
cok ımkansız geldı sımdı bana

tarıh yazılmasın sırf isimler yazılsa araya kalp yapılabılıyorsa yapılsa
mısal ılerde boşansak yenıden evlensek yuzuk yıne degısecek tarıh aynı mı kalıcak o da degısmelı ama zaten 2.defa aynı kısıyle evlenıyorsan zaten yıne bıle baska yuzuk takarsın.

nasıl cok karıstı bılmıyorum kuyumcum ne derse onu yapıcam sanırım.
isim kesın olmalı ama.

bizde öyle yaptık
isimlerimiz ve birlikte olmaya başladığımız tarih yazıyor
önemli olan o tarih bizim için :asigim:

canım araya nasıl kalp yapılacak ki? senin yüzüğünde sadece onun adı yazacakfisfisfis

isimlerimiz ve nikah tarihimiz yazıyo oooooooooo daha sıgsa neler yazdırcaktım da.....

sevgili nişanlım evlenince yazılıyomuş dedi ve 2 ay yazısız kullandık:):):)
sonra duydukki nişan tarihi yazılıyomuş
zor sığdırdık isimlerimizi ve tarihini

bizim alyanslarımızda hiç bişey yazmıo..ismimiz dısında

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…