Alyansım ve tektaş yüzüğüm kayboldu

Allah korusun olurmu öyle şey hem öyle bişeyde boğazına takılır çocuk tıkanır farkederim gün içinde hep benimle oğlum
Benim kuzenim o yaşlarda 1 lira yutmustu malesef ki boğazına takilmamisti kakasindan çıkmıştı 1 lira geçtiyse yüzük de geçer diye düşündüm

Benim kuzenim o yaşlarda 1 lira yutmustu malesef ki boğazına takilmamisti kakasindan çıkmıştı 1 lira geçtiyse yüzük de geçer diye düşündüm
Ama tektaşta var taşı büyük nasıl yutacak diyelim ki öyle bisey oldu çocuk rahatsızlanir aglar boğazı acır kaka yaparken poposu acır

Benim yuzuyum namaz kılarken kayb oldu bir hafta aradım oğlum almış koymuş fırının altına bı kerede kızım almış oyuncağın içinden buldum çocuk almışsa aklınıza gelemeyen yerlerde biyerde

Eğer başka bir yüzük varsa oğlunuza verin eğer o aldıysa bir önceki oyun aklına gelecektir ve aynı şekilde oynamak isteyecektir takip edin ben yeğenimde bu taktiği uyguluyorum her defasında başarılı oluyorum tavsiye ederim

Valla tam arkadaşımla telefonla konuştum kapattım sizin konunuzu gördüm o yüzdrn size yazayım dedim. Ben denemedim pek inanmıyorum da ama siz bi deneyin istersrniz kolyesini kaybetmiş bulamıyormuş 2 gündür, grabovoi kayıp sayılarını söylemiş yarım saate bulmuş öyle dedi. Bi google da aratın grabovoi kayıp sayısı diye, görsellerde aratınca çıkıyormuş direkt

Haklısınız ben cumartesiden beri arıyorum bulamadım söylediğiniz yerlerde baktım kapımın önünündeki ayakkabıların içlerine de baktım

Elektrik süpürgesinin borusuna ince bir çorap geçirip çamaşır makinesinin altına kadar çektirin. Böylelikle görmediğiniz bir yerdeyse de borunun ucunda kalacaktır. Bu şekilde ben banyoda kaybolan lastik ya da tel tokadan takılarıma kadar bir sürü eşyamı buldum.
Çocuğunuz en büyük şüpheli, yerim onu. Tam bunları yapabilecek yaşta çünkü.
Bir kediler, iki bebekler bu konuda gerçekten çok yetenekli. Eğer bir çalınma durumu söz konusu değilse, bu şekilde kaybolmuştur. Bir üye daha önermiş, ortalığa başka bir yüzük bırakıp çocuğun görmesini sağlayın ve takip edin onu. Sizi olay yerine götürecektir.

sizin aklınızda ne var? spiritüel yollarla mı kaybolduğuna inanıyorsunuz?

Evet eline verdim altın sarısı sahte bi yüzük takıp ediyorum biseyler aramaya çalışıyor gibi

İnternetten baktım ama ne yapmam gerektiğini anlamadım

Evet eline verdim altın sarısı sahte bi yüzük takıp ediyorum biseyler aramaya çalışıyor gibi
İnşallah benim gibi sizde başarılı olursunuz o aldıysa mutlaka aynı oyunu oynayacaktır 2 yaşın oyun hafızası bu şekilde çalışıyor

İnşallah benim gibi sizde başarılı olursunuz o aldıysa mutlaka aynı oyunu oynayacaktır 2 yaşın oyun hafızası bu şekilde çalışıyo
İnşallah benim gibi sizde başarılı olursunuz o aldıysa mutlaka aynı oyunu oynayacaktır 2 yaşın oyun hafızası bu şekilde çalışıyor
Yüzüğü bıraktı ve içeri gitti oturdu acaba ben başka yere koyup mu unuttum bi sürü kayıp duasi okudum ama bulamıyorum

Halıları verirken onların içine düşmediğinede eminsiniz değil mi?
Çöplerin içine bakmış mıydınız?

Halıları verirken onların içine düşmediğinede eminsiniz değil mi?
Çöplerin içine bakmış mıydınız?
Halıyı verirken parmağimdaydı temizlik yapıyordum ayrıntılı halılara oğlum biseyler döktü çıkmayınca mecbur verdim temizlik yaparken kaldırdım halıları yani daha önce topladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…