• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Alyansımızı seçtik ama..

betheone

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Mart 2010
746
523
123
Kızlar sonunda alyanslarımızı aldık:16: Ama şöyle bir durum var sağ ve sol elim ölçü olarak çok farklı. Nişanda yüzük sağ ele takılıyor ama sağ elime göre aldığımda sol elime büyük geliyor yüzük. Kafam karıştı seçim aşamasında bunu yaşayan var mı?? Sol elime göre alsam nişanda da sola taksam garip olur mu?

ya bu bir kural değil ki...ben hep sola taktım çünkü sağ elime yüzük takmayı sevmiyordum...kimsede bana aaa neden solda yüzük evlendinmi demedi......takma kafana...çok sıkılırsan durumdan büyük olan parmağına göre al ve sonra daraltırsın ama bnce dert etme...

canım benim de senin gibi hatta herkes gibi iki elim farklıydı. biri 7 biri 8 di.
7 buçuk yaptırdık.
nişanda sağ elime takıp sonrasında sol elime takıcaktım, çünkü ben sağ elde yüzük takamam..

nitekim o gün ellerimiz o kadar şişmişti ki bir de üstüne kurdele olduğu için yüzük elimize olmadı. biraz espiri havası oldu,
'damat ne o, gramdan kaçmak için yüzükleri küçük mü aldın' dediler.
sonra nişanlımın ki de olmayınca 'aa bu ikisi de cimri ya hu...' diye espiri yapılmıştı. tüm fotolarda sol elimde oldu yüzük.
kimse de aa yüzük sağda değil nişanınız olmadı demedi :1: :34:

aa hatta kuafördeki kız da sanki içimi biliyormuş gibi sol elime nazar boncuğu yapmış.. halbuki nişanlandığımı biliyordu. $yüzük.jpg

Son düzenleme:
Çok sağolun kızlar. Ben de sağ elimde yüzük kullanamıyorum hiç. O yüzden sol elime göre aldım yüzüğümü de. Birkaç arkadaşım AAA Nişan yüzüğü sola mı takılır! falan deyince içime kurt düştü değiştirmeye karar vermiştim. Ben de sola takarım hadi hayırlısı:7:

bende nişanlıyım canım ama sola takıyorum genelde.
arkadaşların dediği gibi kimse de evlenmeden neden sola takıyosun demiyor.
hiç kafana takma o yüzden.
bu arada hayırlı olsun, mutluluklar:nazar:

Back