- 3 Haziran 2023
- 218
- 122
- 18
- Konu Sahibi kivircikkadin
Ben alyansımla tek taşımı seviyorum sadece fikir almak istiyorum böle konular daha önce de konuşulmuş dedim bende sorayım sizce uyuyor mu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben beğenemedimBen alyansımla tek taşımı seviyorum sadece fikir almak istiyorum böle konular daha önce de konuşulmuş dedim bende sorayım sizce uyuyor mu
Teşekkür ederimBen beğenemedim
Sade alyans seviyorum ben, ama uyumsuz da değil sizinkiTeşekkür ederim
Katılıyorum bende düz bombeli alyans kullanıyorumUyumsuz değil ama ben klasik alyans kullanıyorum tercih meselesi
Çakma değil ama o senin düşüncen saygı duyarımTektaş çakma duruyor.
Taşı pırlanta mı?Çakma değil ama o senin düşüncen saygı duyarım
EvetTaşı pırlanta mı?
Bazende çıkarıp unutuyoruzilk başta hevesle takılıyor, şuan nerdeyse 2 senelik evliyim. Elimi iş yerinde de aşırı sık yıkadığım için tak çıkar eziyet oldu bana. Bazen takıyorum bazen takmıyorum, bazen sadece alyans takıyorum bazen çıkarıp tektaş takıyorum. bazende bagetle geziyorum. şuan bunu yazarken parmaklarım boş, takmayı unutmuşum
Yükledim amaGoremedim ben foto
ilk başta gördükte kaldırılmış sanırımYükledim ama
Benim 1 sene oluyor evleneli bende mi öyle olurumkiilk başta hevesle takılıyor, şuan nerdeyse 2 senelik evliyim. Elimi iş yerinde de aşırı sık yıkadığım için tak çıkar eziyet oldu bana. Bazen takıyorum bazen takmıyorum, bazen sadece alyans takıyorum bazen çıkarıp tektaş takıyorum. bazende bagetle geziyorum. şuan bunu yazarken parmaklarım boş, takmayı unutmuşum
evet o zamanlar içinde pek takmıyorum yemek vs derken çıkarıp takıyorum sürekliBazende çıkarıp unutuyoruz
Ben kaldırmadımilk başta gördükte kaldırılmış sanırım